|
podvádění v BoS
|
| Permon |
Přidané 05-06-2016 19:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1124
Založený: 04.05.06
|
Tak teda to se máte čím chlubit.Kdo má potom hrát takovou hru když každý to může hacknout!
Jsem starý,blbý ale snaživý.
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 05-06-2016 20:18
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Permon napsal:
Tak teda to se máte čím chlubit.Kdo má potom hrát takovou hru když každý to může hacknout! Tak hacknout Šturma či CloD je úplně stejně snadný (a díky jistým vlastnostem ještě dramaticky snazší). A neslyšel jsem o tom, že by DCS bylo imunní. Takže ono vlastně není kde brát. Máme, co máme.
Non est specifica
|
| |
|
|
| AJaromir |
Přidané 05-06-2016 20:24
|

Diskutující

Příspěvek: 3308
Založený: 01.05.06
|
Tak v DCS je jediná ochrana integrity check. Jinak kdysi v FC2 bylo možné se nabourat do online hry a vzdáleně ovládat AI letadla. Do DCS jsem zatím nic nezahlíd. Ony snad ani nejsou třeba. Stačí jeden mikrolag (například printscreen), a veškerá snaha je v čudu. |
| |
|
|
| Mira |
Přidané 06-06-2016 07:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1669
Založený: 26.04.14
|
Já jsem tady na ty řeči ohledně cheaterů vždy tak trošku imunní, ale když přijdu na DED server kde je to pět na pět, chci si zkusit jaké je to lítat v Ju 87, schválně startuji z letiště co nejdál od frontové linie a do 30 sekund po startu v 500m nad zemí jsem sestřelen dávkou z mojí šesté hodiny, aniž by si můj zadní střelec vubec stihnul zařvat Heil , či nedejbože vystřelit z toho kveru co má u sebe, přijde mi to krajně podezřelé a nasírající což také vyustilo v následnou reakci..odebrat místní soubory  |
| |
|
|
| pSipi |
Přidané 06-06-2016 09:39
|

Uživatel

Příspěvek: 502
Založený: 10.11.15
|
To nie je nutne cheater. Ked je malo hracov tak sa kempuje nad letiskami.
A co sa tyka strelca. Dal si mu pokyn aby strielal a na velku vzdialenost?
Nie? Tak to mas hold smolu, potom striela len ked je enemak uz velmi velmi blizko. |
| |
|
|
| Mira |
Přidané 06-06-2016 10:14
|

Uživatel

|
Však já neřekl, že to byl cheater, já řekl, že mně to nasralo a to je pravda.Ale už ta tvoje druhá věta mluví za vše. No přeji hodně zábavy v takové hře..letět přes celou mapu, kroužit pak nad letištěm když ani nevím jestli z něj vůbec někdo poletí a pak si hrdinně toho chudáka co se zrovna odlepil sezobnout..hmm..to musí bavit. Nebrat nijak zle a osobně, ale tohle pro mně prostě není..jako, vypadá to hezky, to jo, nikdy jsem proti BoSku nic neměl jen prostě jaksi..no to by stačilo. A že musím dát střelci povel aby střílel? To taky slyším prvně..nečekal bych, že Hermann má tak silné nervy a čeká se střelbou až uvidí Ivanovi modré oči  |
| |
|
|
| alfik |
Přidané 06-06-2016 11:02
|

Stařešina

Příspěvek: 5230
Založený: 21.04.06
|
Boj s podváděním ve hrách je jako dýchání. Je to ve finiši marné a zbytečné, stejně umřeme.
Ale když přestaneme dýchat, umřeme mnohem rycheji.
Bohužel, mnozí provozovatelé a vývojáři (a nemusí být nutně zrovínka ze země kde předevčírem znamená totéž jako pozejtří) to ještě nepochopili.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
|
| |
|
|
| pSipi |
Přidané 06-06-2016 11:34
|

Uživatel

Příspěvek: 502
Založený: 10.11.15
|
Mira napsal:
No přeji hodně zábavy v takové hře..letět přes celou mapu, kroužit pak nad letištěm když ani nevím jestli z něj vůbec někdo poletí a pak si hrdinně toho chudáka co se zrovna odlepil sezobnout..hmm..to musí bavit.
To sa deje a dialo v kazdom sime online. Nikto ta nenuti to robit a kazdy o tom vie a dava si na to pozor. Hra specificky upozornuje ze je nepriatelske lietado v oblasti letiska a treba si dat bacha. Par krat ta tak zostrelia a das si pozor aj ty. Ak to nevies tak doporucujem server s ikonami alebo radarom na mape nech ta nic neprekvapi.
Mira napsal:
To taky slyším prvně..nečekal bych, že Hermann má tak silné nervy a čeká se střelbou až uvidí Ivanovi modré oči 
Herman ma skara silne nervy a ked mu nedas prikaz tak na to serie dokial nemas lietadlo par metrov za zadkom.
Ak bubak strielal zo 100 metrov tak na to Herman kaslal. Opatovne to ze o tom nevies neznamena ze o tom neviedia vsetci ostatny. Ak lietaju primarne stihacky tak to vediet nemusia.
To ze niekoho bavi lovit lietadla u letiska je jeho vec a on riskuje zostrel od flaku, ktory byva docela presny. Osobne preferujem na tie letiska rovno hodit bombu alebo prestrafovat ho. Lietadla po starte nezvyknem strielat.
Ono to vo WW1 aj WW2 bola normalna taktika a casto pouzivana, takze nejak vycitat mu to ani nemozes.
Kazdy ma inu definiciu zabavy. |
| |
|
|
| Mira |
Přidané 06-06-2016 12:10
|

