October 20 2025 08:49:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Hromy divo bijú - První kampaň pro Avii
Cracken
Východní fronta 1941-42, 15 misí, mapa Kyjev. Žádné mody!

http://www.4share...ech11.html

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/background-2.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/grab0000-9.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/grab0001-8.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/grab0003-4.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/grab0005-3.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/grab0008-2.jpg
Upravil/a Cracken dne 20-10-2009 16:51

WT_Horrido
thunder pounds wildly
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Cracken
Ono se to může přeložit několika způsoby. Já vzal ten z wikipedie.

http://en.wikiped...ian_anthem

Jp-
BTW: kromně první misse se mi nezobrazí brief. V tý třetí je těch I-153 moc končí to tak 5-1 pro rusy a v další missi seděj na zemi dvě avie a vybouchnou asi 1 min po začátku, nevim jestli je to záměr, ale asi ne? kuk na to až to projdu komplet tak dam vědět co sem eště našel Mrknutí
Upravil/a Jp- dne 18-10-2009 22:13

cyberolas
Musíš projevit i trochu důvtipu, zavolat ostatní z letky k sobě a celý boj absolvovat nad letištěm za podpory flaku. Pak to + - jde. Avia se ráda přehřívá, ale tahle kampaň je zatím docela zábava. Myslím že jsem doteď přistál bez úhony snad jen jednou, jinak samý řešeto a nouzáky.Šklebící se

Jp-
to že mam zustat ve flaku to je jasný, ale spolubojovníci vždycky dostanou strašně na prdel fakt 3-5, 1 což by bejt asi nemělo dost to tu missi zabíjí Zamračený

Cracken
Jp- napsal:
BTW: kromně první misse se mi nezobrazí brief. V tý třetí je těch I-153 moc končí to tak 5-1 pro rusy a v další missi seděj na zemi dvě avie a vybouchnou asi 1 min po začátku, nevim jestli je to záměr, ale asi ne? kuk na to až to projdu komplet tak dam vědět co sem eště našel Mrknutí

1) Briefy by se zobrazovat měly, jsou však dost stručné - cca 4 věty... Sám většinou delší povídání u cizích kampaní ani nečtu.

2) Těch I-15 není zas o tolik víc než Slováků, úkolem je taky trochu si je přihrát k vlastnímu letišti, kde si je podá flak. Ale i tak se sestřelit dají, to "I-17", to už je úplně jiná liga!Mrknutí A myslím, že dost lidí by si mohlo stěžovat, že kampaň je dost snadná, a to bych nerad.

3) Bohužel, ve "static plane" není statická Avie, tak jsem si musel pomoc létatelnou, která nelétá... Prostě, z každého letadla, které neodstartuje, po čase vyběhne pilot, a ten stroj bouchne... To ale neva - nejdřív vystřílej přibližující se Rusy, a pak přistaň u havarované Avia (stoupající kouř) - mise je úspěšná, když přistaneš a "zachráníš Františka Brezinu", ale musíš zas odletět, jinak bys sám upadl do zajetí.Mrknutí

Cracken
Jp- napsal:
to že mam zustat ve flaku to je jasný, ale spolubojovníci vždycky dostanou strašně na prdel fakt 3-5, 1 což by bejt asi nemělo dost to tu missi zabíjí Zamračený

Prostě, někdy jich přežije víc, jindy míň... Třeba nad Gornostaypolem (10 Avií proti 9 I-16) mi při testování přežili všichni spolubojovníci, až na dva, zato Rusům se zachránili jen dva piloti...

Prostě, každá mise je jiná pokaždé, když ji hraješ...

A myslím, že většinu baví víc mise, kde se na nebi honí i třeba několik desítek letadel.
Upravil/a Cracken dne 18-10-2009 23:09

LesniHU
Cracken napsal:
3) Bohužel, ve "static plane" není statická Avie....
Je tam.

Cracken
Každopádně, já ji tam nemám. Nevím, zda je to vina SAS buttons či jejich mod activatoru, ale např. spousta static planes, které byly v UI mi ve static aircraft funguje nikoli pod jménem ale pod "Plane".

Každopádně, na funkci to vliv nemá.
Upravil/a Cracken dne 19-10-2009 14:18

3BAP_Rohlos
Cracken napsal:
.... Ale i tak se sestřelit dají, to "I-17", to už je úplně jiná liga!Mrknutí...

I-17 je tam taky??? Zamračený

Cracken
Prosím číst pořádně. To "I-17" je schválně v uvozovkách. Jako "I-17" piloti Osy mylně označovali rané verze sovětských Jaků, Laggů a Migů... Do dnes není úplně jisté, o jaký typ šlo, každopádně, setkání s jakýmkoliv kulometem je pro Avii dost ošidné, a což potom teprve s kanonem... No, jestli hrajte tuhle kampaň, tak brzo uvidíte!Šklebící se

Cracken
Jo, jo, s těma briefingama je to pravda. Je třeba vymazat _ru u properties, takže to musí být:

TWB01.properties
TWB02.properties
TWB03.properties
TWB04.properties
atd.

Opravím to, a přidám skiny. Zítra by to mohlo být.

Cracken
Updatováno! Skiny a opravené briefingy. Odkaz je úplně nahoře.

Satcen
Prosím, prosím, trochu jsem se zamotal v instalaci Tigrova soundmodu a když jsem odstranil problém s "mesh/paratroopers" v několika misích (v conf.ini / [Render OpenGL] jsem změnil TexCompress=0 na
TexCompress=2
), přestaly mě pro změnu fungovat Hromy. Vzápětí po spuštění mise mi prachsprostě shodí celý Il-2 (UP2.0).... Všechno ostatní ale zdá se funguje normálně. Any ideas? Díky

Cracken
Hromy jsou nuda, zahraj si Strážce železné opony.

Kocy24
Cracken napsal:
Hromy jsou nuda, zahraj si Strážce železné opony.

Plně souhlasím nic proti tvé kampani hromy ,ale strážci mě bavili mnohem víc a je to jedna z mála kampaní ,kterou si hraju pořád

Cracken
To je možná proto, že "Strážci" jsou větvená kampaň, zatímco "Hromy" jen statická. A Mig je holt větší dělo, které natropí větší paseku, než Avia.Úsměv
Upravil/a Cracken dne 25-01-2010 21:14

Satcen
... no to je lišácké řešení Šklebící se Já sice trubkám moc nehovím, ale třeba než se k ním stihnu proškolit, tak zhynu ...

Cracken
Hlavně je to pořád o starém dobrém míření a střeleckém umění. Sidewinderem se trefí každý pako.Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,933 návštěv