April 28 2024 13:40:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
CSW_Cassius Chaerea
310_cibule napsal:

Cassi, tobě při hraní fakt stojí? Cool Týýý vole.

Navrhuji kompromis: celé by se to mohlo nadabovat v ruštině. To by také zasáhlo velký trh a navíc se trochu podobá té staročeštině.

České hry do českých rukou!
Kompromis neberu. Na pochopení dobových jazyků jsou titulky. Hitler v angličtině zní taky směšně. Jsou věci kde je dabing na prd a tohle je ten případ, kdy si dají práci s tím, aby měli historicky korektní druh kuru domácího a pak to naprosto shodí dabingem současného jazyka. Ta hra tímhle u mne opravdu klesla v ceně...
 
310_cibule
Tak neber, no. Já to myslel dobře :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
Tyler Durden
Vávra je v hajzlu Šklebící se
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
magot
málo se snažil, bez tatarštiny to nikdo nekoupí .. a už vůbec nebude nikomu stát
 
CSW_Cassius Chaerea
Tyler Durden napsal:

Vávra je v hajzlu Šklebící se
Správně řečeno v prevítu i s celým tím globalizovaným bullshitem.
 
clone9cz
No, hlavně, že je kadibouda, ne? Kdyby to bylo bez úlevy, tak by Vávra vlastně vytvořil peklo. To by pak nebylo asi žádný: "Kingdom come".
 
http://www.wwii-illusion.net
saldy
Trošku jsem čeknul tu simulaci života AI, protože se zdá že se opravdu přemisťují a mají v zásadě smysluplný denní cyklus.

Chasník má třeba úplně stejný život jako já. Chrápe , brzy ráno vyleze a jde se nažrat, chasníková mu servíruje jídlo, Pak jde do kůlny pro motyku a na pole, večer se vrátí domů-uklidí motyku, nažere a vyrazí do knajpy kde se nadrátuje, zalehne a druhý den zase to celý dokola..
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Zifi
smysluplný Šklebící se
 
magot
A ještě Saldy mrkni jestli ve středu navečer chasník s chasníkovou to ... ale jestli tenkrát vůbec byly středy ..
 
alfik
310_cibule napsal:

Podstatnou roli ve hře mají Kypčaci neboli Kumáni, kteří se usadili v Uhrách a jejichž služeb využíval Zikmund Lucemburský. Hovořili celou řadou dialektů (např.
ferganskou kipčakštinou, karačajevo-balkarštinou, karaimštinou, krymčakštinou, krymskou tatarštinou, kumykštinou atd.). Osobně si myslím, že tyto jazyky by též v rámci historické věrnosti a spravedlnosti měly být nadabovány.

Krlež!

Kumáni ve hře jsou nadabováni, a to právě jakousi (vymyšlenou) směsicí straouherštiny a tatarštiny. Tomuto tématu se věnovala nejméně jedna přednáška (já sledoval jednu, od Hynka Bočana) na GD, který rozebral právě problémy s tím, že nejen neznáme jakzyk, kterým Kumáni mluvili, ale nemáme ani jejich dostatečně přesný a obsažný popis, takže vlastně nevíme, odkud pocházeli ani jak (třeba) vypadala jejich zbroj.
Po rozsáhlých konzultacích s historiky tedy tvůrci hry přistoupili k vytvoření zbroje na zákl. byzantských a uherských vzorů, a jazyka na zákl. výše zmíněných.
Dokonce je tam quest (v betě, tedy ve hře nakonec nemusí být nebo může být změněn), kde se můžeme proplížit do tábora v ukradené zbroji. Když nás osloví stráže (české), zamumláme nějaký blábol a stážní si mezi sebou řeknou něco jako "zasraný kumán" a pustí nás dál Šklebící se

PS: Cassi, nejsi jediný, já to chci ve staročeštině, staroněmčině a novo (církevní) latině Šklebící se a dokonce jsem to platil s tím, že právě tohle tam (třeba) bude. No - nebude. No tak snad aspoň aby tam nebyla ta zasraná a zcela nemístná moderní americká angličtina.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
310_cibule
No, vidíš, to jsou samé zajímavé informace (i když třeba odkud Kumáni přišli, se vcelku ví). Dík za ně.

Jdu se učit (smyšlenou) kumánštinu, abych se mohl vetřít.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
magot
Datum vydání Kingdom Come bylo stanoveno na 13. února 2018. Deliverance bude první díl potenciální série Kingdom Come (v případě, že bude Deliverance úspěšná hra).
Tento první díl s podtitulem Deliverance bude dále rozdělen do 3 částí, tzv. Actů – Act I, Act II a Act III.
První Act měl původně vyjít koncem roku 2015, druhý a třetí Act vždy o 9 měsíců později.
Vydání prvního Actu bylo později odloženo na polovinu roku 2016 a následně na rok 2017 a nakonec na únor 2018. Odhadované vydání Kingdom Come tak vypadá následovně:
Plánované datum vydání:
Act I – únor 2018
Act II – po 9 měsících
Act III – po 9 měsících od Act II
Během čekání na vydání finální hry se ještě vydala alfa a beta verze.
----------
Takže řečeno jinak - aby jsme tu alfa-betu nenatahovali dalších deset let dostanete za cenu plné verze, třetinovou "plnou verzi" za stejné prachy původní plné verze, my vyděláme trojnásob a ještě stihneme dodělat nedodělanou hru která bude nedodělaná, užasný. Nicméně s něčím takovým jsem přesně počítal ..
 
