November 23 2024 12:21:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nalezeno na Internetu 2017
310_cibule
Cassius Chaerea napsal:
Už jen první tři věty jsou ukázkou toho jak ty koblihy dobře rozdávat...lhát a nechat si za to tleskat, protože je přece jediný kdo mluví pravdu. Ty nebo já máme přece zakázáno mluvit pravdu.

Jak to, že to ten člověk říká, když je to zakázáno (jak sám říká)? Oblbnout lidi je tak strašně jednoduché :-)

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LesniHU
310_cibule napsal:

Cassius Chaerea napsal:
Už jen první tři věty jsou ukázkou toho jak ty koblihy dobře rozdávat...lhát a nechat si za to tleskat, protože je přece jediný kdo mluví pravdu. Ty nebo já máme přece zakázáno mluvit pravdu.

Jak to, že to ten člověk říká, když je to zakázáno (jak sám říká)? Oblbnout lidi je tak strašně jednoduché :-)
Protoze ma jako politik imunitu?

310_cibule
Může se mnou prosím někdo spolupracovat na následujícím testu?

Stoupnu si na Václavské náměstí a zopakuji to samé, co Orbán na tom videu (snad tam v tu dobu nebude nikdo známý, to bych se styděl). Vy to nahrajete a zároveň podáte trestní oznámení, že jsem porušil jakýsi blíže nespecifikovaný zákaz. Místopřísežně prohlašuji, že se dobrovolně vydám do rukou vyšetřovatelů a budu-li shledán podezřelým z porušení čehokoliv, budu se zodpovídat.

P.S. Imunitu nemám (maximálně proti záškrtu a černému kašli)

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSW_Cassius Chaerea
310_cibule napsal:
Stoupnu si na Václavské náměstí a zopakuji to samé, co Orbán na tom videu
No konečně by taky někdo řekl pravdu!!!...Jako bych ji za poslední roky neslyšel po hospodách, na netu a od těhle politiků mraky.

Ale nějaká koncepce, plány, vize? Ne, jen konstatování faktů, co nejlépe zabarvené do hávu voličova ducha, svalit vinu na druhé a když jsem jo machr udělat nějaké krátkozraké, nebo radikální neřešení. Když politik stráví 75 a více % svého projevu nad minulostí, pak nelze čekat že skutečně ví jak vést zemi do budoucnosti. Pobitevní generálování umí každý, ne každý u toho musí shazovat vinu na druhé, ale není to nic kvůli čemu by měl volič někoho volit. Důležité je jaké umí hledat cesty a řešení.

Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-07-2017 17:55

310_cibule
A nebo radši ne, mám strach ;-)

P.S. Nejlegračnější je, že pár z nás ještě pamatuje doby, kdy se opravdu leccos psát nebo říkat nesmělo (ne kvůli tomu, že by to jednomu přišlo úplně pitomé, ale kvůli skutečné hrozbě perzekuce). A někteří je stejně psali a říkali. Times are a'changing...

310_cibule
On nepotřebuje vlastní koncepci. Inspiruje ho Horthy, jak sám říká.

CSW_Cassius Chaerea
magot napsal:
Mám pocit že to s těma židama byl tenkrát čistě účelové aby si zachránil krk ne?
Nevím, do duše mu nevidím, ani jsem nečetl nic od nikoho kdo by mu do ní lépe viděl. Jeho antisemitství nebylo tak radikální, ale umožnil zemi značně zradikalizovat. Pro maďarské Židy by jeho režim, i bez německé přímé intervence, nebyl žádný med a jejich situace by se spíše jen zhoršovala.

saldy
Jak to? On jistě směřuje spíše více obecně. Kvůli tomu že si Maďarsko prosazuje vlastní imigrační politiku a vyhodilo jakousi obskurní univerzitu, vidíme že bylo v EU hlasováno o sankčním řízení. Usnesení předložily frakce sociálních demokratů, liberálů, krajní levice a zelených. Takže z jeho pohledu se potvrzuje, že se nesmí říkat pravda.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSW_Cassius Chaerea
saldy napsal:
Takže z jeho pohledu
Ano, ze Stalinova pohledu existovali jen komunisti, skrytí nepřátelé a veřejní nepřátelé, takže jeho pohled je pravda. To že "nechápe" demokracii v EU a vysvětluje si ji (asi zcela záměrně) jako zákaz mluvit pravdu, je jen ukázka buď toho že je dobrý manipulant, nebo toho že je vůl. Myslím že je to první, Maďaři na tom nejsou snad tak špatně aby volili vola.

Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-07-2017 19:54

Aces_Wild
Přesně tak soudruhu! Měli by volit někoho jako je Merkelová, Schulz, Juncker, Holland, Macron... Ty nám ty světlé zítřky se svým neomarxistickým sociálním experimentem do tý Evropy přinesou a ještě nás multikulturně obohatí. Spojené státy evropské!

Martin Schulz, retardek co nedokončil ani základní školu, v akci:
"Britové porušili pravidla. To nepatří do filosofie EU, aby dav mohl rozhodovat o svém osudu."

YouTube Video

CSW_Cassius Chaerea
Aces_Wild napsal:

Přesně tak soudruhu! Měli by volit někoho jako je Merkelová, Schulz, Juncker, Holland, Macron...
Pochybuji že tihle někdy budou kandidovat v Maďarsku.

A cos nepochopil soudruhu na tom Schulzovi? Umírněný Orbán po Německu, v tomhle projevu se taky zamýšlí nad tím že by si Německo mělo hledět více vlastních zájmů. Orbán a jeho vláda využívá výhod EU a ještě si po EU plive protože jde přece o maďarské zájmy. Proč by Německo mělo dál lifrovat prachy na východ v rámci EU, když tam naráží jejich hloupá politika přerozdělování na odpor.

Aces_Wild
Cassius Chaerea napsal:
Pochybuji že tihle někdy budou kandidovat v Maďarsku.

A cos nepochopil soudruhu na tom Schulzovi? Umírněný Orbán po Německu, v tomhle projevu se taky zamýšlí nad tím že by si Německo mělo hledět více vlastních zájmů. Orbán a jeho vláda využívá výhod EU a ještě si po EU plive protože jde přece o maďarské zájmy. Proč by Německo mělo dál lifrovat prachy na východ v rámci EU, když tam naráží jejich hloupá politika přerozdělování na odpor.

Nejsem soudruh, neobhajuju politiku neomarxistů, soudruhu.
Německo by si mělo hledět vlastních zájmů. Např. nás nechtít tresat za svý uprchlíky, co si Merkelová k sobě pozvala.
Lifrujou tam prachy, protože drtivá většina východní Evropy je pro západní Evropu jenom montovna a popelnice.

saldy
Cassius Chaerea napsal:

saldy napsal:
Takže z jeho pohledu
Ano, ze Stalinova pohledu existovali jen komunisti, skrytí nepřátelé a veřejní nepřátelé, takže jeho pohled je pravda. To že "nechápe" demokracii v EU a vysvětluje si ji (asi zcela záměrně) jako zákaz mluvit pravdu, je jen ukázka buď toho že je dobrý manipulant, nebo toho že je vůl. Myslím že je to první, Maďaři na tom nejsou snad tak špatně aby volili vola.

Ať to je třeba inkarnace Stalina Hitlera a Maocetunga v jednom, Strana Orbána měla ve volbách asi 45% , zelení a liberálové v EU parlamentu v Maďarsku nikoho nezajímají. To přece není správné aby někdo diktoval obyvatelům vlastní země svou vůli. Každá země ať se vydá svým směrem.

ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSW_Cassius Chaerea
Aces_Wild napsal:
Nejsem soudruh, neobhajuju politiku neomarxistů, soudruhu.

1)
Německo by si mělo hledět vlastních zájmů. Např. nás nechtít tresat za svý uprchlíky, co si Merkelová k sobě pozvala.

