Ono z toho bude asi pěkná kauza a někteří (asi ze dvou německých neziskovek) to snad odskáčou. Ale ten článek to je zase úroveň, už i slovo lidumil dokážou lidí používat jako "nadávku" ty voe ta naše křesťanská Evropa jde asi opravdu do prr....
nikde jsem naštěstí nebyl, ale navštívil jsem pár muslimských zemí (namátkou Saudská Arábie, Bahrain, Kuvajt, Irák, Irán, Pakistán, Jemen, Afghanistán a další ... některé mnohokrát) a kromě jiného jsem si všiml, že muslim vedle sebe absolutně nesnese jinou kulturu, no a z toho mi vychází, že čím víc kozojebů v Evropě tím méně křesťanské Evropy...
no pravdu máš, Evropa jde do prdele...
No jestli je pro tebe muslim kozojeb, tak seš asi na stejné primitivní úrovni jako ti co nesnesou jinou kulturu. A když jsme u té upřímnosti už jednou jsem to tu napsal, tento typ lidí (bez ohledu na jejich náboženství) považuji za čůráky.
Saburo napsal:a kromě jiného jsem si všiml, že muslim vedle sebe absolutně nesnese jinou kulturu
No u těch hodně žijící islámem to je bohužel pravda. Jednoduše proto, protože taková je ta cesta islámu.
A pak je to celé zakořeněné v té kmenové mentalitě arabů, berberů atd...
Ale třeba Peršani mě nepřišli takhle přehnaně retardovaní náboženstvím, vyjma toho jejich vládnoucího systému.
Nicméně ti sekulární a málo věřící nebo nevěřící arabové a další bejvaj celkem v pohodě, co jsem měl zkušenost.
Ovšem těžko si představit v tak masivní zastoupením muslimů v celém světě, že EU, USA, Rusko apod dají na islám ban jako na chorobný myšlenkový systém ...
To prostě musí vyčpět, bude to smrdět a trvat třeba 100, 200 let... a poteče krev.
Jednoho dne se z islámu stane to co dnes je křesťanství, až do kulhá ten vlak co mu ujel.
A tahle humanistická civilizace vůbec nechápe že na středověk platí jen středověk.
Řídí-li se jednoduchými a primitivními pravidly, pak by ty samé pravidla měli padat i na něj zde.
Je-li pro muslima nemuslim nepřítel pak se tak i k němu chovat. Jsi-li Salafistou a uznáváš ty hodnoty které jsou neslučitelné se životem nemuslimů, končíš. Tečka. Praktikuj si to jinde hajzle.
Nejvtipnější je ten transparent ... čistě technicky proč by měli být rasisti, že? Ti na tej lodi.
To přece s migrací/ islamizací nemá nic společnýho. Můžou být ale vůbec nemusí
Nevím jestli má ten samozvaný námořní freikorps logiku, ale ti odpůrci ji teda taky moc nemaj ...
Toxoplazma..
Humanitární organizace se ale hájí tím, že jakékoliv snahy vracet migranty zpátky do Libye odporuje mezinárodnímu právu a ohrožuje lidské životy.
Menstuační aktivista Cass Clemmer chce ukázat světu, že i transgender lidé mohou mít menstruaci. Podle něj platí, že "Ne každý, kdo menstruuje je žena, a ne každá žena menstruuje"!
[img]http://www.dailywire.com/sites/default/files/uploads/2017/07/ugh_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Ještě před několika by to byl pacient za plotem, teď je před plotem a nakonec proč ne. Pacientů je venku spoustu.
Eliza Graves:
"Proč pacienta myslícího si, že je kůň, týrat snahou o „vyléčení“, když ho můžeme několikrát denně hřebelcovat, nabídnout mu mrkev a je šťastný jako blecha?"
a tak ono to dává i logiku, kdyby jsi měl záměr zachránit svět a vytáhnout všechny nešťastníky z pekla afriky a arábie do potápějící se lodi evropa, s vidinou toho že konáš dobro ze všech svých sil, tak to uděláš tak že vyjdeš vstříc těm mafiánům který ty to lifrujou do nafukovacích člunů. Že se to někomu nelíbí a chybí tomu krapet inteligentního uvažování, na tom nesejde.
Důležité je kolik jich zachráníš. Každej kus se počítá. Že to tady budou mít stejně na piču jak tam, úplně vykořeněný v cizím prostředí s nasranou veřejností a co vlastně bude dál, to už nedomejšlej ... na tom nesejde.
Ještě by bylo ostrý kdyby ten separovanej generál v Tobruku zaútočil na Italy, pak by nafukovací čluny asi vystřídaly torpédoborce
To řekl pěkně. D1 je "nejdelší schodiště na světě" Ony i ty Migy tam tehdy měly problémy - dnešní letadla by to fakt nepobraly. Možná tak ty bitevní Čmeláky...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.