Saldyho bitevní koutek
|
Koty |
Přidané 15-03-2012 14:21
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Nesnažší je břicho, proto radím - podlétnout! 
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
saldy |
Přidané 15-03-2012 15:00
|

Diskutující

Příspěvek: 3704
Založený: 29.01.09
|
darktatka napsal:
saldy napsal:
Pak jsem se už polepšil, ale bál jsem se furt abyste nezabloudili , mrzí mě ten zpožděnej chat, jinak bych první start zopakoval, něco se tam stalo.
Na mape byla ikonka nas i cile - to nas dost podcenujes teda, ty "abyste nezabloudili"
To je skoro urazka a zada si to repete. Pristi tyden ve stejny cas? 
No já nevěděl kdo mi tam nakonec příjde, znám jen locha. V poletu od 18h to do mě hned naprali na startu zezadu. Vypadá to zatim, že ve středu by to šlo, ale ještě to potvrdim, každopádně mi pište co upravit. O ty Hs 129 byl zájem, udělám změnu na 7x Hs 129 ať se to zjednoduší.
|
|
|
|
Koty |
Přidané 15-03-2012 15:05
|

Diskutující

|
Hoď tam i nějaký ruský protivníky, ať se zasmějem. Nerad umírám jen já  A ty Hs, maj pumy?? (mockrát jsem s něma neletěl)
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 15-03-2012 16:11
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Musim s Kotym souhlasit, jeden, dva hurikany by byly příjemné zpestření.
Co se mých připomínek týče, já jsem vždycky nerudný na tydle ruské naprosto holé mapy. Člověk jak kdyby bojoval nad kulečníkovým stolem (je to zelené a placaté).
Chápu že to je historicky založená mise, takže na přesunu na slovensko nebudu trvat 
|
|
|
|
Jenicek |
Přidané 15-03-2012 18:28
|

Nováček

Příspěvek: 74
Založený: 02.10.11
|
Včera jsem letěl v 6, za ten odřenej lak se omlouvám, jsem trochu vocas... 
Bylo to dobrý, mělo to koule. Fajn by byl start ze stojánky ze static letadla - vypadá to líp a je to přehlednější. Scházel mi tam TS, s ním bysme příště mohli udělat i formaci do Wochenschau. 
Tak ještě jednou díky, pokud budu mít čas, tak příště poletím zas! 
|
|
|
|
Koty |
Přidané 15-03-2012 19:14
|

Diskutující

|
Musim s Kotym souhlasit, jeden, dva hurikany by byly příjemné zpestření.
Co se mých připomínek týče, já jsem vždycky nerudný na tydle ruské naprosto holé mapy. Člověk jak kdyby bojoval nad kulečníkovým stolem (je to zelené a placaté).
Chápu že to je historicky založená mise, takže na přesunu na slovensko nebudu trvat 
Hurricany?! To jsou plečky, a navíc, v roce 43 jen jako výcvik a průzkum a taky lehký bitevník... Jo takhle Lavočkin Gordunov Gudkov LaGG-3 s kanonem N-S-37 a pulpalcem UB...
Včera jsem letěl v 6, za ten odřenej lak se omlouvám, jsem trochu vocas...
Bylo to dobrý, mělo to koule. Fajn by byl start ze stojánky ze static letadla - vypadá to líp a je to přehlednější. Scházel mi tam TS, s ním bysme příště mohli udělat i formaci do Wochenschau. 
Tak ještě jednou díky, pokud budu mít čas, tak příště poletím zas! 
Ano, zprávně, dejte to jako DF, opakovaný starty by byly fakt fajn... to by se pak dalo zmáknout ještě více tanků...
|
|
|
|
saldy |
Přidané 15-03-2012 19:18
|

Diskutující

|
 neni zaco se omlouvat, je to jen hra. Stačí stát na brzdě a směrovce, trochu přidat plyn a letoun se na místě trochu natočí a vidíš pak před sebe.
Jinak dodělám tam tedy pro přístě 3x JAK-9 a z německýho letiště bude na výběer 4x Hs 129 a 3x Bf 109, ty můžou svrhnout na tanky bombu a pak budou hlídat prostor.
|
|
|
|
lochness |
Přidané 15-03-2012 20:22
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
Koty, jsem rad, ze zrovna ty jsi takovym zastancem stihacu, kdyz jsi se tam zapich i bez nich  Si me neprej, jestli priste nechas bitevniky napadnout.
Ohledne dogfight/coop - aspon je motivace prezit a letet co nejdyl, a ne ze kdyz to tam zapichnu, tak odstartuju znova. Pravda, eliminovala by se tim situace, kdy partyzani sabotovali Cendovi motory a vypli mu je tesne po startu
Vsak uvdime priste 
|
|
|
|
Koty |
Přidané 15-03-2012 21:04
|

