May 04 2024 07:49:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Baron
Nemyslim, ze by Midway bola nuda. Uz len navigacia sama o sebe bude hardcore Úsměv + pristavanie na lietadlovej lodi s poskodenou masinou, Buffalo proti Zeru.... ja sa napr. tesim na torpedove utoky a na Marauder Úsměv
Hals - und Beinbruch!
 
Paulus
Jak tak to tu čtu, tak pro mne nastává soumrak leteckých simů. CLOD stagnuje, v BOX nemám s kým létat, Pacifik mne nikdy nezaujal. DCS je pro mne asi pasé. Jak slyším od těch, co si koupili Normandii tak je DCS náročná na RAM a grafiku atd. Tím pádem mi nezbývají než tanky ve WT.Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
Baron
Pre tych co maju radi tanky v BOX - nieco sa deje:
https://forum.il2...ntry475146
Hals - und Beinbruch!
 
Bierglass
Od posledního patche mám takový problém. FPS drží stabilně nad 100 ale při rozhlížení přes Tracir se pohled přiškubává. Měl s tím někdo problém nebo mám zase to štěstí,že se to stalo jenom mněNaštvaný?
 
Baron
Nie, je to chyba hry. Reportovane, pracuju na oprave. Robi to iba pri vzdialenosti nastavene 4x. Pri 3x bezi vsetko tak ako ma.
Hals - und Beinbruch!
 
magot
Baron napsal:

Pre tych co maju radi tanky v BOX - nieco sa deje:
https://forum.il2...ntry475146


no kua to by byl job, modelovat si v maxu tigra Úsměv
 
Bierglass
Baron napsal:

Nie, je to chyba hry. Reportovane, pracuju na oprave. Robi to iba pri vzdialenosti nastavene 4x. Pri 3x bezi vsetko tak ako ma.


Díky,už jsme začal zoufat
 
Deschain
Bierglass napsal:

Baron napsal:

Nie, je to chyba hry. Reportovane, pracuju na oprave. Robi to iba pri vzdialenosti nastavene 4x. Pri 3x bezi vsetko tak ako ma.


Díky,už jsme začal zoufat


mě to třeba nedělá, připisuju to gsync
 
Farky
Mira napsal:

Když se kouknu na takovou Midway...a představím si nasledující situaci..jdu na WOL, kde je kolikrat spousta rozmanitých cílů k niční..vláčky, lodě, továrny, tančíky atd..a ted se přenesu na mapu Midway..dva prťavé atolky uprostřed modrého ničeho..to bude dle mne zajímavý gameplay..jestli se o WOL tvrdí že to je nic jiného než prasomlejn co potom bude tohle..nic proti, jen můj názor..


Battle of Midway bude v podstatě úplně prázdná hra s pár zajímavýma fičúrkama jako je lítání z letadlovky, útoky na lodě, torpéda. Kolik asi různých situací se dá vymyslet s mapou kde je jedno letiště na ostrově a letadlovky? V multiplayeru se stejně budou v drtivý většíně lítat tupý akční prasomlejny s letadlovkama v podstatě na dohled od Midway, 99,9% lidí nechce letět třeba dvě hodiny a více k cíly, netrefit se torpédem a pak letět dvě hodiny zase zpátky. A ve finále se zabít při přistání, protože se zrovna v okamžiku kdy dosedne někdo "narodí" na palubě.

A naprosto nedává smysl věnovat čas vyvinutí nějaké singleplayer kariéry, když pak přijdu s mapou kde kariéra může trvat maximálně dva dny. Nejsem si úplně jistý že si s tím vystačím na rok, spíš bych řekl že ne.

Skvělá věc bude japonskej planeset (a divím se že o tom vlastně nikdo nemluví) - Japonci můžou mít 3 (slovy tři ) bojový letadla - Zero, Kate a Val. Ono jaksi není poblíž Midway žádné druhé letiště, z kterého by mohli Japonci lítat s něčím jiným. Vím že si vývojáři ohýbají historii jak se jim to hodí, takže jsem zvědavý čím překvapí tentokrát. Možná Betty (co nebude mít odkud lítat) a třeba Oscar (co nebude mít odkud lítat) a nebo vlastně cokoliv, ono je to ve finále úplně jedno.

EDIT: čtvrtý japonský éro bude Pete, což je opravdu veliká paráda. Doufám že to znamená že jeho americký protějšek bude Seagull.
Upravil/a Farky dne 29-05-2017 01:18
 
