Tak to je fakt pecka..říkám si, radar na 21 opraven..pujdu si zaválčit na BF..ale jaké bylo moje překvapení když jsem byl dvakrát sestřelen aniž by se mi RWR vůbec ráčilo oznámit že mně vubec sleduje nějaký radar, natož že jsem v locku a že byla odpálena střela ? to už bych chtěl asi fakt hodně..
Tak jsem si prohlídnul záznam a nechtějte vědět jak to dopadlo jak s tím člověk dlouho nelítal, tak zapomenul na kouzelný přepínač na pravé straně.. no ještě že jsem to na to forko nefouknul..
ale aspoň jsem si tam v chatu pěkně od plic ulevil a řekl svoje..
Ještě jsem se k tomu nedostal, takže nemohu posoudit vliv na FPS ani jak to působí vzhledem.
Nicméně DLC upravuje následující:
* základní textury a textury šumu pro všechna roční období
* HD textury budov pro všechny budovy
* kompletně nové textury pro pole a trávu pro všechna roční období za použití satelitních snímků
* textury stromů pro všechna roční období s volumetrickým vzhledem
* textury hor pro všechna roční období za použití satelitních snímků
* textury terénu v pozadí pro všechna roční období
* nové textury/šum pro všechna města a průmyslové oblasti pro všechna roční období
* textury okraje pro všechna roční období
* nové textury silnic pro všechna roční období
* upravené konfigurační soubory terénu
Dále oznámil, že ráno překročil 3 000$ a začne aktualizovat DLC. Možná by teď ED mohl toto DLC použít jako výchozí pro Kavkaz.
Chlapi, prosím Vás, může mi někdo polopatě vysvětlit v pár bodech jak aktivovat textury přes JSGME..jsem s tím nikdy nedělal, a už mne nebaví to po každé aktualizaci ručně přepisovat všechno znova..
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.