Diskutující

|
Mno mohli by jsme tam udělat pravidlo, že kdo to zapichne tak bude čekat, dokud ho někdo nevyzvedne  Třeba v čápovi nebo Tantu ju z nějaký daný pozice. Jinak refuel a rearm... nějak šel, bóžel, nějaký buglý to maj.
Ohledně Bf:
(1)jaká verza?
(2)nic mě nenapadá 
|
|
|
|
Koty |
Přidané 15-03-2012 21:05
|

Diskutující

|
|
|
|
|
saldy |
Přidané 15-03-2012 21:20
|

Diskutující

|
Ano, zprávně, dejte to jako DF, opakovaný starty by byly fakt fajn... to by se pak dalo zmáknout ještě více tanků...
Tak přesně tohle nechci
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 15-03-2012 22:35
|

Uživatel

|
Proc hurikany a ne stihace s ultrakanonem - protoze s huriky muzeme i bojovat, a je to zabavnejsi nez vyhlizet stihackou ktera je o 300 v hodine rychlejsi nez ty a rozebere te jednim vystrelem. Huriky s kulomety jsou presne ten typ nepritele, ktery je porad smrtelne nebezpecny, ale spolupracujici skupina se muze ubranit. Je to proste vetsi zabava.
Ke COOP vs Dogfight: Pokud budou vsichni clenove na TS a odsouhlasi si ze minimalni sila pro vzlet je 3 lidi (napriklad), je dogfightove nastaveni lepsi nez coopkove. Pripadne problemy s pripojenim nebo chybami pri startu se daji lip vyresit. Jinak bych zustal u Coop.
|
|
|
|
Koty |
Přidané 16-03-2012 06:33
|

Diskutující

|
Je sice pravda, že ty hrachopleskáče se dají štukou i sundat (čelníma laufama), ale oni, když se trefí do centroplánu, tak ádios přátelé...
|
|
|
|
lochness |
Přidané 16-03-2012 13:14
|

Uživatel

|
nevim no. Podle me tak jak to Saldy sestavil to melo spravnej naboj a nemenil bych to. precejen to byla slaba pulhodinka. Bitevnici nepotrebuji ztracet cas se stihacema, ti tam byli kvuli tankum (kteryzto ukol ja osobne bych hodnotil jako nesplneny  ). Maximalne jen tu zmenu na dogfight, aby se predeslo havariim na startu, resp kdyz uz si nekdo udela cas a prijde, aby o to neprisel kvuli hloupe chybe, precejen to autor vyrabi kvuli zabave. Ale jak rika Darktatka, domluvou omezit zmrtvychvstani 
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 16-03-2012 15:45
|

Uživatel

|
Dalsi vyhoda dogfightu je ze kdyz prijde o jednoho cloveka vic, nema smulu.
Jinak abych to zopakoval, mise se mi velmi libila. Takova bitevni rychlovka. Obzvlast jsem obdivoval formaci 16ti tanku ktera vypadala moc hezky, musis mi vysvetlit jaks to naklikal 
|
|
|
|
Koty |
Přidané 16-03-2012 16:11
|

Diskutující

|
ehm - ve fmb je i 12ti členná jako jedna skupina 
|
|
|
|
saldy |
Přidané 16-03-2012 19:43
|

Diskutující

|
lochness napsal:
Ale jak rika Darktatka, domluvou omezit zmrtvychvstani 
Uznávám, že něco na tom je, zkusim to tak nastavit, ale nemám s tímhle zkušenost, a některým záložkám nerozumim, může to pak zlobit, tak zatim neslibuju, počítejme s klasickou coopkou.
Jinak mám dokončenou jak jsem popsal výše, druhou verzi mise, kde můžou hrát i stíhači, přibylo tam 3x Jak-9D a 3x Bf 109 G-6 , otázkou zůstává jestli to s nima bude někdo chtít hrát a příjde.
Bitevníci tam zůstanou Hs 129 v počtu kolik se přihlásí zájemců, ale pokud někdo chce Ju 87 neni problem.
|
|
|
|
lochness |
Přidané 16-03-2012 20:14
|

Uživatel

|
Coop nebo dogfight - pokud bude hlavni naplni bitevnicina, tak milerad prijdu, at na Hs, Ju87 ci cokoliv jineho. Stihani bych se zrejme taky zucastnil, ale urcite by me to tak nebavilo 
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 16-03-2012 21:25
|

Uživatel

Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
saldy napsal:
Uznávám, že něco na tom je, zkusim to tak nastavit, ale nemám s tímhle zkušenost, a některým záložkám nerozumim, může to pak zlobit, tak zatim neslibuju, počítejme s klasickou coopkou.
Písni PM - kdybys něco potřeboval vysvětlit.
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 16-03-2012 22:03
|

Uživatel

|
Kanonova bitevnicina se proste nedeje casto. Takze saldy, pokud udelas misi, tak my ti tam s lochem budem soupat hlinu jak dlouho budes chtit, stastni jak blechy
A kdyz bude bitevnicina s bombama, budem stastni uplne stejne 
Upravil/a DarkTatka dne 16-03-2012 22:05
|
|
|