September 22 2025 03:53:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
magot
ZVP Zdenek napsal:

Unlock je úplně v pohodě.... podle mne...

ne je to ultra sračka - loft byl zřejmě inspirován z nějakých levelovacích hnojů ala wt nebo kde se to vyskytuje, naštěstí to jde obejít penězma (jestli jsem to dobře pochopil) což je další ultrasr... ale radši to
Už se těším až si to zakoupím, jak si nic neodemknu ;-)

Baron
Ono to nie je az take strasne, jeden stroj je mozne kompletne odomknut za jeden vecer vratane kamuflazi. Ze to je ovsem hovadina - s tym plne suhlasim a v hre to nema co robit.
Hals - und Beinbruch!

magot
Jeden večer můžeš v klidu strávit u piva v nedaleké putyce a ne se stresovat odemykáním ;-)

Baron
To mozem Úsměv
Hals - und Beinbruch!

lochness
Magote, kdyz koupis BoS i s obema "premium" letadlama (rovnou, nebo je dokoupis pozdeji), odemknes si to na webu. Pokud zustanes u "orezane" verze, musis to vylitat behem par misi na kazdem stroji. Docela slusna prilezitost si masiny osahat, ale kdyby to ve hre nebylo locknute, taky by se nic nestalo.

Stejne, prilezitostni bombardaci porad chteji litat s uchylnou vyzbroji, vid Barone Úsměv Se nedivim, ze to na WoL zamknuli.

Chybejici obsah bych videl na absenci Jaku 3 protoze "on je pilot Jaku a on vi jak to ma litat". Moc toho kasparka nereste, dopravate u vic pozornosti nez si zaslouzi. Stejne vetsina toho co se mu libi/nelibi bylo urcite tady na foru davno diskutovano.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

magot
jo koupím všechno all in one .. nemám rád si osahávat mašiny na nějakých předskriptovaných nucených misích, vlezu jen do šturma a 110tky a chci aby měla všechno co má mít Úsměv
K tomu samozřejmě full mission builder. Btw je tam FMB?
Upravil/a magot dne 28-11-2015 21:29

CSW_Cassius Chaerea
je

ZVP Zdenek
Pánové, jestli je pro vás odemykání tak stresující pak nevím proč vůbec lezete do simů. V BOSku jsou nedeořešené některé podstatné věci, zatímco unlocking je totální prkotina. Ano magote - ultra prkotina....záležitost několika seznamovacích letů v offlinu..... tečka.
Die Tschechen sind die lachende Bestien

saldy
Co jsem koukal na M4T je už pár singl misí a jedna kampaň za stíhačku. Odjinud info nesleduju a tady to asi nikoho nezajímá. Uvidim asi teprve až si to pořídim, hlavně žádný spěch.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
@Zdeněk
Otázka je položena špatně ... proč leze odemykání do simů??? Šklebící se

@Saldy
Na dvou mapách moc scénářů zatím neuděláš, tohle považuju zatím za největší omezenost BOS/BOM, krom toho jestli je FMB tak "jednoduchý" jako v ROF tak to bude spousta starostí navíc.
Teoreticky by někdo mohl zkonvertovat mapy z ROFu, to by byl v dosahu i kanál západní fronta a ukrajina.
Upravil/a magot dne 28-11-2015 21:28

PilsnerPilot
V BOSu jsem toho zatim moc nenalítal. Když si k tomu po práci sednu, snažim se trénovat, protože přechod z pomalého ROFu mi dělá trochu problém. Odemykání mi nevadí, protože za malý příplatek stejně všechny modifikace na letadla mám, a na jejich debilní německé kamufláže se čtyřmi čárkami na směrovce se můžu vykašlat a stejně s nimi nebudu lítat.
Co se týká toho obsahu ve hře, myslím, že by si všichni měli vzpomenout na to, jak začínal před několika lety ROF. Já si to pamatuju. Byla to jen letní mapa a čtyři letadla. A kde je ROF dnes!
Stejné to bude i s BOSem, BOMem a snad i s dalšími. Doufám.Mrknutí
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

CSW_Cassius Chaerea
PilsnerPilot napsal:
Byla to jen letní mapa a čtyři letadla. A kde je ROF dnes!
To neznělo moc optimisticky.

magot
A hlavně ROF je + - mrtev, není nový vývoj ...

PilsnerPilot
Což je velká škoda. Už při první zmínce o BOS jsem měl velký strach o ROF, což se bohužel do posledního slova vyplnilo.

magot
jojo zlatej ROF ... mohlo bejt třeba ještě C. a K. letectvo, další mapy a místo toho po bambiliontý všichni usedaj do bifteku a těch ruskejch krámů ...

PilsnerPilot
To jo. Škoda, že ještě nevznikla mapa italský fronty a nějaký italský a rakousko-uherský letadla. Bylo by to hezký lítat mezi vrcholky Alp. Bohužel, dnes máme v BOSu jen rozlehlý ruský stepy.

Rumcajs
Se to tak holt semlelo. Kdyby hoši nezvorali CloD, byla by WW2 v enginu Clodu, Ilja nemusel pohřbít další projekt. 777 mohlo dál páchat mapy a letadla WW1.

Nakonec si myslím, že to dopadlo dobře. Ilja se odporoučel neznámo kam. Práce na CloDu nepřišla úplně vniveč, páčto nějaké zdroje z toho se asi konvertovaly do BOS/BOM a třeba se ještě něco použije. 777 získalo další životní náplň. Kdyby se tohle nestalo, možná už dnes 777 neexistovalo ve formě, v jaké bylo v dobách rozmachu ROFka. Ten WW1 trh už stejnak vysychal a nebylo vůbec jasné, jestli by se na tom další WW1 fronta uživila. Jo a když dá bůh, díky poslednímu Iljovu vzepětí nakonec bude nějaký WW2 obsah i v DCS. Já se na to všechno dívám velmi optimisticky.
Non est specifica

Baron
Pokial je mi zname, na mape rakusko-talianskeho frontu sa pracovalo. Robil ju myslim Zeus.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Těžko měřitelné dojmy ze zatáček nechám bez komentáře. Co se týká rychlosti, tak poslední patch byl výrazněji znát jen na Bf 109 F4 a G2, průměrně o cca 5-10 km/h k horšímu ve všech výškách.
Výsledky opět z letního Stalingradu.
[img]http://www.jpeg.cz/images/2015/11/29/3tJaM.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Werner
Farky nemáš někde nějaký předpisy kolik byly povolený plnící tlaky pro ty P-40E ?
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,078,998 návštěv