No tak chlapci!
Bez reakce?
Došla Vám řeč?
Štuka šuká henkla a peška prcá šturma.
No není to úžasný simulátor?
V další misi si zamrdá fokáč s lavinou!
Jóóóó už mi to dožlo to je přece ten dlouho očekávaný obsah hry.
Takže vzhuru do toho. Nevadí ,že se letadla kimplou jak tajtrlíci, je to schválně!
Proč bychom po sobě stříleli?
Viprcejme se všichni navzájem!
No tak chlapci!
Bez reakce?
Došla Vám řeč?
Štuka šuká henkla a peška prcá šturma.
No není to úžasný simulátor?
V další misi si zamrdá fokáč s lavinou!
Jóóóó už mi to dožlo to je přece ten dlouho očekávaný obsah hry.
Takže vzhuru do toho. Nevadí ,že se letadla kimplou jak tajtrlíci, je to schválně!
Proč bychom po sobě stříleli?
Viprcejme se všichni navzájem!
Se mnou v BoS vyjebávaj befka každou chvíli.
Jinak Neskutečné video Tyler Durden
V rámci diskuze ohledně oscilací a řiditelnosti letadel v BOSku jsem si vzal jeden záznam s FW 190. Je to starý několik dní a je to záznam kusu letu na DED Expert serveru. Není to nic specificky připraveného, jen obyčejný let, který jsem uložil. Cílem není ani tak prezentovat sestřely, ale jde o tu hladkost lítání, kterou lze s FW 190 dosáhnout. Jistě by to šlo i líp, ale zase o to mi nejde. Prostě jsem vylosoval jeden ze záznamů, aby to bylo skutečně to, co vídávám. Můžu udělat mraky podobných videí s demonstracema sestřelů v manévrových bojích, nebo střelbu na pozemní cíle. Lítám skoro cokoli, snad jen P40 a LaGG3 vynechávám. Bude to vše vypadat podobně. Pokud to někde vyslověne nepřeženu, oscilací je minimum. Jistě se najdou i situace, kde to na chvíli neúmyslně rozhodím, jsou to ale vyjímky.
[quote][url=https://vwings.net/forum/viewthread.php?thread_id=4942&pid=247365#post_247365]Rumcajs napsal:[/url
Jak to ze máš taký pekný dohľad ja mam ten štvorec čo je rozmazany a pozeral som ako to urobiť ale som nenašiel ten súbor na prepisanie. A to lietam bombry čo by sa mi hodilo kvôli navigácií
V nastavení grafiky BOSka máš dohlednost. Maximum lze zvolit 4x. No tak to tam mám. Podle všeho je aktuální totální limit dohlednosti pro statické objekty na mapě 20 km. Pro nestatické objekty, jako jsou třeba zničitelné depoty, tanky, lodě, letadla je to o poznání míň. Tuším, že to bude pod 10km.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.