October 19 2025 21:27:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Ba-349 "Natter"
BP_dFrog
To vše kvůli jednomu nepodařenému startu při kterém testovací pilot zemřel ... ?

saldy
Kdybys potřeboval nějaký info mám doma tuhle knihu

[img]http://antikvariatmorava.cz/files/thumb_1002757.png[/img] is not a valid Image.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
clone9cz
Ano, o informace jde v první řadě.
V druhé řadě jde o to, kolik je už rozdělaných letadel. Nebo nedodělaných? Možná by to byl zajímavý seznam.
Ve třetí řadě jde o to dostat mod do nějakého modpacku, jinak je samostatný na nic. Nikdo si ho jen pro samotné letadlo stahovat nebude, protože bude online nekompatibilní se vším ostatním a naopak.

http://www.wwii-illusion.net
Siegfried
1) urcite nebyl jen jeden nepodareny start!
2) mam tuto knihu, informaci mam dost, nejen z teto knihy...
[img]http://www.schifferbooks.com/images/covers/21/0764310321.jpg[/img] is not a valid Image.

Btw. To saldy: To vypada to jako zajimava kniha, podivam se po ni na netu...
Ad2) jinak moje oblibene letadlo Me-163, sbiram vsechny informace o tomto stroji, momentalne pracuji na seznamu pilotu; mam jich zatim 19, coz by mela byt cca polovina. Ale tj jine tema Úsměv
Upravil/a Siegfried dne 03-01-2016 14:11

soldatenlieder.blogspot.com
1stCL_Fucida
O Me 163 se mi nejvíce zamlouval Tajemný dravec o Wolfganga Späteho:

http://www.databa...vec-209764
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Siegfried
Tak tohle si musim urcite poridit! Dekuji za info. Úsměv

1stCL_Fucida
Nz, tahle je naprosto perfektní Úsměv. Späte tam popisuje nejen vývoj a pár bojových misí na Me 163, ale i to, jak přišla k jednotce Hana Reitsch a jak ji měli neradi, nebo jak se na nějaký čas vrátil na východní frontu na Fw 190... Úsměv. Je to opravdu hodně dobré Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Siegfried
1) Jake scripty se pouzivaji v IL-2 ? Mam zkusenosti jen se scripty z Op.Flashpoint a Fallout, plus teda jeste nejake jine...
2) Mam ten 3d model "Natteru" + vnejsi texturu; muzu to nekomu poslat na mail, kdyby se na to chtel nekdo podivat apod..

magot
To jsi dělal ty ten model?
Je udělán podle standardu?

www.smsp.org/il2/...ing_bible/

IL2 je napsán v javě.
Upravil/a magot dne 22-01-2016 00:47

Siegfried
Podivam se napred na ten link, co znamena standart pro IL2; je to muj prvni model letounu, ja spis vzdy delal tankovou techniku a rucni zbrane Úsměv

Btw. Omlouvam se za predchozi prazdny prispevek Úsměv prosim delete Úsměv

Koty
1) delete můžeš sám. Dáš upravit a pak zaškrtneš smazat příspěvek.
2) obrázky Šklebící se nebo link na model. Ať ti to posoudíme.
EDIT:
3) založ si mediafire.
Upravil/a Koty dne 19-01-2016 20:25
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Siegfried
Jj zitra to sem hodim Úsměv
Mediafire mam Úsměv

Siegfried
Tu link na model:
http://www.mediafire.com/?f0d4e5jjejgvmwh
Btw.jeste mam jednu verzi, starsi, ale myslim ze tento je lepsi; uz kvuli tomu, ze je i s rampou..
Wie ein Floh, aber oho!

magot
Siegfried napsal:je to muj prvni model letounu

Ne to není TVŮJ model letounu, je to komerční hi-poly model De-Espona, mimochodem pro IL2 absolutně nepoužitelný.
To že sem postuješ link na kradený produkt si koleduješ o ban imho

Koty
Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Tak tohle jsem nečekal.

Udělat alespoň LOD_0 je jednoduchý Šklebící se Zbytek je peklo Úsměv
Tákže, znovu a lépe. A sám Šklebící se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Není zbytek peklo, ale práce je na tom dost a hlavně pak ještě kokpit, ten bude hádám jednoduššího typu vzhledem k tomu že to je raketa.
Celý je to ale příliš experimentální na realizaci. Podklady k FM/ EM/ DM asi ani nebudou ...

Mě osobně by spíš zajímaly stroje od Lippische ..
Upravil/a magot dne 21-01-2016 23:01

Siegfried
1) To magot: Vim co mas na mysli, ale neni to ten stejny model, s kolegou jsme ho museli upravit (stejne je free to all) To kvuli te rampe! Jk jsem psal, mam jeste nas model, ktery jsme delali; to sem uploadnu...

2)A nechci ban :/ Jk jsem psal, je to "ffa"; mi to jen upravili.. Proto sem dam jk jsem psal nas model na ukazku..

3)jk vypada cockpit poslu foto, byly tam jen 4 "budiky" v podstate...

4)kdyz bych mel teda odcinit to, ze jsem postnul upraveny model letounu, muzu vam poslat nejakou pozemni techniku...

5)podklady ohledne ttd, vyvojovych verzi aj. mam dostatek..
Upravil/a Siegfried dne 21-01-2016 23:46
Wie ein Floh, aber oho!

magot
Ty jsi to zřejmě vůbec nepochopil, nemůžeš veřejně prezentovat ani měnit nějaký komerční produkt. (je jedno jestli je to 3D model film nebo software)
Natter byl součástí 3D encyklopedie De-Espona za 100USD, v současnosti je ten e-shop odstaven asi mají problémy. To že jsou modely z de-espony snadno dostupné na torrentech, warez forech a jiných hack komunitách tě neopravňuje s nimi nakládat.

Nicméně pokud by jsi onen model použil privátně jako 3D blueprint a podle toho postavil od nuly low-poly model (který by jsi stejně musel udělat tak jako tak), tak ti to může usnadnit práci a zároveň se vyhneš konfliktu s právy tvůrce.

Zakopanej pes bude v tom že zřejmě vůbec netušíš jak se dělají funkční low-poly modely pro hry které jsou rozdílné právě od těch statických high-poly modelů určených pouze pro render.
Pokud jsi nepochopil vůbec nic z IL2 modeling bible, pak je tato bitva předem prohraná ... a věř tomu že ji moc lidí nevyhrálo, z tohoto fóra snad jen Stoupa, Koty měl snahu a snad se mu i dařilo, Olda ještě staví ...
Není to lehké a sežere to spoustu času.
Upravil/a magot dne 22-01-2016 08:54

olda Olde maly
Radime, nebuď tak ostrej. Úsměv

magot
To já přece vůbec nejsem Šklebící se
Principelně to vyjde na stejno jako sem postnout link na crack-lej BOS ... že si to lidi stáhnou na disk a pak se v tom doma rejpou je asi tak nějak jedno, ale sdílet by se ten placenej obsah neměl stejně jako jinej software.
Mimochodem De-Espona je výbornej zdroj jako 3D blueprint.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,895 návštěv