April 20 2024 00:18:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
CSW_606_Thomas

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of Flight - Dedikované servery
 Vytisknout diskuzi
Aviators of War - Birth of Aerial Warfare (Virtuální válka ROF)
LEON
Jelikož o tomto rodícím se velice zajímavém projektu zde kupodivu ještě nepadlo ani slovo, dávám sem stručné info:


Aviators of War - Birth of Aerial Warfare

Virtuální válka koncipovaná do podoby kariérní online kampaně s RPG prvky zasazená do prostředí západní fronty 1. světové války, obsahující například:

- Kampaň dynamicky se měnící v čase, s měnícími se počty a typy letadel
- Systém odměňování pilotů
- Systém povyšování hodností v návaznosti na statistiky
- Zranění v boji nebo zajetí ukončuje pilotovu kariéru
- Permanentní smrt vaší „herní postavy“

V rámci dosažení co největšího přiblížení realističnosti bude kampaň obsahovat i takovéto prvky:

- Létání ve formacích
- Absence radiostanic
- Realistické mise (ne každá mise musí nutně znamenat kontakt s nepřítelem)
- Doplňování zásob nových letadel pouze v realistickém množství

Kariéra střelecké obsluhy:

- Absence AI střelců, pokud to početní stav hráčů umožní. Pokud ne, tak alespoň snížení vzdálenosti zahájení střelby AI střelců
- Pro kariéru střelce bude hráč potřebovat pouze myš
- Pilot a jeho střelec budou moci komunikovat přes TS, pokud mezi sebou mohli komunikovat v daném typu letounu i v reálu

Pro funkci AoW jsou nezbytné modifikace, Modpack je umístěn na webu AoW: http://aviatorsof...s.de/forum Na stejném webu provedete i registraci na právě probíhající alfa testy. ROF je nutné mít přepnutý na MODS ON.
Diskuse o AoW, zveřejňování novinek a hlasování o času příštích letových oken alfa testů probíhá na oficiálním ROF fóru zde: https://riseoffli...ign/page-3

[img]http://uassets.clans-cdn.de/clans/176862/logo_1448112426_cp.png[/img] is not a valid Image.


Tolik ke stručnému popisu, více informací najdete na uvedených webech. Momentálně probíhají první alfa testy pro ověření funkčnosti základních mechanismů AoW. Co jsem vypozoroval, problémem je momentálně i zoufalý nedostatek dobrovolných testerů. Proto doufám v zapojení těch z vás, kteří lamentujete nad neutěšenou situací stereotypního online létání v ROF, na absenci kampaní zaměřených na samotného pilota a jeho prožívání jeho letecké kariéry, na absenci možnosti realistického vyžití v ROF (nemožnost nerealistické TS "radiostanice", chybějící neverbální komunikace, nerealistické radarové balony atd.), když už se tu taková šance nabízí. Přinejmenším by větší počet CZ/SK zájemců mohl hlasováním zajistit testovací letová okna v hodinách příjemnějších v našem časovém pásmu Úsměv

Salute!
Upravil/a LEON dne 02-04-2017 12:00
 
https://www.rcfree.eu
LEON
Virtuální válka Aviators of War v simulátoru Rise of Flight již přešla do alfa testovacího provozu. Po dobu alfa testování je server AoW spouštěn pouze ve dnech dle výsledků hlasování zaregistrovaných členů a členů štábu Vrchního velení. Po přechodu do plného provozního režimu a po stabilizaci štábu Vrchního velení bude server v provozu 24/7 a bude možno volit ze všech tří bojujících stran. Pro plnou funkcionalitu procesů virtuální války bude potřeba vysoký počet on-line hráčů, pro zásobovací lety, trénink nových pilotů přidělených k jednotkám, samotné bojové mise i pro funkci štábu Vrchního velení (mise totiž nejsou statické scriptované, ale vytvářejí je samotní členové Vrchního velení dle situace na frontě).

[img]http://www.imgup.cz/images/2017/04/02/Pic1_mini.jpg[/img] is not a valid Image. [img]http://www.imgup.cz/images/2017/04/02/Pic2_mini.jpg[/img] is not a valid Image.


Jsou tu nějací hráči, kteří by měli zájem zúčastnit se již těchto prvních alfa testů? Zatím jsem mezi zaregistrovanými (kromě Mannocka) žádného jiného CZ/SK pilota neviděl, což mi přijde u tak ambiciózního projektu docela škoda. Snad AoW naláká více CZ/SK pilotů časem, s přibývající funkcionalitou virtuální války.

