November 23 2024 23:02:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Mapa ČSR1938
magot
první verze mapy 1938, léto, podzim, zima by měla být.
Vídeňské Flakturmy se datovali až okolo roku 1942, čili to necháme až jestli bude pozdější. I tak je zde mraky objektů.
Já jen že jsem si vzpomněl že jsem měl rozdělaný ty flaky a věže (Jen pro Berlín) z dřívější doby.

FK_Rychtyg
Clovek je nejaky ten mesic pryč a pak se nestíhá divit co se všechno děje a na čem se maká...Krasná práce a jen tak dal pánové!Mrknutí

magot
@Tjurma
mohli by jsme zrekonstruovat vyhlazenou vesnici Lidice. (kousek pod Prahou) a na mapě to potom vyznačit nápisem. Jako memorandum.
[img]http://www.lidice-memorial.cz/img/silueta_1.jpg[/img] is not a valid Image.
tady detail:
http://www.lidice...ueta_3.jpg

.. a Ležáky ty už budou těsně za hranicí mapy, takže nic ..

1stCL_Fucida
Není to moc práce pro malý efekt, který za hranicemi stejně nejspíše nenajde naprosto žádnou odezvu? Není lépe zrekonstruovat třeba jádro Krumlova. Když už se s něčím pro letecký simulátor zbytečným takhle s*át? Úsměv

"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
však nic velkýho, hodit tam statek, kostel, náves, pár domů okolo. Rozhodně ne dům od domu.
btw na Krumlov jsem taky koukal tam je takovej ten zámek s tou typickou věží ne. A pak taky nějaká Katedrála?
Ten zámek by to chtělo ... ale nesehnal jsem podklady pro textury, ani nákresy nic ...

1stCL_Fucida
Katedrála myslím ne Úsměv Je tam historické centrum (s kostelem) a pak zámek a jeho okolí. Jestli se nepletu, tak je to druhý největší hradní komplex v ČR (po Pražském hradu). Inu Rožmberci byli svého času celkem dosti mocným rodem Úsměv. Dnes je to celé pod přísnou ochranou UNESCO.

[img]http://www.zamky-hrady.eu/img/zamky/1246696825.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Rožmberci byli svého času dosti mocným rodem, ale současná podoba je z velké části zásluhou Schwarzenberků. Mrknutí

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Já to myslel spíš v narážce na celkovou rozlohu a hlavně na to, že "Rožmberk" řekne více, než Schwarzenberg. I když teď mě tak napadá, že dneska je vlastně jméno Schwarzenberg známější, než Rožmberk Úsměv Před 10ti roky to ještě bylo naopak.

Krumlov mělo v držení samozřejmě relativně velké množství slavných rodů Úsměv

...je to moje rodiště Šklebící se

Upravil/a 1stCL_Fucida dne 11-08-2011 13:14

WT_Horrido
Jako zámek? Úsměv

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jaffa
Jéé tady já bydlím.... Cool Cool Cool Cool Šklebící se

1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:
Jako zámek? Úsměv

Hnedle vedle Úsměv Nakonec rodiče zvolili konzervativní řešení a domnívaje se, že se ve staré krumlovské porodnici rodí samí šikovní inteligentní budoucí virtuální piloti, tak mě prostě povili tam Úsměv

...a o 26 let později bojuji za Krumlov proti Lidicím..to je kariéra hodná hollywoodského ztvárnění Úsměv Mohl by mě hrát třeba George Clooney...i když spokojil bych se i s Antony Hopkinsem. Hlavně ne Denzel Washington, to by Bumík filmařům nikdy neodpoustil Šklebící se

magot
historii někde jinde prosím ... zpět k mapě

sežeň podklady k zámku a podklady pro textury, půdorysy atd ...
přidej ruku k dílu Úsměv Lidice by neobsahovaly žádný nový objekt,
jen posazení pár stávajích, takže práce minimální oproti Krumlovskému zámku.

Upravil/a magot dne 11-08-2011 14:50

311_Tjurma
Vesnice budou, vlastne uz jsou, generovány náhodně po mapě dle výšky nad mořem, podél řek je více vesnických textur a polí, na horách zase víc lesů a luk a méně vesnic a polí. A kupodivu ten mixér textur funguje docela dobře. Takže z vrchu ta mapa vypadá skoro jako naše kulturní krajina. Jako konkrétní vesnici by sice přidat šlo, ale to by chtěl každej. Taky nelze ty vesnice nějak moc zabydlovat - aby to nenafouklo actor.static do obludna.

Koty
K nové mapě mám dotaz. Ůplěně na západě mapy, východně od Jihlavy je město Velké Meziříčí. Šlo by jej ztvárnit? Je tam nádherný zámek a gymnázium z roku 1901. taky dvě fabriky, mosty, mlýn s náhonem (teď to vypadá ouplně jinak). Pokusil bych se najít dokumentaci.

Vezme si to nědo na starost?Úsměv

Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
nejsou lidi, toť vše. Budem rádi když bude pár budov do Prahy, Plzně ...
V plánu je toho jinak ažaž (viz první strana) ...

olda Olde maly
Klid Radime. Od podzimu bude na všechno víc času. Zatím se klidně můžou shromažďovat podklady. Mrknutí

Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Hoper
Hazmburk
http://cs.wikiped...i/Hazmburk

Wiki neví, že si Bílou věž vybrali skopčáci jako místo pro leteckou hlídku

ale je to jen návrh a já se toho rozhodně neujímám ;)

Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Koty
ÚsměvTaky bych přiložil ruku k dílu, ale nevím jaký použít program.

magot
Koty napsal:
ÚsměvTaky bych přiložil ruku k dílu, ale nevím jaký použít program.

stačilo by dělat textury, takže photoshop nebo paintshop.
Pro náhled jak na 3d modelu vypadají textury by to chtělo mít nainstalovaný i 3dsmax min verzi 9. Avšak netřeba znát jeho použití.

@Olda
Nj, však já byl přes léto furt v tahu. Mám jen hotovou radnici ale textury na ní dělá Archie. Sehnal jsem si podklady a textury pro prašnou věž a nár. divadlo .. sháním na tu hvězdu. Nebylo moc bohužel času. Jak říkáš na podzim bude více času.

Koty
Jako jak, vzít předmět a natřít ho, nebo prostě něco udělat, co vy pak na něj dáte(na předmět)?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,616 návštěv