May 02 2024 00:16:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
saldy
Ok já na to ještě mrknu, myslím že ty pešky a Ju 88 umí v karieře jen výškové odhozy a dolů se jim nechce. Bohužel není tolik času to vše projet hned najednou , ale zatím ty šturmy to je výborný to se povedlo.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Farky
Paulus napsal:

Je tam všeho chuť. Ve 2000 m na Pešky, 500 m Šturmovik, občas pozemní cíle…


Super, dík za info.
 
saldy
Za 110 jsem taky předtím rozjel karieru, ale stíhačky nás hodně kosily, zkusím to znova, a už snad bude líp.
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Farky
To se tak někdy saldy stává, třeba 10 misí v řadě je v pohodě, žádná ztráta a pak přijde den kdy ti skoro vyhladí celou jednotku. Zrovna včera jsem zažil takovou povedenou taškařici...

Mraky v 500 m, déšť, 6 Šturmoviků s úkolem zaútočit na soustředění vojsk kdesi v Horní dolní, já jako číslo 3. Když jsem při briefingu zjistil že žádný stíhací doprovod se pro nás tentokrát nekoná, malinko jsem znejistěl. Říkám si ale co, když nelítají naši stíhači, Luftwaffe určitě zůstane na zemi taky. Pak jsem zjistil že máme celou cestu letět ve výšce 250 m, což je ve skutečnosti skoro ve výšce stromů. Třešničkou na dortu bylo zjištění, že naše trasa k cíly vede přes dvě dělostřelecké baterie a tam je vždycky nebezpečný flak. Prostě ideální kombinace malé výšky a vysoké koncentrace flaku. Co se dalo ale dělat, rozkaz je rozkaz.

Flak to do nás samozřejmě začal prát už nad frontovou linií, víc jak 25 km od cíle. Prakticky celou cestu kolem nás lítaly trasírky, ale nikdo to neschytal, jen z velitele odlítlo pár kousků čehosi. Zahlídli jsme cíl a přesně v tu chvíly rána a moje letadlo se okamžitě pokusilo spadnout po levým křídle, dalo se to udržet jen velkou výchylkou křidýlek. Takže nový plán - jeden útok na cíl, všechno to vysypat najednou a hned zmizet. První část mi vyšla dobře, víceméně naslepo jsem vypustil všechny rakety a zbavil se bomb a relativně v pohodě jsem se vyhnul otravnému flaku. Jak se tak rozhlížím po ostatních, najednou na nás vypadnou z mraků nakrknutý stodevítky. Nemám tušení jestli byly čtyři nebo jich bylo víc, každopádně během několika vteřin sestřelily dva moje spolubojovníky.

Chtěl jsem se rychle vypařit jenže Fricové byli proti a jak jsem rychle zjistil s dírama v křídle se neuhýbá moc dobře. Takže se po chvíly jeden z nich přihnal a zasáhl mě dlouhou dávkou do druhé poloviny křídla. Což bylo skvělý, protože tím se to srovnalo a já mohl přestat vyrovnávat tu snahu se zavrtat po levém křídle do země. Zdvořile jsem za to tomu pánovi poděkoval ŠVAKama přes motor. Masakr mojí jednotky pokračoval, viděl jsem nejméně další dva Šturmoviky jak narážejí do země. Nějak jsem se z toho vymotal, doploužil se na naší stranu fronty a nasadil kurs domů. Jsem tak 10 km od letiště když si mě dovolí dvojička stíhačů s křížema na křídle vyzvat k dalšímu tanci. Moc se s tím nepárají, udělají mi nejdřív pár dalších dírek do křídla a následně mi vyřadí motor. Plácnu s tím nouzově na pole, mašina na odpis, já živ a zdráv. Debriefing je brutální - 1 MIA, 4 KIA, 6 Il-2 zničeno.

