Ahoj když sem si nainstaloval up 2.1 tak sem zjistil že se mi při hře nezobrazuje minimapka místo toho tam mam bílej čtvereček v pravém horním rohu ,když hraju ovyčejnou 4.09 tak tam ty minimapky jsou...
S UP2.1 se ti (možná na ploše) v PC objevily i UPUpdate a UPSwitcher. (Ikonky 3 barevných kostiček)
V JSGME deaktivuj všechny mody a zkus spustit ten UPUpdate, mělo by to zkontrolovat instalaci popřípadě ji upravit.
Pokud to nepomůže, pomýšlel bych na reinstal Ila i s UP2.1.
Ahoj skusil jsem stim UP upade & restore vysledek: furt to samý nefunguje ale když sem skusil full mission builder tak tam ta velká mapa šla při vytvoreni ,,mise,, tak ta mala zas nic ,ale myslis si ze by reinstal byl nutny když mi v zakladni verzi 4.09 jdou ?? tady je screen http://uloz.to/51...f-mapa.jpg
tak je super, ze ti to funguje, i kdyz presne teda nechapu, cos vlastne spoustel. psal jsi, ze v 4.09 ti mapa sla. tzn pokud zapnes v jsgme stock_409, pak se hra spousti jako hola bez ultrapacku a v te, jak jsem se domnival, ti mapa sla.
Pokud vypnes tento mod, potom se hra spousti s ultrapackem a tam jsem se domnival, ze ti mapa nejde. Coz je ovsem v rozporu s resenim, ktere ti pomohlo.
Tak mozna by pro budouci tazatele neskodilo trochu upresnit, cos vlastne mel puvodne spustene, tedy jake mody jsi mel aktivovane, ze ti to neslo. Az bude nekdo resit podobny problem, aby se mel podle ceho zorientovat uz na zacatku.
predpokladam, ze jsi pochopil, ze zapnout vsecky mody v jsgme naraz neni uplne to prave orechove Upravil/a lochness dne 21-06-2010 22:51
Všechny mody sem naraz nespoustel ale nevedel jsem třeba co je ta stock 4.09 tak sem to vzdycky zapinal Ano mapa my nesla pouze v ultrpacku kdyz sem si to chtel skusit prepnout na hsfx tak tam mapa sla a pak jsem to prepnul na ultrapack aktivoval wings of prey toughter bigdes ,-,,- train a realisting bomb using a vše normalne chodilo ,ale co my bylo divný tak kdyz sem spustil uplne prvne hru s ultrapackem bez modu tak tam bylo furt to samy okno jako kdyz je hra nenamodovana ale kdyz uz jsem spusatil to hsfx a pote ultrapack bez modu tak to okno nacitani uz tam byly ten fw a spit
Jakmile nainstaluješ UP, tak se ti spouští už vždy modovanej, i když v JSMGE neaktivuješ nic. Pouze pokud z aktivuješ složku stock_4.09m spustí se ti hra bez jakéhokoli modu. Kombinací stock_4.09m + nějaká další složka docílíš jen chaosu v tvém PC a hra ti začne blbnout.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.