A to sis ještě třeba Cassi nevšimnul, že v ROF mají prvoválečná letadla např. i startér, protože stačí zmáčknout klávesu a vrtule se Ti roztočí bez toho, aniž bys viděl chlápka, který tu vrtuli roztáčí To je taky skandální!
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Já jsem tady na ty řeči ohledně cheaterů vždy tak trošku imunní, ale když přijdu na DED server kde je to pět na pět, chci si zkusit jaké je to lítat v Ju 87, schválně startuji z letiště co nejdál od frontové linie a do 30 sekund po startu v 500m nad zemí jsem sestřelen dávkou z mojí šesté hodiny, aniž by si můj zadní střelec vubec stihnul zařvat Heil , či nedejbože vystřelit z toho kveru co má u sebe, přijde mi to krajně podezřelé a nasírající což také vyustilo v následnou reakci..odebrat místní soubory
Já teda nechápu, proč vlastní nepozornost svalovat na cheatery, nestřílejcí střelce (pokud nemohl střílet přes kormidla, tak prostě nestřílí) a zloduchy co střílejí bombardéry cestou na cíl. Pak ještě nasraně odejít, demonstrativně smazat soubory a psát o tom na fóru..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
Já zas nechápu jak může mít někdo takový problém s psaným textem..ale aspoň už na tomto foru nejsem jediný, kdo trpí tímto syndromem no nic..raději ten zbytek smažu at je klid.
Upravil/a Mira dne 07-06-2016 09:32
Zas je ale pravda, že implementace střelců je tak špatná, že i sami vývojáři před časem přiznali, že to nemá smysl opravovat a že to chce napsat znovu. Jenže to je běh na dlouhou trať. Takže mezitím je alespoň trošku vylepšili, že nejsou tak aktivní s utíkáním ze střelecké pozice, když je nepřítel furt někde poblíž.
Dál podobně blbá implementace je AI pilot. Pro představu si pusťte třeba kampaň na Normal a zapněte autopilota. Ne jen výškového autopilota, ale autopilota. No a dívejte se na to, co provádí s pákou, pedálama a plynovkou a jaká je odezva letadla. Velmi poučné to je v Pešce, zejména pokud letí vysoko. Tu Pešku se mu nepovede stabilizovat a letí, jak by měl záchvat padoucnice. Díky tomu, že s ní letí jak na houpačce, pak většinou ani bombometčík netrefí cíl. Třeba u Ju 88 má úspěšnost výrazně vyšší a bombama trefuje. A celý je to proto, že tu AI pilotáž psal někdo, kdo netušil, jak to vyřešit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.