Se nediv, teď někteří reptají nad klapkama u Jaka 1 a jakápak je to vlastně verze ve hře. A nechci si ani představit co by nastalo s příchodem La-5FN a Jak-3. Stačilo to v ILu.
Se nediv, teď někteří reptají nad klapkama u Jaka 1 a jakápak je to vlastně verze ve hře. A nechci si ani představit co by nastalo s příchodem La-5FN a Jak-3. Stačilo to v ILu.
To je divný... přece Torvald ve svých videích tvrdí, že ruská letadla nemůžou lítat páč nemaj křídla... nebo to byl motor?...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Farky niekedy mozno ano.. niekedy.. dovtedy davam miesto last patch install radsej complete uninstall
..ako pise magot, snad ked ten BOS konecne vydaju
nie ze by to bola zla hra, ale nie je momentalne pre mna dost dobra
Ty stromy jsou snad špatný vtip, to nemůžou myslet úplně vážně. Trošku začínám ztrácet víru že to někdy bude dobrá hra.
Ještě aby tak byly kolizní, to by byl vrchol !!!
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Pokud je stále řeč o bublajících stromech - v boji se to naštěstí nedá skoro ani postřehnout (měl jsem obavy ze ztráty viditelnosti enemáků nad "živým" lesem). Ale vydat to v hotové hře je dost mimo... takový moderní olegův les
Soudě podle videí ta mapa nevypadá špatně, a to už jsem zprznil nejednu Olegovu omalováku. Nevadí vám spíš ráz ruské krajiny? Rovina rovina, hnědé traviny všude vůkol a tak? Ale tak to hold je....
Nu co to bych skousl ale ty metamorfující stromy ??? Navíc s otáčivým kmenem ? Amatérismus.... tím to zcela zabili.
No to mě taky docela odkouřilo... tohle jsem fakt nečekal... screenů bylo na mapy mraky a video žádné... možná i z tohoto důvodu. Jsem zvědavý zda s tím něco budou dělat pokud to vůbec půjde.
Alan, sam si ho postoval, staci sa zadivat na les.. menavy.. k Hansovi chrbtom k Ivanovi celom
kazdy kukal fokine pod suknu a nikto si to nevsimol
Pokud je stále řeč o bublajících stromech - v boji se to naštěstí nedá skoro ani postřehnout (měl jsem obavy ze ztráty viditelnosti enemáků nad "živým" lesem). Ale vydat to v hotové hře je dost mimo... takový moderní olegův les
To by byla jen výmluva že v "boji" stejně stromy neřešíš ... prostě to dokresluje celý dojem z hry a v detailu kdy stromy vidíš start/přistání, nehody, blízké průlety to pak může kazit dojem.
A za druhé když loft plnánuje tanky, tak jezdit pernamentně okolo tancujících stromů bude krapet mimo.
Samozřejmě důvod hnusných 2D stromů je jednoduchý, nedokázali optimalizovat engine tak aby běhal hladce s 3D stromy.
Btw to je zlý sen simů, stromy a lesy.
Stromů je moc. To se nedá okecat. Grafického výkonu tolik k dispozici asi není, aby se to mělo simulovat úplně. Tedy a tak nějak nevím, proč zde řešíte stromy zrovna teď. Jako by stromy byly nějak jiné než v v dosavadním BOSku a ROFku. To samé platí pro trávu. Jediné, co mi chybí, je volba trávu nějak vypnout.
Jo a ty stromy nejsou 2D. Jsou 3D, jen zachovávají pozici vúči pozorovateli, tedy se točí. Je to simplifikace, díky které máme graficky tak super sim, jaký je BOS / BOM.
Platí stará dobrá poučka pro nespokojence. Tak, když si myslíte, že to jde líp, to světu ukažte. A za sebe přidávám, jste nuly, který nic takového nedokážou.
No tanky nemaju vobec problem s menavkami, taky Batllegroud Europe (obcas nazyvany Tankovy Simulator, clone by vedel rozpravat) nema s menavkami vobec ziadny problem.
Tiez ma to dost zarazilo ked som to svojho casu skusal. Co si budem stazovat, uz som si mohol zvyknut, ze
Rumcajs napsal:
Jo a ty stromy nejsou 2D. Jsou 3D, jen zachovávají pozici vúči pozorovateli, tedy se točí. Je to simplifikace, díky které máme graficky tak super sim, jaký je BOS / BOM.
Efekt natáčení na pozorovatele se dělá jen u 2D objektů. U 3D objektu není důvod tento hnusný efekt zavádět. (To bude Rumcajsi fake 3D jako ve starým šturmoj)
pro me je nejdulezitejsi, ze umely horizont v he111 uz neukazuje se spozdenim, takze se z kusu srotu stal velmi pouzitelny pristroj
Opravdu byla v Rusku pole rozdelena na tak mala policka? Nehralo se tam na obrovske lany? Vim, ze neco podobneho zminoval i Skomorochov ve sve knize.
Ale barevne se me to libi.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.