2)Lifrujou tam prachy, protože drtivá většina východní Evropy je pro západní Evropu jenom montovna a popelnice.
Dobře takže soukmenovče, protože pro tebe asi existují jen přátelé a nepřátelé a svět si zdrcnul na neomarxismus a ti druzí tedy asi budou neonacisti.

1)Ano, to Schulz říká... A u některých čelních Němců je v jejich krátkozrakém zájmu přerozdělování, na kterém se nechtějí zvláště státy V4 podílet, bohužel někdy pod debilními záminkami.

2)Jo protože ani po 30 letech se ty státy nedokázaly postavit pořádně na nohy, ale samozřejmě za to mohou ti druzí z EU, kteří nám furt ubližují, nikoli MY. Ano jsou to kapitalisti a neomarxisti zároveň, na jednu stranu využívají slabý trh a pak nám lifrují dotace pro Babiše, aby se mohl postavit na nohy.... Mrknutí

Tak zdar soukmenovče!

Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-07-2017 21:54

CSW_Cassius Chaerea
saldy napsal:
1)Strana Orbána měla ve volbách asi 45% , zelení a liberálové v EU parlamentu v Maďarsku nikoho nezajímají.

2)To přece není správné aby někdo diktoval obyvatelům vlastní země svou vůli. Každá země ať se vydá svým směrem.
1)To že jsou volby? Stalin když nechal popravit kontrarevolucionáře Zinověva a Kameněva, získal ve volbách 97% a to bylo o celá dvě procenta více než měli komunisti předtím.

2)Ale jistě, ať si vystoupí z EU, ať si Maďarsko táhne za vlastní provaz. Jistě bude úspěšněji vzdorovat nástrahám moderního neomarxistického kapitalismu. Ale ať se pochlapí a přestane natahovat ruku po dotacích a zároveň nohou okopávat EU kotníky. Třeba bude lépe čelit tlaku Německa, Číny, Ruska, Ameriky a dalších ekonomických gigantů ve svém zglobalizovaném okolí. Jo a hlavně imigrantům... Úsměv

Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-07-2017 20:54

Tyler Durden
magot napsal:

Cassius Chaerea napsal:

Tyler Durden napsal:

Horty se obecně považuje za zachránce dvou set tisíc židů takže se nedivte že se ti xenofobní fašouni kamarádí se sionisty a drží pokrokovou budoucnost Evropy za plotem Úsměv
Je přece rozdíl ze Židů dělat občany druhé kategorie a konečným řešením.

Horthy se hlavně obecně považuje za spojence fašistické Itálie a nacistického Německa a tím pádem měl i podíl na prodloužení války.

Mám pocit že to s těma židama byl tenkrát čistě účelové aby si zachránil krk ne?

Ne, angažoval se osobně jakmile se dozvěděl o co jde. Za odporu maďarské vlády a vyhrožování od Němců. Být "umírněný antisemita" bylo pro RU admirála zcela salonfähig, posílat je na likvidaci ne.

Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
Cassi, kolikže to těch Zinověvů a Kaměněvů nechal Orbán popravit? Pouč mě, prosím.
Zatím vyhrožují jen ti z EU. Prozatím jen ukončením dotací, což by nám paradoxně víc pomohlo než ublížilo - vč. toho že by někteří prounijní politici přisátí na EU cecek hnedle otočili. Ale na zbraně taky dojde. To už tu bylo.
To je další diskusní faul. Ty se té červené karty asi zbavit nechceš Úsměv

Cibule, na Václaváku, zde, nebo v knajpě, si sice můžeš řvát co chceš, ale v novinách, vč. těch tvých, se ctí jen "tvrdá prounijní pravda". To jako svoboda slova nevypadá. Spíš to vypadá jako ten systém za komárů, kdy jsem si taky mohl v hospodě stěžovat na systém a neseděl jsem. Havel seděl, to jo, ale na rozdíl od Havla u mě bylo komančům jasné, že je nechci na jejich seslích vyměnit. A v novinách byla tehdy raději jen "bitva o zrno". Zakazuje se novinářům psát o některých věcech, zakazují se některá slova, zakazuje se mluvit o pohlavích, zakazuje se... víš co, bejt tebou, tak držím mlčku raději. A píšu o "boji o zrno". Protože jak se jednou jakobíni rozjedou, tak si gillotina neodpočine. Shultz už má v ruce brousek aby ji naostřil. A Macron vazelínu aby se nezadrhla...

