November 24 2024 11:41:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
Timofejic

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Poraďte s kúpou PC
nayberg
Horrido přesně tak.Jediná věc ze starého pc co se dá použít.Rád si ale nechám poradit.

WT_Horrido
Jestli je to kvůli skříni tak nemám námitek.
Já se bál, že je to kvuli ceně... Mrknutí

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
1stCL_Fucida napsal:
Peci, 500W utáhne i mojí přetaktovanou 560Ti a přetaktovanej CPU naprosto v pohodě. Jsem přesvědčenej, že značkových 500 bude stačit i s rezervou (pokud tam nenarve 4 disky, což ale asi nehrozí).

Jak myslíš náčelníku. Ale já ho varoval Úsměv

Lala
Jak píše Peci, také bych vzal raději silnější, za čas budeš chtít dát třeba silnější GK a 500W bude málo...

Pajda
nayberg napsal:
Sobrý den!Spawn se vás ptal na sestavu kterou mi pomáhá sestavit.Trochu jsem to změnil:
http://www.alfaco...JJ01153C01
Rád si poslechnu váš názor

Přesně na tomto 500W Seasonicu už nějaký pátek jedu sestavu i5 2500k, GTX570 SOC, 8GB RAM a jedno SSD. A zatím se mi BSOD ani jinou nestabilitu ne a nedaří dosáhnout, ale věřím, že se mi to nakonec podaří Mrknutí

K tvé sestavě je naprosto dostatečný, ale pravdou je, že krom skříně je dobrý zdroj druhá věc, která se dá použít do nového/dalšího PC. Úsměv

nayberg
Ještě k sestavě.U GK je slot: PCI Express x16 2.0 a na ZD je slotPffCI Express x16 nebude to problem?A mohl bych změnit RAMky 1333 za 1600?dík

Pajda
- ad ta deska MSI H61M-E33 (B3): určitě má PCI-E 2.0 (x16) mimochodem to má už každá deska posledních pár let.

-ad paměti: mám pocit, že to u těhle H intel chipsetů to běžně nejde - tj. šlo by to jen jako OC, takže ty 1600ky by ti stejně běželi jen na 1333MHz dle procesoru(což u intel chipsetu a procesoru výkonově vůbec ničemu nevadí).

Carsters
Zdravím všechny piloty.
Prosím, potřeboval bych poradit od nějakého odborníka ohledně nákupu grafické karty. Létám ROF a poslední dobou mám problém s plynulým chodem hry. Vlastně to začalo verzí 1.019 někdy v létě a mám dojem, že se to zhoršuje. Přitom do té doby jsem měl nastaveno téměř vše na max. detaily, využití paměti 87 % a hra běžela perfektně. Nyní mám detaily na minimu, využití paměti 20 % a hra jde
trhavě a občas se sekne úplně. Nevím, jestli je to grafikou, nebo něčím jiným - nevyznám se v tom. Počítač je starý rok a půl a snad by měl být dobrý. Jen nevím, jestli to zvládá ta grafika a nerad bych nějakou koupil bez rady od někoho, komu ROF šlape dobře.
Budu rád, když se najde někdo, kdo bude schopen mi poradit.
Předem díky, Carsters.

Můj PC:
QuadCore AMD Phenom II X4 925, 2823 MHz (14x202)
Gigabyte GA-770T - USB3
3328 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
ATI Radeon HD 5770 (1024 MB)
Windows XP SP3
Monitor 1280x1024

1stCL_Ricrd
carsters čau ten samy problem sem mě i ja a bylo mě poradino rozdělej bok compu...ja ho rozdělal a koukam jako blazen ta vrtule na chlazeni nebyla jak tam bylo prachu vidět tak sem to vypucoval a ehjle ono to je zase jako dřiv třeba to tim nebude ale jukni na to Mrknutí

WT_Horrido
Ta ATIna má u nVidie jaky protějšek? GTX260?

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Carsters
Na stránkách ROF je psáno minimálně GeForce GTX 260+/Radeon HD5850+, tak myslím, že protějšek té mojí ATIny bude ještě slabší.