Prostě jen takový další běžný den u bitevního pluku...
 
saldy
Včera taky jsme dostali rychtu, chrti číhali přímo nad cílem, hroznej zmatek, rychle jsem se zbavil všeho nákladu na první cíl co mi padl do oka, a pryč, v křídle díra že by tudy prolezl Růžička a hrbáče to silně táhlo na stranu+solidní ztráta rychlosti. Nad frontou další flak. Napadlo mě efkový befko, naštěstí už bez dvacítky a to sejmul střelec, odpoutalo se s černým dýmem a domů už nedoletělo. 20 kiláků před domovem další befko, můj střelec Igor bez munice se bránil už jenom rukama a fric zaparkovanej za náma, hodil jsem nakonec žabičku do lesa, naštěstí hra je na držkopády mírná, tak jsem došel po svých.

Teď se to řeže už ve Stalingradu, není kam ustoupit, jdem do bitvy ráno a pak odpoledne, chlapi padaj na hubu, jsme 621.Šap létající mrtvoly.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
clone9cz
Jakože není kam ustoupit, když stě u Stalingradu? To je nějaké dogma, ne? Nebo tam Země držená slony, o nichž nikdo neví, kdo drží je, končí vodopádem?
 
http://www.wwii-illusion.net
magot
Je to blbost, normálně můžou couvat směr Ural a za něj, Stalin kecal. Ideálně když jim pak vyjdou vstříc žaponci z východu Šklebící se
 
Aces_Wild
40% Off Promo Code

Dear Pilots,

We have placed a special 40% Off Promo Code in your IL-2 User Profile. The code is good on BOS, BOM and several Collector Planes - the P-40E, Mc.202, FW-190 A3, Ju-52, La-5 and the Yak-1b. It is also good on the Campaigns. The code is valid until May 20, 2018.

To use the code simply follow these steps.

1. Log into your IL-2 User Account on the official Sturmovik website. https://il2sturmovik.com/store/promo-codes/
2. To view the code just click on Profile and then Promo Codes. Copy or write down the code.
3. To redeem the code and get the discount simply place one or more of the qualifying products in the Cart and paste or enter the code into the space provided. Hit Apply.
4. Proceed with checkout as normal.

Note: These codes were sent to any user who has an IL-2 User Account. They can be used for Gift purchases as well.

Attention Steam Users: If you are a pilot who has come to us through Steam, you can also take advantage of this special offer. Simply follow the steps above and make the purchase through our store. The next time you launch through Steam, the new content will be available to you even if it is not listed in your Steam Library. We’re sorry, but this offer is currently not available through the Steam store itself.

See you in the skies!

The IL-2 Sturmovik Team

Zdroj
 
Paulus
Zkusil jsem to a slevu mi to nezapočítalo!?Vyděšený
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
saldy
Když kupim henšla, bude mi chodit i pro karieru ve Stalingradu? Však na to snad nepotřebuju hned celou Kubaň.
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Za mě Henschel krapet zklamání, není tam ta verze s 75mm laufem a je nějak extra podmotorovanej. Ještě víc než ve starým šturmoj.
 
Baron
Nie je podmotorovany Úsměv Len sa s nim lieta inak ako s ostatnymi masinami (rozumej = inak sa menezuju GnomeRhone). Ak sa s nim lieta tak ako sa ma, je to velmi dobry stroj. Heh, nas Pfeil si na nom pripisal zostrel Spita, chlapikom bol hned oznaceny za citera Cool
Hals - und Beinbruch!
 
1stCL_Jiricek
Baron napsal:

Nie je podmotorovany Úsměv Len sa s nim lieta inak ako s ostatnymi masinami (rozumej = inak sa menezuju GnomeRhone)

Tak poraď Úsměv Já s tím (před patchem) taky nedokázal letět ani vodorovně.
 
thermoregulator
saldy napsal:

Když kupim henšla, bude mi chodit i pro karieru ve Stalingradu? Však na to snad nepotřebuju hned celou Kubaň.