Tyler Durden
Tak přece nebudou dělat kampaň třeba okolo Nové Guinei, Bismarckova moře... když můžou stejným lidem prodat mapu a letadla o ničem a bez obsahu.
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
Rumcajs
Chápu Midway tak, že to je trochu pokusný králík. Oni aktuálně nemají infrastrukturu na námořní operace. Nemají letadlovky, nemají torpéda, s bombama asi nejde žabkovat. Lodě nemají věrohodný dmg model. Určitě se toho najde víc, co je na moři nezbytné a aktuálně nemají. A jestli chtějí vytvořit posléze i něco většího námořního, musej to nejprve na něčem vyvinout a otestovat. V tomhle úhlu pohledu jim Midway přijde vhod právě tou jednoduchostí. No aby si krom problémů s celou tou novou technikou nezadělali ještě na problémy s mapou a scénářema. Takže pokud půjdou do Midway, je to spíš jen první kolo. Midway nemůže být cíl. Midway je jen krok daným směrem.
Jinak naprosto souhlasím, že ta samotná mapa nemůže bavit dlouho. Pro americko japonský prasomlejnkaře to ale bude dobrý. Si jen vzpomeňte, jak dlouho se náruživě lítala mapa Lapino. No ta první pokusná dogfightová. Dál taky bych řekl, že další mapa z Ruska už by se lidem taky nelíbila. A západní Evropa asi aktuálně nepřipadá v úvahu, když servery unesou cca 80 letadel. Středomoří zatím přenechali TFku, ale zas až budou mít zvládnuté moře, mohou se tam vrátit.
Non est specifica
 
310_cibule
To je myslím úplně přesné, Rume.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
RH_Killer
Midway bude lítat pár nadšenců stejně jako na starým šturmu a servry Moskva/Stalingrad budou plný. Když by byl západ, budou plný servry západní. Bylo to tak vždycky a tady to bude stejný. Když se lítalo AoE, každej si tam našel to svoje a účast byla celosvětová. Třeba já osobně nemám žádnej vztah k žaponcům a nebudu asi sám. Ne každej z toho je unešenej. Daj lidem P51,P47,P38,Spity,Tempesty,Hurrikany,FWA8,D9,262 a utrhaj jim ruce. I ti Amíci.
 
310_cibule
Jenže to není tak úplně pravda. Američany (o Japoncích a Australanech či dalších nadšenců z Tichomoří ani nemluvě) bere víc Pacifik, jak už psal výše Baron. To, že je nepotkáváme na serverech, má dvě příčiny: létají v jiných časech a často i na jiných serverech než Evropané. Pacifické bojiště má z obchodního hlediska obrovský potenciál (a to nemluvím o tom, že ho uvítají i někteří Evropané jako třeba Hoper :-)

Neblbněte, nejsme středobod vesmíru :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
CSW_Cassius Chaerea
Ale jsme. Anketa by ukázala. Proto taky byl prezidentem Ike a ne MacArthur. Úsměv
 
Farky
Já to chápu Rumcajsi naprosto stejně, bude to prostě "technologické demo". On to taky Jason říká na rovinu, mapa kde nic není jim umožní se soustředit na věci které jsou (alespoň podle něj ) důležitější. Je hezký že to bude jen nutný krok, jenže ten krok bude všechno co budeme nejmíň rok mít. Moc se mi líbí jak Jason odpovídá na úplně logické otázky typu - hele, ta bitva o ten Midway netrvala moc dlouho, co tam bude pro lidi co hrajou singl? Jediný co z něj vypadne je nejasný a upřímně řečeno dost hloupý blekotání o tom jak je ta bitva legendární a že sice byla krátká, ale za to intenzivní.

Že to bude investice do budoucna? Ok. Já jen myslel že investuju do toho budoucna poslední tři BoX hry. Jsem trpělivý, ale už bych si chtěl taky zahrát nějaký ten simulátor co mi byl slíbený na začátku. Což by tedy mohl být už BoK, doufám.

Prasomlejnkařům to samozřejmě bude fuk, hlavně stíhačům je stejně jedno co je za rozplizlou texturu 8 km pod nima.

Taky bych řekl že další Rusko by lidi nepotěšilo, osobně vůbec nemám problém s přesunem ještě víc na Východ. Z herního pohledu je to nicméně hodně problematické bojiště, všechno je (až na pár vyjímek) strašně daleko od sebe. Třeba Guadalcanal zní skvěle do té doby, dokud si člověk neuvědomí že z Rabaulu nad Cactus to bylo stejně daleko jako z Londýna do Prahy. Přesto věřím že se Pacifik dá udělat atraktivně. Ještě nejsem rozhodnutý jestli do toho půjdu, uvidím. Bude celkem hodně záležet jak se mi bude líbit BoK.
 
magot
Ano amíci preferují spíše pacifik, pro ně je evropské bojiště s luftwaffe druhořadé stejně jako pro čecháčka žaponec ..
 
RH_Killer
No pro čecháčka asi jo. Docela by mě ale zajímalo kolik soudruhů koupí, nebo je bude bavit Pacifik. Tak zakazníky získá v US a neprodá v Rusku? Taky jich není zrovna málo. Třeba ale když je hezky poprosí?
Jo, já to koupím a podpořím je. Podívám se zpět a nepamatuju, že by byl obrovskej zájem o Tichomoří. Bylo tam mrtvo vždycky.
Upravil/a RH_Killer dne 29-05-2017 13:04
 
pSipi
Asi je lepsie zarobit $ ako Ruble?
V Rusku je pomerne mala kupna sila preto tie hry predavaju za babku v prepocte na Eur.
 
Baron
Killere, zakaznikov v Rusku uz ma. V Europe tiez. Co potrebuje su trhy ako USA, Cina a daleky vychod vo vseobecnosti. Je to oba moj nazor nic oficialne.
Hals - und Beinbruch!
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

34,812,411 návštěv