Salute!
 
https://www.rcfree.eu
LEON
Připomínám, že Mannock z české letky =FCU= byl britským Vrchním velením schválen jako jeden z Flight Leaderů. Takže koho by od účasti na alfa testování virtuální války AoW odrazoval pouze strach z angličtiny při každém briefinku (taky jsem podobný případ), může se přidat ke vznikající otevřené skupince CZ/SK hráčů létajících za britskou No.60 Squadron, kde budou briefinky probíhat i v češtině ;-)
Kdo má zájem o společnou účast v AoW nebo jen o společné tréninkové polety bez TS jako přípravu na AoW, lze se domlouvat zde: http://virtualnip...w-f39.html
Upravil/a LEON dne 07-04-2017 16:06
 
https://www.rcfree.eu
pSipi
Sice je to pekny pocin ale odradza ma tam niekolko veci.

1. pouzitie modov, sice pouzitelne v SP v multi to prinasa kdejake divne problemy a u mna to nikdy nefungovalo na 100%. viz Bloody April.
2. Realisticke doplnovanie zasob. To znamena ze po prvom vecere budu vsetci na zemi bez lietadiel.
3. Zakazanie TS. Netusim ako chcu toto vynutit. Ak to ma byt len na zaklade honor systemu ze to dobrovolne nikto nepouzie tak to nebude fungovat.
 
LEON
TS budou mít všichni na společném kanále se zapnutým MUTE, tak se zajistí ověřitelná deaktivace TS u všech zúčastněných.
Omezený počet letadel už fungoval ve virtuálních válkách ve starém Šturmu, není to žádný nový nevyzkoušený prvek, toho bych se nebál. Na ty modifikace jsem také zvědavý, AoW ModPack se zatím stále mění, ale právě proto se začaly dělat alfa testy, aby se případné problémy včas odladily.
 
https://www.rcfree.eu
pSipi
LEON napsal:

TS budou mít všichni na společném kanále se zapnutým MUTE, tak se zajistí ověřitelná deaktivace TS u všech zúčastněných.

Overitelna? Nesranduj.
Len tak z hlavy ma napadaju najmenej 3 sposoby ako to obist.
 
311_Vont
Ahoj pSipi
To je myšlení podvodníků, tady se předpokládá to, že ti kdo se chtějí zúčastnit si to taky chtějí užít.

Samozřejmě že se to dá obejít, ale proč by to někdo dělal? A pak si hrál na nějakou realitu. To nedává smysl a přijde mi to dětinské, tedy za předpokladu, že ten, který by chtěl podvádět nemá problém s egem a nehoní sestřely a body obecně, ale k tomu jsou určené jiné servery, kde se toho dá dosáhnout snadněji a rychle....
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
 
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
LEON
To pSipi: Přinejmenším se dá jedním pohledem přesvědčit, že mají účastníci alespoň TeamSpeak "mutnutý". Samozřejmě že podvádět se dá vždy a všude, ale nejsem si jistý, jestli by taková letka chtěla riskovat tu ostudu u komunity, až by to některý z jejich členů prokecnul. To by se solidně znemožnila, já bych tedy pak chodil raději kanálama Šklebící se
Jak píše Vont, ego se honí daleko snadněji na běžných dogfightových serverech.
 
https://www.rcfree.eu
pSipi
311_Vont napsal:
To je myšlení podvodníků, tady se předpokládá to, že ti kdo se chtějí zúčastnit si to taky chtějí užít.

Sranda ze to je vzdy retorika pri organizovani akejkolvek kampane. Realita byva ina uz od dob stareho il2online war.
Ludia cheatuju a je fuk co si kto navrava ako je to inde lahsie a ze u nich sa to nedeje.
Ci je to isak co zrazu nastupa 2 km vysky ako robievali stary borci z KAG alebo prinscreen game co oblubovali ROSS alebo magicke strely a cheat utility od FB a to su len take perlicky co si pamatam ze sa prevalili.
Ak si myslis ze to nebudu niektory ludia obchadzat tak si nieco navravas.
Vzdy sa niekto najde.
Davat absolutne nezkontrolovatelne pravidla je podla mna zbytocne.
 
