Navíc by mohly vymyslet systém ve kterém pomocí nějaké rukavice nebo návleku na ukazováček budeme moci ovládat tlačítka ve virtuálním kokpitu. Určitě se na podobných systémech pracuje, ale samozřejmě také bude záležet na vývojářích her
Tak tyhle rukavice už umělo VFX v roce 1995, jen vývoj her tímto směrem nesměřoval.
Mělo se dlouhá léta zato že je to mrtvá technologie. Stejně jako interaktivní filmy.
Upravil/a magot dne 02-02-2016 09:19
jednoducho povedane, ked si to vhodne nastavis, nemusis vacsinu letu smatrat na klavesnicu, ci mas M21 alebo P51 alebo M2k
Btw cital som na simworlde o tom K50 kokpite a tiez tam zhodou okolnosti spominaju ten mini monitor. Sranda je, ze som si to vsimol v mnohych domacich kokpitoch a vzdy ma to zarazilo. Clovek si kupi za dost velke prachy TM WH a na stole ma mini 24" monitor. Samozrejme proti gustu ziaden disputat (naco menit ked to funguje), ja osobne by som ale zacal opacne.. snad uz coskoro Upravil/a 313_Nevo dne 02-02-2016 11:33
toto nie je moje samozrejme, ja mam stary-dobry 19" ale prave toto ma laka, skor ako ten WH
[img]http://i1292.photobucket.com/albums/b566/C229-Highway/Screenshots/4K/44DB0750-7B5A-46FF-B147-90E7C5881A53_zpsdyrrip3d.jpg[/img] is not a valid Image.
No, nevím, magote. Pokud to máš tak, jak Mishowan, tak to může být o něčem jiném. YouTube Video
Tak především to má ten člověk úplně blbě, tedy naopak...
Důležité jsou síly, ne úhly. Budeš-li mít v kokpitu sklenku s vodou, a uděláš zatáčku, tak by se neměla vylít. Na to tam máš tu "kuličku".
Takže, on má "kuličku" při zatáčení tam co má být - ale křeslo má 45 stupňů nakloněné. To NENÍ jako v letadle - a tedy TO JE ANTISIMULACE!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Jistě že má, dokáže svým způsobem trochu navozovat pocit přetížení (zakláněním). Ale samozřejmě to neudělá ten efekt, jako ve skutečnosti. Co jsem to měl možnost vyzkoušet, tak to bylo hodně fajn a zajímavé. Ne jako ve skutečném letadle, ale zase ne až tak šíleně vzdálené, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jde o to jen trochu oblbnout mozek .
We see 2016 as a big year for aircraft carrier operations as we plan to release both Nimitz-class aircraft carrier and Kuznetsov-class aircraft carrier modules. Both of these modules will be incredibly detailed models with working elevators, interior hanger bays, animated ship systems, and the ability to walk around inside the ships. These will be optional modules that would replace the existing ships currently in DCS World.
fakt ? opravu ? né..... že by z toho po 17ti letech mohl být i zábavný sim ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.