Ináč pozor keby mal niekto v pláne robiť video :
6. Crash that could happen while playing back large recorded tracks has been fixed. Unfortunately, tracks recorded in previous versions of the game won't work;
...osobne ma potesila veta uplne dole ohladne Fw-190A:
In addition, last week our engineers tested the planes turn time and climb rate, so we updated the Dev Diary #123 with the corrected data. Fw 190 flight model was also corrected (thanks to [I.B.]ViRUS for his cool finding of additional Fw 190 A-4 Lift-Drag curves) so its turn tume and climb rate correspond to the reference better.
Dělaj jak kdyby neměli zdroje k A-4, měl toho ukradenýho od Olega dvě igelitky ... nepočítaje dostupné LW materiály.
A na DT má Loft taky kontakt tam toho je taky nepočítaně ... i když něco shořelo s L13.
K tomu potřebujou nějakýho Viruse ... Nějak mě to hlava nebere
88tka je pěkná, jakmile pořídím i BOM asi přeběhnu na pár poletů k Vlasovcům, aby si to užil včetně 110tky Upravil/a magot dne 11-03-2016 21:12
Dělaj jak kdyby neměli zdroje k A-4, měl toho ukradenýho od Olega dvě igelitky ... nepočítaje dostupné LW materiály.
A na DT má Loft taky kontakt tam toho je taky nepočítaně ... i když něco shořelo s L13.
K tomu potřebujou nějakýho Viruse ... Nějak mě to hlava nebere
88tka je pěkná, jakmile pořídím i BOM asi přeběhnu na pár poletů k Vlasovcům, aby si to užil včetně 110tky
Ty toho Lofta vazne nemas rad
...ale s tymi bombovymi zameriavacmi mas pravdu, na tom by mohli trochu popracovat
Počkej až "tvůj" Spit bude na jiné úrovni něž by měl být
Je zajímavé jak si Han zatím stál (až do krve) udělali dle mého nesmyslné porovnání nějakého jejich fokáče s A3 a najednou někdo podal další dokumenty (mimochodem A3 dokumenty nestačily..) a hle uznají chybu (za to jsem rád, že to aspoň uznají). Ale stejně to nemohu pochopit jak to mohou porovnávat s A4 a nevezmou A3 rovnou ... (by odpovídalo proč je ten Yak v Bosu tak "blízko" Yaku B ...). Trošku mě to hlava nebere..
Snad další díl bude už západní fronta ..
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.