September 21 2025 15:40:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
alfik
Ajóóó ona bez něčeho co dodává údaje pro synchronizaci ta synchronizace ty zbraně nesynchronizuje?
Kél malér Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

310_cibule
alfik napsal:

Ajóóó ona bez něčeho co dodává údaje pro synchronizaci ta synchronizace ty zbraně nesynchronizuje?
Kél malér Šklebící se

To je tenhle zkur... ruskej simulátor. V Rudým baronovi to fungovalo bez problémů...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
Opravoval to mód myslím Full Metal Jacket alebo tak nejak. Tam bolo nutné mať k synchronizácii pustený motor.
Jó starej Red Baron II to bylo něco... Dodnes nič neprekonalo jeho kampaň. Úsměv Čo je vlastne veľmi smutné Pff
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Tak tu máme dnešní Development diary. Pár snímků osmaodmdesátky, medajle pro BoM a popis single misí. Kolem a kolem: nic moc :-)

http://forum.il2s...ntry330237
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Deschain
310_cibule napsal:

Tak tu máme dnešní Development diary. Pár snímků osmaodmdesátky, medajle pro BoM a popis single misí. Kolem a kolem: nic moc :-)

http://forum.il2s...ntry330237

DD nic moc ale 88 je velmi pěkná

magot
Copak, nelíběj se vám medaile bez hakenkrojcíků? Šklebící se

ZVP Zdenek
Z těch by tady spousta západoněmeckých soudruhů učůrávala blahem a nostalgií Úsměv
Die Tschechen sind die lachende Bestien

CSW_Cassius Chaerea
magot napsal:

Copak, nelíběj se vám medaile bez hakenkrojcíků? Šklebící se
Jsou to dobré parodie, kterých si určitě každý bude vážit. Protože dostat Leninův řád střihnutý s Cholmským štítem za patrolu v nějaké single misi, potom každý přece touží. Tomu řikám zbytečná "práce". A ještě řekni Zdeňku že se ti ty kraviny líběj.

Zifi
jen tak pro info... na Steamu jsou 50% slevy

clone9cz
Na ty medaile nebo na letadla ?

http://www.wwii-illusion.net
Aces_Wild
Na oboje:

i.imgur.com/aGz54Yc.png

i.imgur.com/A2qSyJ6.png

lochness
ma nekdo tuseni, jak se "opravuje" (resetuje) natoceni hlavy v pozici kulometcika? Bezne se mi stava, ze kulomet (i miridla) mam mimo obraz (nemyslim T a shift+T), takze jsem jako kulometcik napouzitelnej Úsměv Mam pocit, ze mi to Baron kdysi rekl, ale nepamatuju se.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

BP_Iceman
lochness napsal:

ma nekdo tuseni, jak se "opravuje" (resetuje) natoceni hlavy v pozici kulometcika? Bezne se mi stava, ze kulomet (i miridla) mam mimo obraz (nemyslim T a shift+T), takze jsem jako kulometcik napouzitelnej Úsměv Mam pocit, ze mi to Baron kdysi rekl, ale nepamatuju se.

Nením,zkus v head control , Turret:gunsight view:reset vertical view to gunsight a to samé mám i na horizontal. Jento nepoužívám,i ve střelci používám TiR. Snad ti to třeba pomůže.

Baron
lochness napsal:

Lochu, stlač klávesu 5 na numerickej klávesnici. To je defaultný reset na pohľad. Ak si si omylom zafixoval nesprávny pohľad F10kou, nastav si myšou pohľad na požadovaný smer a fixni práve F10kou. Upozornenie: musíš pri tom "držať zacielenú zbraň".
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Předevčírem se mi stala na DED serveru kuriozita. Byl jsem zabit výbuchem. Výbuchem člověk může umřít v BOSku docela snadno. Třeba mu někdo hodí bomu na hlavu. Nebo si nastaví výbuch vlastní bomby na "kontakt" a hodí to dolu z 20ti metrů. Já jsem ale umřel výbuchem, který nebyl od bomby. Letěl jsem Befko a sundal jsem tuším Miga nízko u země. A Mig explodoval. A mě to zabilo. Někdy mě tahle dokonalá věrohodnost simulace docela štve. Být zabit výbuchem své vlastní oběti mi přijde skoro romantické. Jak jsem psal, bylo to nízko u země, ale ne úplně extrémně. Mohl jsem být tak v 50 - 100metrech nad povrchem. Kvůli celkové rychlosti celé té věci se mi nepodařilo postřehnout, zda Migina explodovala ve vzduchu po zásahu, nebo zda explodovala nárazem na zem. Celý to byl nenadálý zvrat situace. S nadšením hýkám do TSka, že už ho mám v zaměřovači, mačkám spoušť, trefuju se a nejednou zvláštní ticho a dívám se na vlastní rozkouřené letadlo zhůry a pod mým letadlem exploze. Nebyl to zásah flaku, byli jsme mimo flakovou oblast. Nebylo tam nepřátelské další letadlo, celou dobu mě hlídal Deschain a neviděl nic krom nás dvou. Prostě jsem chcípnul na vlastní úspěch.
Non est specifica

lochness
nejde o to ze bych si spatne zafixoval pohled. Obcas (casto) se me to stane, kdyz odlozim zbran, abych se mohl ve strelisti volne rozhlizet. Hlava uhne a je to v pytli. Pomuze jen restart hry. Zkusim pri nejblizsi prilezitosti. Prave si pamatuju, zes me s tim kdysi poradil Barone. Úsměv Dik vsem, snad to pofici. Posledni dobou casto koncim s harfickou v ruce na ceste k oblackum, tak abych si mohl aspon prasknout
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Powerty
Nevím jak v BoS, ale tenhle problém jsem míval v RoF (což je ohledně ovládání střelce stejný systém) a ačkoliv si to už přesně nepamatuji, tak že ti nepovím jestli to bylo přímo T, shift, ctrl nebo nějaká kombinace, ale vzniklo to tak, že jsem pohnul hlavou (pohledem) ve chvíli kdy jsem měl ještě stisknutou klávesu. Pak jsem musel opačným postupem pohled zase rovnat.

310_cibule
Developer diary http://forum.il2s...ntry332043. Pěkné snímky mapy Moskvy.

Příští týden bude 1.107b hotfix.

12. Fineness ratios of all planes were re-checked with their flaps extended. Fineness ratio was decreased for LaGG-3 series 29, La-5 series 8, Yak-1 series 69, IL-2 (both), P-40E-1 and Ju-87 D-3. Other planes fineness ratios were found to be correct;

18. Spotters correctly spot enemy aircraft closer than specified distance (with the exception of ground vehicles that can't be detected closer than 3 km);

20. Wingmen correctly drop bombs after leader (player) while carrying out 'do like me' order;

21. AI gunners will fire at any planes, not only fighters;

... a další docela zajímavé úpravy.
Upravil/a 310_cibule dne 11-02-2016 15:34

Baron
Vyzera to slubne Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Na těch snímcích s LaGGem je vidět několik historických míst v Moskvě. Kreml, chrám Vasila Blaženého, Rudé náměstí a další. Sice se nad ně nedostaneme, ale z dálky se pokocháme... Vypadá to mo pěkně. Jak píše Brano, jsou to asi zjednodušené textury, ale třeba by to časem mohli dodělat.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,069,720 návštěv