May 17 2024 05:07:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
arnysimilar

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
magot
1stCL_Werner napsal:
Oni už maj nějaký německý letadlo pro Normandii ?

Ne na co? Určitě ale k tej mapě vypustí nějaký japonský hydroplán nebo čínskou ponorku aby to bylo komplet Mrknutí
 
alfik
"Implementace směrovky je zjevně převzatá z ROFka."
Alelujá - Rumcajs přichází na to, co na toto forum píšu už dlooouho! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
Art
No, dnes mě odepsal Crump. Han mu odpověděl, že používají německé zdroje .. (jasně kecal Han). Crump se nenechal odradit, že některé testy nejsou přesné, a že si pletou pádovou rychlost s přistávací pádovkou. Jsme zvědav co z toho bude dál. Zda ho Han jednoduše odsekne jako vždy všechny a nebo to konečně uznají (čemuž nevěřím). Ještě se nabídl, že jim pošle všechny dokumenty a pomůže jim. O to asi Han nemá zájem ...
Vidím to se 190 špatně ..
 
Rumcajs
Oni kluci z 777 musí velmi dobře vědět, že maj máslo na hlavě. Není možné, aby to nevěděli. Ty omyly pádovky a přistávací rychlosti. Záměnu poláry z tunelu se skutečným CL bez korekce na interferenci tunelu a modelu, to tvrdošíjné ignorování rozdílů mezi 2 a 4 kanonama, to idiotské chování při vstupu výškovkou, směrovkou i křidélky, tu chybnou interpretaci testů roll rate .... oni to všechno vědí a od Crumpa mají na foru ke všemu podklady i detailní vysvětlení a i vzorečky. Jenže jaksi nebyl a není zájem. Nebo je ideový dohled nad vývojem. Já se obávám právě toho ideového dohledu, který prostě nepřipustí jiný než "správný" výklad čehokoli. Jo, obávám se zaujatosti dohledového orgánu.
Non est specifica
 
Aces_Wild
Han je arogantní chudák, co umí akorát banovat lidi, co s ním nesouhlasí a mazat příspěvky poukazující na nesrovnalosti ve FM, např. Kwiatek dostal banán za to, že si dovolil napsat, že jejich FM má problémy a tím, že to ignorují akorát zvyšují spekulace nad jejich historickou objektivitou. Prostě ruská klasika.
To už dá spíš Crumpovi banán než aby přiznal chybu. Úsměv No, asi dobrá škola od Jasona Williamse, šéfa 777 Studios. Tady si můžete přečíst jak neprofesionální Jáson je, jak se kousnul a vyhodil práci, co pro něj hráči dělali zadarmo a ještě je uráží. A emaily komunikace, opět na buranské úrovni.

Čím víc zjišťuji o tom, jak se chovají ke hráčům, tím víc lituji, že jsem je ten jejich vylepšenej War Thunder podpořil.
 
Rumcajs
To bych řekl Aces_Wild, že to vidíš moc dramaticky. Především to rozhodně není War Thunder. BOS a ještě víc BOM má kvality, který jinde jednoduše nenajdeš. Prostě nejsou. Většina těch letadel je udělaná krásně jak po stránce modelu, tak FM. Graficky je ta hra taky skvělá. Stačí si na Moskevské mapě dát zimu a ráno a dívat se na ty údolíčka, jak jsou pod mlhou. Nebo východ a západ slunce, to jsou prostě skvěle udělaný věci. Jedinej zásadní problém je ta FW 190.
Jo, Han je rus se vším všady. Je to buran. Jakmile se ocitne v prostředí, který s ním bezhlavě nesouhlasí, neví co s tím a jak to korektně řešit. Nevím, jak se chová na ruském foru, ale na anglickém se téměř neukáže a když už něco napíše, je to přezíravé až arogantní. Jenže jak jsem psal, nedává mi to smysl jinak, než že plněj zadaný úkol. Takže bych jim to až tak moc osobně nevyčítal.
Nakonec FW 190 A3 nemá pro východní frontu tak zásadní význam, jaký maj Befka. A Befka jsou hezky a jestli F a G dorovnaj podle vzoru E7, pak to bude úplně super.
Ještě podotknu, že vášnivá debata se vede i kolem motoru u P40. Kolik má vlastně vydržet a jaký plnící tlak a otáčky za jakých okolností. A podle všeho se k tomu 777 postavilo čelem a upravili to směrem nahoru, ale přitom nevyslyšeli "potřeby" některých rudých, kteří chtěli nesmysly. Zas k tomu hodně psal Crump.

