January 01 2026 18:02:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
Ultrapack minimapa
dawe10
Ahoj když sem si nainstaloval up 2.1 tak sem zjistil že se mi při hře nezobrazuje minimapka místo toho tam mam bílej čtvereček v pravém horním rohu ,když hraju ovyčejnou 4.09 tak tam ty minimapky jsou...

czs_scharck
S UP2.1 se ti (možná na ploše) v PC objevily i UPUpdate a UPSwitcher. (Ikonky 3 barevných kostiček)
V JSGME deaktivuj všechny mody a zkus spustit ten UPUpdate, mělo by to zkontrolovat instalaci popřípadě ji upravit.
Pokud to nepomůže, pomýšlel bych na reinstal Ila i s UP2.1.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

dawe10
Ahoj skusil jsem stim UP upade & restore vysledek: furt to samý nefunguje ale když sem skusil full mission builder tak tam ta velká mapa šla při vytvoreni ,,mise,, tak ta mala zas nic ,ale myslis si ze by reinstal byl nutny když mi v zakladni verzi 4.09 jdou ?? tady je screen http://uloz.to/51...f-mapa.jpg

dawe10
další poznatek když jsem přepínal na hsfx tak ta mapa taky funguje jen nefunguje v tom ultrapacku

dawe10
Vyřešeno sice nevím jak ale v jsgme sem tam pouze nepřidal stock 4.09 a fungujee Šklebící se

lochness
tak je super, ze ti to funguje, i kdyz presne teda nechapu, cos vlastne spoustel. psal jsi, ze v 4.09 ti mapa sla. tzn pokud zapnes v jsgme stock_409, pak se hra spousti jako hola bez ultrapacku a v te, jak jsem se domnival, ti mapa sla.
Pokud vypnes tento mod, potom se hra spousti s ultrapackem a tam jsem se domnival, ze ti mapa nejde. Coz je ovsem v rozporu s resenim, ktere ti pomohlo.

Tak mozna by pro budouci tazatele neskodilo trochu upresnit, cos vlastne mel puvodne spustene, tedy jake mody jsi mel aktivovane, ze ti to neslo. Az bude nekdo resit podobny problem, aby se mel podle ceho zorientovat uz na zacatku. Úsměv

predpokladam, ze jsi pochopil, ze zapnout vsecky mody v jsgme naraz neni uplne to prave orechove Mrknutí
Upravil/a lochness dne 21-06-2010 22:51
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

dawe10
Šklebící se Všechny mody sem naraz nespoustel ale nevedel jsem třeba co je ta stock 4.09 Šklebící se tak sem to vzdycky zapinal Šklebící se Ano mapa my nesla pouze v ultrpacku kdyz sem si to chtel skusit prepnout na hsfx tak tam mapa sla a pak jsem to prepnul na ultrapack aktivoval wings of prey toughter bigdes ,-,,- train a realisting bomb using a vše normalne chodilo ,ale co my bylo divný tak kdyz sem spustil uplne prvne hru s ultrapackem bez modu tak tam bylo furt to samy okno jako kdyz je hra nenamodovana Šklebící se ale kdyz uz jsem spusatil to hsfx a pote ultrapack bez modu tak to okno nacitani uz tam byly ten fw a spit Mrknutí

TozziFan
Jakmile nainstaluješ UP, tak se ti spouští už vždy modovanej, i když v JSMGE neaktivuješ nic. Pouze pokud z aktivuješ složku stock_4.09m spustí se ti hra bez jakéhokoli modu. Kombinací stock_4.09m + nějaká další složka docílíš jen chaosu v tvém PC a hra ti začne blbnout.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,963,259 návštěv