606_Temp
Taky by to mohli být zaliskané Windows. Rok a půl může být už znát na jejich výkonu. Samozřejmě to tím být nemusí, ale znám lidi, co si nainstalují kde co a pak se diví, že se jim počítač za poslední dobu zpomalil.

"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Carsters
Cmelaci-Ricrd napsal:
carsters čau ten samy problem sem mě i ja a bylo mě poradino rozdělej bok compu...ja ho rozdělal a koukam jako blazen ta vrtule na chlazeni nebyla jak tam bylo prachu vidět tak sem to vypucoval a ehjle ono to je zase jako dřiv třeba to tim nebude ale jukni na to ;)

Včera jsem to udělal a zhrozil jsem se nad tím, co tam bylo prachu.
Tak jsem ho vyčistil a vyfoukal kompresorem, že je teď jako nový, ale žádné zlepšení se neprojevilo. Budu muset koupit novou grafiku. Asi GTX460 nebo GTX560. Snad to ten trhavý chod ROFu vyřeší.

LEON
To Carsters: Mimochodem kolik Ti to v setupu hry ukazuje procentuální vytíženost paměti ?

https://www.rcfree.eu
Carsters
Vytíženost paměti mám 20%. Psal jsem to už výše i s údaji o PC.

Upravil/a Carsters dne 22-01-2012 13:20

Joe Hallenbeck
Pomalu se koukám po nové sestavě a zatím jsem dal dohromady asi toto:
i.imgur.com/hkCxD.gif
i.imgur.com/9HZ3G.gif

Mělo by jít o herní počítač, takže prostě výkon. Horní hranice je max 30 000. Kdyby se podařilo snížit cenu na 25 000 - 20 000 nezlobil bych se, pokud má někdo návrhy co změnit, upravit atd. sem s nimy!

313_FlyBoy
RY-C

Vilik
Opravdu je nutný tam rvát SSD? Podle mě je to zbytečnost. Že to urychlí start systemu apod? Těch pár sekund mě nezabije.
Co počkat na grafiky řady 6xx?

Pajda
Joe: To PC máš na nějaké stříhání videa, či výpočty? Jestli jen na hry tak ten procesor a deska jsou ti naprosto k ničemu, protože naprosto stejnou práci odvede nejen stará dobrá i5-2500k, ale i obyč. dvoujádro Pentium G860.

Tzn. osobně bych ořezal desku a procesor co to jde a ušetřené peníze vložil do grafiky typu 7950 (GTX680 bohužel dost podražila).

To SSD tam určitě nech, na hry je pravda skoro k ničemu, ale na úplně všechno ostatní je naprosto k nezaplacení a alespoň já už nikdy zpět do běžného HDD na systém nepůjdu (dokonce mi to už připadá jako zvrhlost mít systém na běžném HDD Šklebící se ).

WT_Horrido
Hlavně ušetři na základní desce, to je vůbec to nejlepší co můžeš při stavění nového PC udělat... Šklebící se

To OCZ má Sandforce co? Sice už je firmware snad v pořádku, ale nechčeš pro jistotu vyměnit za Crucial?

Upravil/a WT_Horrido dne 04-04-2012 17:05
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pajda
Já mam asi půlroku SSD Adata S511 120GB, taky Sandforce po koupi jsem ihned nahrál fw 3.2.2 a nic... naprosto bez problému.

K těm deskám desky za 3tis a 6tis od jednoho výrobce (typicky, ASUS,MSI,Gigabyte) jsou naprosto totožné, liší se pouze přidanou výbavou (více SATA6G, více USB3.0 a více jiných zbytečností), výkonem jsou většinou lepší ty levnější, páč nemusí řešit ty zbytečnosti, spolehlivostí to samé.

V tomto konkrétním případě šlo o to, že mu je platforma X79 k ničemu,(obzvláště pokud k ní nehodlá rovnou koupit GTX680/ ATI7950) tj. ať si radši koupí desku Z68 nebo Z77 za 3tis a k tomu příslušný levnější procesor.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,365 návštěv