Henschel je i v kampani Stalingrad. Je to celkem zabava, mam za 6 misi 10 sestrelenych lavocek.
 
Farky
saldy napsal:

Když kupim henšla, bude mi chodit i pro karieru ve Stalingradu? Však na to snad nepotřebuju hned celou Kubaň.


Hs 129 v kariéře u Stalingradu je, po celou dobu bitvy mimo poslední fáze.
 
Baron
1stCL_Jiricek napsal:

Baron napsal:

Nie je podmotorovany Úsměv Len sa s nim lieta inak ako s ostatnymi masinami (rozumej = inak sa menezuju GnomeRhone)

Tak poraď Úsměv Já s tím (před patchem) taky nedokázal letět ani vodorovně.


Vec sa ma tak - startujes s vrtulami na automatiku, ale po starte je treba prepnut motory na manualne ovladanie. Francuzske motory maju naopak pridavanie a uberanie zaberu vrtulovych listov, takze na to pozor. Vrtule treba dat na hodnoty cca 40 - 50 %. Pri utoku na ciel znovu prepnes na automatiku, tym ti motory idu do bojoveho rezimu. Nie je to nutne, pokial zostanes v manuale, vyuzivas bojovy rezim a boost. Pri utoku na tanky si nastav zameriavac na 600 metrov, utoci sa zboku alebo zozadu. Okrem KV das na jeden prelet v podstate cokolvek. Chce to ale dobre oko a trochu cviku. Utok odporucam ukoncit tak asi 300 metrov od ciela. Na KV je dobre vziat bomby, zameriavaju sa kovovou stupnicou vlavo na zameriavaci. Ide o horizontalne bombardovanie, spodny diel je pre horizontalne bombardovanie zo 100 metrov, dalsi je je 200 m atd. Pri troche cviku mas 100 % uspesnost. Hs je schopny zlikvidovat s vyzbrojou 37 mm+20mm+bomby celu tankovu kolonu. Pokial je napadnuty stihacom, velmi dobre manevruje horizontalu (nezabudni na vysuvanie/zasuvanie klapiek) , vdaka umyselnej "pomalosti" a malemu polomeru zatacky je to tvrdy oriesok, navyse staci velmi kratka davka a nepriatelsky stihac sa bud rozpadne alebo ma sakra problem. Zvlast vtedy, ak pilot Hs podceni, co sa stava hodne casto. Nesmierne uzitocne je zrkadlo. To je asi tak v strucnosti o Hs vsetko. Takze to zhrniem - start na automatiku so zapnutym boostom, po vzlete vypnut boost a prepnut na manual a dat motory do cestovneho rezimu, pri cieli prepnut na automatiku. V boji proti stihacom pouzivat klapky. Pristava sa na automatiku/manual podla uvazenia, Hs je zlaticko co pristane skoro same.

Henschel nie je lahka masina na ovladanie, ale ked ho raz zvladnes, proti pozemnym cielom je nesmierne uzitocny. U tejto masiny treba natrenovat hlavne utoky, inak to konci taranom tanku. Odporucam drzat si tych sto metrov vysly plus minus.

Ak by boli este nejake dotazy, rad zodpoviem Úsměv
Upravil/a Baron dne 13-05-2018 10:45
Hals - und Beinbruch!
 
saldy
Tady je návod na henšl a kousek dál je i návod na použití zaměřovače
http://www.luftsc...cz/?p=2934
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Jiricek
Díky, pánové.
 
magot
doporučuju přečíst toto, ohledně výkonů. Mám za to že to je to v BOX příliš podmotorované ..
images.gr-assets.com/books/1441740769l/4316972.jpg
 
Baron
Dovolim si oponovat. Tie Hs neboli ziadne rakety, a vykonovo zodpovedaju tabulkam.
Hals - und Beinbruch!
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,798,067 návštěv