Uživatel

|
Tak to by mne zajímalo ( no vlastně už ne ) jak hra specificky upozorňuje, že je letadlo v oblasti letiště. Jestli máš namysli střílející flak, tak neboj, zas takovej vůl nejsem, aby mi nedošlo, že se kolem něco děje. Ale když je všude krásné ticho a nic nestřílí, tak opravdu netuším jak poznat, že někdo se mi u letiště poflakuje. No a když jsi psal že musí dostat povel at střílí na velkou vzdálenost, nedošlo mi že myslíš 100metrů čím dál ,tím lepší..A nikomu nic nevyčítám, jak říkáš - každého baví něco jiného. Ale raději dostanu bombou na dráze do ksichtu od frajera kterej riskuje v palbě flaku a umí se trefit, než do zad od Hrdinu..
Upravil/a Mira dne 06-06-2016 12:18
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 06-06-2016 12:30
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Letiště má kolem sebe takový červený půlkruh. Nebo on je to kruh, který horní polovinou ukauje blízkost letadel a spodní pak blízkost pozemních jednotek. Takže když se láduješ na letiště, tak vidíš, zda je čisto nebo zda tam někdo vokouní v dohledu. Když je to zabarvený do červena, tak se tam zrovna něco děje. Flak nemusí střílet, pokud je ten vokuk na hranici dohledu.
V zásadě máš pravdu, nehraj hry, který tě nebavěj. Je to ztráta času. Hraní her je vždy ztráta času, ale abys z toho byl ještě smutnej, to už by bylo trošku moc.
Non est specifica
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 06-06-2016 12:44
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
BOS je Míro v podstatě jen ROF s druhoválečnými letouny, jinak tam jsou tytéž funkce, které už znáš z ROF a tam jsme prece stravili neco hodin . V ROFku jsi přece taky musel před startem každého letu v bombardéru klikat na ikonu maximální vzdálenosti zahájení střelby, případně ještě na zamknutí střelce, aby Ti nějaký záškodník nerozstřílel ze střeliště vlastní stroj. Akorát že v ROFku jsou ty přibližovací rychlosti často nižší, vzhledem tomu, že tam má (hlavně německá) stíhačka kolikrát co dělat, aby vůbec dohnala rychlý nepřátelský bombardér, takže ten AI panďulák má v ROF daleko víc času na to, aby odložil rozdělaný doutník, postavil se ke kulometu a začal střílet, než v BOS.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| Mira |
Přidané 06-06-2016 13:15
|

Uživatel

|
Jo Leone ale to je už tak dávno, že se to z té mojí palice vypařilo..jen se zeptám, byl tam i ten magickej půlkruh kolem letiště 
A prosím neplést smutek ( kterej sem tady nikde nezmiňoval ) a nasranost. Smutek zůstává delší dobu, nasranost rychle přejde. Ještě se mi nestalo abych byl u hraní hry smutný..nasranej častokrát. |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 06-06-2016 14:12
|

Diskutující

|
V ROF zadne magicke pulkruhy ani jine magicke veci nejspis nejsou, nepritele detekuji pouze obycejni pozorovatele v balonech, pokud tedy zrovna nejsou sestreleni, coz vetsinou jsou. Klidne se prijd od stresovani v BoSku kdykoliv zrelaxovat do RoFka, je to stale tezka romantika, vitr ve vlasech, plet neustale hydratovana strikajicim motorovym olejem... A vulcherum tam nadavame, at se kroti, ze letaji v gentlemanske epose Rytiru nebes a ne nejakyho Sturmovika
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 06-06-2016 15:22
|

Diskutující

Příspěvek: 4397
Založený: 14.02.13
|
Jo ten radar v RoFu byl dobrej. |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 06-06-2016 16:06
|

Diskutující

|
Ten "radar" měl simulovat telefonická hlášení o polohách letounů, které hlásila osádka pozorovacích balonů na zem. Takže polohu letounů bylo vidět pouze pokud byl člověk v hangáru ve výběru letadel, nikoliv za letu a ještě jen v omezeném poloměru okolo pozorovacího balonu. Jakmile člověk odstartoval, byl odkázán už jen na signální světlice vypálené posádkou balonu. A pokud byl pozorovací balon zničen, neměli hráči na zemi k dispozici ani ten omezený "radar".
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 06-06-2016 16:20
|

Diskutující

|
No prostě aktuální radar. Stačilo aby, jeden zůstal na zemi a hlásil druhým kde kdo zrovna je. |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 06-06-2016 16:27
|

Diskutující

|
Ale kde najít takového člověka, kterej mi to takhle bude každej večer hlásit
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 06-06-2016 16:35
|

Diskutující

|
To že ty ten radar nedokážeš využít neznamená, že to druhý neumějí... |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 06-06-2016 16:44
|

Diskutující

|
Tak v tom případě stačí ten pozorovací balon sestřelit a je po "radaru" Však také obě strany drží pozorovací balony svých protivníků permanentně sestřelené, ono je problém ten balon ubránit, rychlý letoun (Spad XIII, Pfalz XII, Fokker VIIF apod.) ho sundá na první steč a na rychlosti zase v bezpečí zmizí...
|
| |
|
|
| CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 06-06-2016 17:12
|

Diskutující

|