Tyler Durden
Takže řečeno tak, jak to je ve skutečnosti: žádné akty nebudou, uvažovaný akt se rozrostl na několikanásobek původně uvažovaného obsahu do uceleného a uzavřeného příběhu. Pokud bude hra úspěšná bude snad klasické pokračování.

Z technických, časových a finančních důvodu byly vyhozeny některé slibované věci, momentálně je hra jako taková hotová, "pouze" se testuje, odstraňují se chyby a optimalizuje. Ohlasy medií jsou veskrze pozitivní.
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
Rumcajs
Vidíš to špatně Magote. Nejde o jejich trojnásobný zisk. Jde vobyčejně o to, že ten projekt zcela klasicky 3x podcenili a peníze došly (zisk nebude žádný, bo zatím jen prožrali investici). U počítačů platí základní pravidlo, že dvojnásobek je málo. Když už se něco nepovede, je to podstatně víc než dvakrát. Pro změnu, když už se něco povede, je to třeba podstatně dřív či líp než dvakrát. Nicméně takto povedené projekty se vyskytují spíše jen v zábavné lietratuře. Většina projektů je víc než dvakrát blběji, než byly původní nejvíc nejblbější odhady. Kdo dělá SW projekty a viděl ty Vávrovo úvodní videa, věděl celkem jistě, že tohle bude ve skluzu, bude-li to vůbec kdy. Proč? Strašně obecné a všeobjímající vize. Touha ukázat světu, jak se to správně dělá. Neskutečný důraz na detaily, který hru vlastně nedělají. (Jo, mám na mysli tu plánovanou ultrarealističnost chování domácího zvířectva. Úplně zbytečná a plonková snaha o realističnost soubojů na meče a tak podobně.) Tohle všechno jsou učebnicové atributy projektu, který nemá úplně jasný cíl. Seženeme peníze a časem se ukáže, co z toho bude. Takový přístup občas vede ke geniální myšlence. Většinou ale vede ke zklamání Cimrmanovsky slepé uličky. Tím to tedy nijak nezatracuju, ale za celou dobu těch beta verzí a podcastů se neukázalo nic, co by naznačovalo, že se blíží ta geniální varianta. Překvapení nenastalo.

No a teď mě ukamenujte. Porovnejte s BOSkem a manažerem Jásoněm. Má jasný cíl. Cíl sice není vysoký, ale je jasně formulovaný. Možná pro někoho přízemní. Ale sliby plní podle plánu. Projekt běží a dočkal se již dvou rozšíření. Jásoň není snílek, je to businessman. Což je dobře.
 
Tyler Durden
https://www.youtu...amp;t=7004
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
petsild
Kde se píše o kouskování hlavního příběhu?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg
 
CSW_Cassius Chaerea
Rumcajs napsal:
Jásoň není snílek, je to businessman.
To je furt ten samej co na fóru žebrá prachy protože nemají čas na vývoj a pak ti prodá Ju 52, protože ji někdo z "nudy" udělal? Jo tak to je pan obchodník, to vůbec se sněním nemá nic společného.
 
Rumcajs
Cassius Chaerea napsal:

Rumcajs napsal:
Jásoň není snílek, je to businessman.
To je furt ten samej co na fóru žebrá prachy protože nemají čas na vývoj a pak ti prodá Ju 52, protože ji někdo z "nudy" udělal? Jo tak to je pan obchodník, to vůbec se sněním nemá nic společného.
Nojo, možná nemá styl, který by ti vyhovoval. Ale přesto je dobrej. Jak jsem psal, jemu to funguje, asi to i něco vydělává a drží slovo a termíny. Ono smysluplně odhadnout vývoj SW ať už stran ceny či času je nesmírně ošemetné. Vlastně pro to nemá nikdo jasný návod, jak to udělat. Takže najít někoho, kdo to opakovaně dokáže, je dost vyjímečné. Takových lidí je si třeba vážit, i když to třeba nejsou hvězdy YouTube.

Jo a Cassie, nevypadáš na vola, kterýmu by někdo dokázal něco prodat proti jeho vůli. Jestli sis tu tetu pořídil, tak's to udělal rozhodně dobrovolně.
 
CSW_Cassius Chaerea
Rumcajs napsal:
Jo a Cassie, nevypadáš na vola, kterýmu by někdo dokázal něco prodat proti jeho vůli. Jestli sis tu tetu pořídil, tak's to udělal rozhodně dobrovolně.
Hochu já chtěl Bentley a dostal jsem Warburg v ceně Bentley. Protože plýtvají časem a penězi nemám Středomoří ani Mustanga, místo toho mám Ju 52...Vlhké sny pana "obchodníka" drží nad vodou pár tisíc lidí a skupovávají mu jeho předražené sny, ne proto že by byly dobré, ale protože nic jiného nemáme. Až dokáže z toho udělat produkt, nebo alespoň reklamu, která mu nažene zákazníky, pak snad mně skalního zákazníka přestane sosat jako nenažraná veš a pak mu skloním holt jako panu obchodníku.
 
LesniHU
Jason je dobry obchodnik, dokazal Cassiovi prodat spatnou vec. Opakovane.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

34,773,910 návštěv