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

310_cibule
Lžeš, Alfi, v médiích se o unii referuje i kriticky (mohu doložit, ale jak jsem si mnohokrát zde ověřil, ono to stejně moc lidí nezajímá). Tvé tvrzení je přesně z těch, které používají populisté typu Zemana, Klause, Orbána, Kaczyńského, Wilderse, Farage, Le Penové a spousty dalších. Skvělou ukázku předvedl Orbán na tom odkazovaném videu. l

Nikdo mi nikdy v médiích žádná slova nezakazoval. Napíšeš tvrzení, které je nepravdivé, nedoložitelné, podsuneš jiným nějaké nekalé jednání ("všeci kradnú" ) a spoustu těch jednodušších (nebo těch, kteří nemají čas či chuť shánět si informace a kriticky je zhodnocovat, jak tu o sobě třeba nedávno napsal jeden z debatujících) ti nadšeně tleskají.

Možná se pletu, ale mám čím dál neodbytnější dojem, že se kvůli těm, co se nechávají obalamutit podobnými výmysly lidí, kterým jde zpravidla jen o co největší koncentraci moci, se řítíme dost nešťastným směrem. Nechci malovat čerta na zeď, ale trochu mi to připomíná období mezi válkami. Tehdy se také hlasitě volalo po silném vůdci (a nejen v Německu a Itálii), který zatočí s tím prohnilým demokratickým systémem. Je svým způsobem smutné, jak moc lidí se třeba i na tomto fóru nyní projevuje podobně (a jak málo se naopak ohradí).

Mimochodem pokud vím, tak si nikdy v žádném zpravodajském médiu nedělal. Docela by mne zajímalo, odkud bereš jistotu, že se v nich něco en bloc zakazuje. Jenže někteří žádné informace, zkušenosti, analýzy nepotřebují. Stačí jim pocit. A naštvání. Na cokoliv.

Mimochodem existují tisíce případů, kdy byli zcela bezejmenní lidé za komančů perzekuováni jen za to, že někde něco plácli. Mohu jich zde i pár doložit. Jenže to ti nezapadá to tvého vidění světa. Tedy že všechno stojí za hovno.

Jaké jsou "moje noviny"?

magot
Všeobecně se sem cpou ty super-humanistický hovna ze západu, typu ať si ta dvouletá holčička na koupališťi na sebe vezme plavky nebo bude problém. A problém bude. Justici to pomalu ochromí tyhle potichu se vkradajicí základy manipulace ... a zbyde jen pocit bezmoci. Nový sociální systém rovnosti jen další past. Protože to logika ani rozum nebere.

Upravil/a magot dne 20-07-2017 12:12

CSW_Cassius Chaerea
alfik napsal:

1)Cassi, kolikže to těch Zinověvů a Kaměněvů nechal Orbán popravit? Pouč mě, prosím.
2)Zatím vyhrožují jen ti z EU. Prozatím jen ukončením dotací, což by nám paradoxně víc pomohlo než ublížilo - 3)vč. toho že by někteří prounijní politici přisátí na EU cecek hnedle otočili. Ale na zbraně taky dojde. To už tu bylo.
4)To je další diskusní faul. Ty se té červené karty asi zbavit nechceš Úsměv
1) Asi moc ne, když má jen 45%, amatér.
2)Tak určitě....
3) Myslíš Orbán? Ano možná by otočil, kdyby mu hrozilo že ho odříznou od EU cecku.
4) No nerad na tebe po posledku reaguji...ale zase si mě oslovil.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,557 návštěv