311_Vont
Tak to máš pravdu děje se to do asi ve všech hrách, ale nemyslím si, že by to byl tak zásadní problém. Ale ta úvaha už patří do nějakého jiného vlákna.
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
 
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
LEON
To pSipi: Tak jak by jsi to nepoužívání "radiostanic" v online kampani zaměřenou právě na dobovou realističnost řešil Ty, když myslíš, že by se to nemělo dělat nařízením pravidla mutnutí na společném kanále? Znáš snad lepší možnost? Pokud bude nějaká letka takhle hromadně podvádět, dřív nebo později to někdo "vynese" ven, taková věc se neutají a pak už si v AoW nezahrají.
Upravil/a LEON dne 06-04-2017 18:09
 
https://www.rcfree.eu
pSipi
Alternativu pre teba nemam pretoze to vsobecne povazujem za nezmyselne pravidlo.
Aj so snahou o realitu sa to da prehanat. Ak budem chciet lietat dve hodiny potichu a bez slova tak si zapnem offline kampan.
 
LEON
To pSipi: Absence hlasové komunikace za letu neznamená absenci komunikace jako takové. Samozřejmě, že komunikovat se bude za letu i bez TS, tak jako tomu bylo v realitě, ROF obsahuje velkou sadu gest pilota, která se dá ještě doplnit o barevný kód světlic, kývání letadlem apod. (gestikulaci momentálně trénujeme s několika dobrovolníky na NW, je to opravdu použitelné). I tohle přispívá k většímu prožitku dobové atmosféry, je to něco naprosto jiného, než statické offline létání. Ale samozřejmě že ne každému jde při létání o dobovou atmosféru, je to v pořádku, každý si najde na simulátorech to co jeho baví.
 
https://www.rcfree.eu
Rumcajs
Mám na to celkem snadnou matematiku. Na světě je asi tak do 1 000 virtuálů, kteří stále ještě lítaj ROFko, byť třeba už jen velmi zřídka. Z nich asi tak 10% stojí o dobovou atmosféru. Z nich asi tak 10% by bylo ochotno tu dobovost podpořit absencí TSka či jiné hlasové komunikace. No a obecně je v populaci asi tak 5% morálních lidí. To celé když se exaktně spočte, máme zde
1 000 x 0.1 x 0.1 x 0.05 = 0.5 člověka přesně. Což je LEONOvo lepší já. To si klidně pusť ten offline Cool
Non est specifica
 
Zifi
Pokud máš představu, že je na světě 5% morálních lidí, tak jsem rád že žiju v jiném světě
 
olda Olde maly
Zifi napsal:

Pokud máš představu, že je na světě 5% morálních lidí, tak jsem rád že žiju v jiném světě


Je jich míň, že jo? Já to tušil. Úsměv
 
Zifi
Šklebící se
 
311_Vont
Pánové nemá cenu nechávat plát vášně, můj názor je takový ať si každý lítá jak chce. Nikdo přeci nikoho do ničeho nenutí Šklebící se Vždyť Leon to sem dal, aby se o tom vědělo a kdo chce, tak ať se přihlásí....
Jen mě zaráží, že se to ještě neletí a už se dopředu uvažuje a sčítá kolik lidí bude podvádět a jak to celé odejít.
A třeba to tak nebude Mrknutí
Upravil/a 311_Vont dne 07-04-2017 14:43
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
 
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
LEON
Rumcajs napsal:
Mám na to celkem snadnou matematiku. Na světě je asi tak do 1 000 virtuálů, kteří stále ještě lítaj ROFko, byť třeba už jen velmi zřídka. Z nich asi tak 10% stojí o dobovou atmosféru. Z nich asi tak 10% by bylo ochotno tu dobovost podpořit absencí TSka či jiné hlasové komunikace. No a obecně je v populaci asi tak 5% morálních lidí. To celé když se exaktně spočte, máme zde
1 000 x 0.1 x 0.1 x 0.05 = 0.5 člověka přesně. Což je LEONOvo lepší já. To si klidně pusť ten offline Cool

Těch morálních lidí bude muset být fakt asi o něco víc, protože registrovaných lidí je v AoW 48 a do letek lítajících alfa testy jich je rozřazených 32 Šklebící se Možná jestli to není tím, že češi tam jsou jen tři Šklebící se

311_Vont napsal:
Pánové nemá cenu nechávat plát vášně, můj názor je takový ať si každý lítá jak chce. Nikdo přeci nikoho do ničeho nenutí Šklebící se Vždyť Leon to sem dal, aby se o tom vědělo a kdo chce, tak ať se přihlásí....


No, příště už podobnou chybu neudělám Šklebící se
Upravil/a LEON dne 07-04-2017 15:48
 
https://www.rcfree.eu
311_Vont
Ale prdlačky, je dobře žes to sem dal, jinak bych se o tom asi nedozvěděl... Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
 
http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

02-02-2024 12:17
Nj, na rozdíl ode dneška tehdá ještě nešetřili.

29-01-2024 14:14
Dej vzorek.

34,727,277 návštěv