Přes některé potíže to je super sim.
Non est specifica
 
magot
Všeho moc škodí, specielně když všichni ty mudrcové z ulice se snažej krafat do vývoje sw produktu.
1C ať si klidně vývíjí svůj polo-paskvil přesně s takovou strategií jakou si zvolily.
Veřejnost to buď vezme takové jaké to je nebo ať si to nekupujou, nelítaj a hlavně ať nekecaj do věcí do kterejm jim nic není.
Jason udělal dobře.
 
olda Olde maly
To je vtip? http://www.surtep...c-2428104/
 
Rumcajs
Co má být vtip? Ta cena? Asi to bude ta super ořezaná verze, kde si všechno musíš vylítat. Tedy bez prémiových letadel a na začátku snad k dispozici jen dvě letadla, jen pro každou stranu jedno a nárok lítat víc si odsloužíš. Tyhle očesané verze neznám, vím, že existují, ale to je tak nějak vše.
Non est specifica
 
Baron
To by mala byť tá orezaná (=ruská) verzia hry. Ak už písal *Rumcajs, na začiatku sú iba dve lietadlá, ostatné si treba "vylietať". Nespomínam si už, či je tam LaGG-3 a Bf-109F-4 ale mám dojem, že ano. Pôvodne bola táto verzia určená výhradne pre Ruskú federáciu. Na hru samotnú to nemá vplyv, akurát že sa do nevyexpených mašín nedostanete.
Čisto osobný názor - je lepšie si kúpiť hru priamo cez Shop na stránke IL2 alebo na Steame. Potom nepríde k nepríjemnému prekvapeniu "prečo mám iba dva stroje".
Hals - und Beinbruch!
 
magot
frustrace za 3 kila
 
olda Olde maly
No já jen, že to tam Ti hajdaláci nemají uvedeno. Toš proto.
 
alfik
Pche, Oldo, to by nesměli být takoví šmejdi.
Já BoS kupoval nekdy v začátcích za běžnou cenu tříáčkové hry (něco mezi 40 a 60 éčky, přesně si to nepa ale mohl bych to dohledat), tedy ještě před uvedením verze s prém. letadly.
Můžu si to vylítat nebo těm zm*dům dát dalších 40 éček za ty prémiáky a pak si to odemknout.
Výsledek - nespokojený zákazník který si už nikdy od těch podvodníků nic nekoupí. I kdyby to bylo na Steamu "za polovic".
A nebudu s nimi ani komunikovat - to pro ty kteří by mi snad měli psát "že ať se jim ozvu". Ne! Ať se mi ozvou oni. Oni udělali podvod (sry chlapi ale já to vidím jako šméčko).
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
Baron
Čo si vlastne od toho čakal? Úsměv

Tiež by ma zaujímalo, kde si nabral tých 40 € za dva prémiáky ako rozšírenie z "normálnej" verzie Šklebící se
Upravil/a Baron dne 26-04-2016 13:27
Hals - und Beinbruch!
 
Rumcajs
Tak že se budou věci odemykat, to bylo zřejmé ještě dřív, než otevřeli preorder. V tomhle směru se chovali transparentně, i když to nikdo nechápe a nerozumí tomu. Jestli to alfík koupil a doufal, že to tak nakonec nebude, tak se pletl. Ale byl to jeho omyl, ne jejich. Oni to avizovali dopředu, že tam bude vylítávací model. Alfík jen rychleji píše a přemýšlí, než kontroluje fakta. Nakonec rychlý úsudek a dramatická akcelerace zdobí lecjakého skvělého stíhače. Tak hodně tref do černého Alfiku a míň pánubohudovoken.
Non est specifica
 
magot
Já jsem to vyřešil tak že jsem si počkal rok a půl, koupil si ve slevě premium bos za poloviční cenu a nikdy jsem nic neodemkl.
Kdybych musel odemykat, radši bych si nic nekoupil a bos jednoduše neměl.
Bos mě taky zklamal ale ne tak jako alfíka.
 
Rumcajs
magot napsal:
Bos mě taky zklamal ale ne tak jako alfíka.
Však víme Magote, na takové to domácí zklamání je BOS ideální. Cool
Non est specifica
 
310_cibule
Pche, to je čajíček. Když Microprose v roce 2000 krátce před vydáním dlouho očekávaném simu B 17 Flying Fortress II oznámila, že hra nakonec nebude online, páchali zklamaní virtuální letci hromadně sebevraždy.

Člověk si to holt nesmí tak brát ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
magot
A nakonec se odporoučela celá Microprose ... to byla samozřejmě mnohem větší tragédie Šklebící se
 
Farky
Rumcajs napsal:
Ještě podotknu, že vášnivá debata se vede i kolem motoru u P40. Kolik má vlastně vydržet a jaký plnící tlak a otáčky za jakých okolností. A podle všeho se k tomu 777 postavilo čelem a upravili to směrem nahoru, ale přitom nevyslyšeli "potřeby" některých rudých, kteří chtěli nesmysly. Zas k tomu hodně psal Crump.


Jen tak mezi námi, Crump se tam v několika věcech plete a to poměrně dost. Tak nějak všeobecně má recht, to co tam někteří chtějí je přehnané. Nicméně Crump může stokrát tvrdit že není něco technicky možné a klidně na to může mít vzoreček, když combat reporty říkají něco jiného. Zásadní problém limitů je že se řídí časem, což prostě pro neregulovaný motor nestačí. Já jsem vývojářům před časem navrhl limity pro P-40 a taky způsob jakým to vyřešit, oni šli zdá se nějakou jinou cestou. No co, nakonec je to stejně na nich jak to bude vypadat, tak jako tak musejí udělat nějaký kompromis a všem se zavděčit nemůžou.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,890,359 návštěv