Zaklada saldy sam, lidi se poji pres hyperlobby. tzn. jestli myslis IP, tak se ptas na spatnou vec. Staci odchytit kdy se vlastne leti a pak jen byt na HL a pokud mozno TS. Kdyz uz jsme u datumu, existuje naka snuska cisel, ktera by ho mohla oznacit?
Kazde pondeli ve 20h, dojdete na hyperlobby (coop room) pripadne na mistni SVK teamspeak. Pradpoklada se, ze kazde pondeli se leti (vetsinou vickrat nebo nektere z ostatnich misi), pokud ne, urcite to Saldy da vedet tady ve vlakne pripadne na teamspeaku.
Jde o takovou malou seslost, kratke rychle mise (do 30min kazda), zamerenou hlavne na bitevniceni/bombardovani plus male skupiny coveru a protivniku.
Mám tři dotazy:
(1) Proč jsou modří na východní straně fronty?
(2) Nedalo by se pak udělat nějaké pokračování, s ohledem na výsledek mise?
(3) V případě že bod 2) nevyjde, viděl jsem jistý film "Letka 633"... Myslím, že to by byl dobrý nápad, což? Mapa Norska tam je...
Koty:
Mně se líbí, že se snažíš přemýšlet o tom co letíš, kde letíš a proč tam jsi, to se mi líbí, ne jako dejte mi Spita já chci jen Spita jdu střílet a všechno kolem mi je ukradený. Jinak uvidíme jestli nás bude ta mise bavit pak se uvidí.
Radko:
Hele minule se Serza připojil i bez Hyperloby, mně se mění IP tak se jen zeptáš a mělo by jít připojit se z menu multiplayer.
Pokud nemas hyperlobby, je TS povinnost. Pripojime te i bez nej. S hyperlobby a bez TS musis holt prijit vcas a mit v zaloze nejakou peknou knizku na cteni, abys nemel zkazeny vecer kdyby se neco pokazilo a nemohli bychom te informovat pres chat. Idealne Hyperlobby a TeamSpeak. Vyuzivame zdejsi (nahore vpravo je adresa a heslo)
Tak situace vypadá asi tak:
Mustang má Serza a hlásili se ještě dva lidi s tím že to neví jistě.
He 162 má Jenicek což jsem rád, protože mapovat AIčka na cover je ošemetný, tak na ně aspoň dohlídne.
U bombrů je volný ještě jedno Arado, to by byla škoda ho neobsadit, protože je třeba amíkům pořádně pošlapat záhonek (AI Arada nad cílem nesmyslně kroužej a sejme je Flak).
Velitel bitevní skupiny bude darktatka, zvolí si kudy nás tam dovede, Koty má to slíbený nádraží, pak je tam Lochness a já, ty cíle si vyberte dopředu který chcete, já si vemu co na mě zbyde. Jinak zkoušel jsem nasadit ty bomby AB, 3x 250 a je to fakt efektivní na ty plošný cíle, bomby se rozprsknou na stovky malých bombiček s vrtulkou.
saldy napsal:
Tak situace vypadá asi tak:
Mustang má Serza a hlásili se ještě dva lidi s tím že to neví jistě.
He 162 má Jenicek což jsem rád, protože mapovat AIčka na cover je ošemetný, tak na ně aspoň dohlídne.
U bombrů je volný ještě jedno Arado, to by byla škoda ho neobsadit, protože je třeba amíkům pořádně pošlapat záhonek (AI Arada nad cílem nesmyslně kroužej a sejme je Flak).
Velitel bitevní skupiny bude darktatka, zvolí si kudy nás tam dovede, Koty má to slíbený nádraží, pak je tam Lochness a já, ty cíle si vyberte dopředu který chcete, já si vemu co na mě zbyde. Jinak zkoušel jsem nasadit ty bomby AB, 3x 250 a je to fakt efektivní na ty plošný cíle, bomby se rozprsknou na stovky malých bombiček s vrtulkou.
Zajimave je ze v druhem videu uvadeji minimalni vysku pro odhoz 2000 stop (cca 600 metru) (od 11 te minuty). Nase exploduji uz nekde od 200 metru ve vodorovnem letu. Zase mame mnohem mensi polomer nebezpecnosti - prakticky co neni trefeno primo, neni zniceno. Idealni odhoz s 2 vterinovou rozbuskou je nekde kolem 250-300 metru ve vodorovnem letu a 600 metru v stremhlavem.
AB zřejmě již prošly opravou, dřív jsem si je nebral ale teď mě příjemně překvapily, např. na ty zakopaný děla když mrsknu jednu SC1000 tak zničim tak 3 ale s třema AB 250 zničim 6 děl. Jinak na servru Bombs Away jsem lítal ale štvalo mě, že tam nebyly stíhačky a cíle mi přišly docela odfláknutý, jak je to dnes nevím.
darktatka napsal:
Jako velitel vydavam prvni rozkaz - zadne letadlo nepoveze vice jak 1000kg. Vyberte si vyzbroj dle toho
... Vážené velitelství - spadám pod vás i já?
Ze se ptas, tak ano. Cestou tam poletis s nami, abychom tam priletli naraz a co nejvice zamestnali flak - cestou zpatky se z tebe stane doprovodna stihacka. Po odchozeni bys mel mit proti P51 i rychlostni vyhodu.
Rychlejší než Mustangy bude i s pumou. Hmotnost navíc omezuje spíš stoupavost a obratnost, než rychlost. Nicméně pochybuji, že dokáže udržet krok s Arady, tak rychlý není ani Pfeil (tedy ve výškách do 5 km, pak je to naopak)
Serza napsal:
Nemusi se bat. Utok zasadne zacinam z prevyseni.
Nad nama uz zadne prevyseni nebude
Ted vazne, nehodlam to vest v 8k jen proto aby se Serza unudil k smrti. Stejne pochybuji ze nas P51 zahlednou a zachyti dost pred cilem aby jsme neodhodili, a mame jeste vlastni stihacky ktere si na p51 visicich za nami urcite rady zblajznou. Doufam.
Ještě jsem dodělal pokračování mise, ale bude to těžký tak nevim jestli to dnes taky nasadíme, asi to bude let za soumraku a protože se při návratu sešeří, bude tam možnost vyžádat si osvětlení dráhy.
Jarní probuzení 2
Červení:
Stíhači:
Převezmete vzdušnou ochranu nad sektorem N8 a jeho okolí. Letecká aktivita Luftwaffe v oblasti narůstá, buďte na pozoru.
Modří:
Stíhači:
Budete naše bombardéry doprovázet do cílové oblasti, poté co odhodí své pumy vás již nebudou potřebovat. Počítejte s tím, že cílová oblast bude tvrdě chráněna.
Bombardéry:
Přestože vaše dnešní ranní útoky na severu sektoru byly velmi úspěšné, nepřítel dokázal prorazit na jihu, překročit řeku a upevnit zde předmostí. V odpoledních hodinách zde již dokonce zbudoval most. Na vrcholu kopce v jižní části oblasti nepřítel zřídil dělostřelecké pozice což velmi komplikuje náš pozemní protiútok.
Vaším úkolem je proniknout nad předmostí, zničit most, vyřadit dělostřelectvo, zničit co nejvíce jednotek uvnitř předmostí.
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/609/jarni-probuzeni2-mapa.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/608/jarni-probuzeni2-foto.jpg[/img] is not a valid Image.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.