January 12 2025 10:21:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Čas jsou peníze aneb sbírka na kokpit He177
clone9cz
Vážení,
teď teprve přichází na řadu LW. Po dlouhých útrapách máme krásné ... přesněji řečeno spojenci mají letadlo.

Složitější kokpit společně se stanovištěm bombometčíka by stál zhruba 1000 USD, budete mít ale chuť se podílet na projektu dál ve chvíli, když se sežene projekťák (magota neoslovujte, už napsal, že kokpit ne)?
Kapitál by na to byl, když nepudou Lioni do WingClubu před Vánocema 2013.
Dovede někdo pořídit odpovídající dokumentaci, k projektu ?

[img]http://imageshack.us/a/img842/7789/he177grab0006.jpg[/img] is not a valid Image.

20.s500.1500.1500.1500.168000.1
Upravil/a clone9cz dne 25-02-2013 07:55

http://www.wwii-illusion.net
chicky
Není to přímo dokumentace, ale může se hodit: He177 cockpit

DarkTatka
Muzu prislibit $20.

magot
Jsem rád že zájem o pokračování létatelného Greifa neopadnul, doufám že se toho někdo zhostí. Bude to chtít ale dost trpělivosti :)

- Pozn. Kokpit, pozice bombometčíka obsahuje i střelecké stanoviště. Tzn. 3 in 1 :)
- Taktéž neco přispěju dojde-li na lámání chleba.

-
a) jak už poznamenal chicky, na cockpitinstrumente.de je mnoho potřebného materiálu. Doporučuju postahovat a setřídit dle jednotlivých přístrojů.

b) mám kdyžtak nějaké e-books He-177

c) Archie má knihu kde jsou do detailu rozepsané pozice a chování přístrojů. Potřeba scan.

- po tvůrci se můžu průběžně zeptat, pokud by byl zájem pak předat kontakt.
(viz lidi okolo CLOD, RoF a DCS)
Upravil/a magot dne 21-02-2013 10:09

1stCL_Fucida
500 Kc neni problem.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
Jen dotaz.
Jak dlouho by měla(mohla) výroba toho kokpitu trvat?
Jde o to že roky letí a stojí to peníze. Jen přemýšlím realisticky zda se to vyplatí?? A zda teda není lepší investovat jinam??
Ale samo proti vašemu odhodlání nikterak nehodlám lobovat, to je vaše osobní věc. Úsměv

saldy
magot napsal:

Jak dlouho by měla(mohla) výroba toho kokpitu trvat?

doporučuju najmou vizionáře, nějaké silné médium Šklebící se

Každopádně za mě taky 500, na dobrou věc se peníze mají dávat.
Upravil/a clone9cz dne 21-02-2013 15:34

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Novotny
Magot se tuším vyzná, tak by mne zajímal cca. časový rozvrh.
kolik let to dá dohromady? 1.rok kokpit?? 1.rok implementace do hry?? Ještě něco??? Jde mi o to zda to nebude tak dlouhá cesta že nemá vcelku smysl? Teda pro 70% těch co to dnes létá a potenciálně v té době létat nebude(nemusí).
Samo bych si přál aby tam ofiko cestou byl a mohli jste si ho užívat. Úsměv

FK_Stern
500 Káčé bych dal

clone9cz
Nevím jak vy, ale není jiné cesty než mít problematikou poučeného grafika na full time. Dokumentace tedy musí být perfektní.

Ajvn
Když už jsme se do toho dali, tak ja taky 500 kč.

Hoper
nejsou v tuhle chvíli důležitější ty podklady ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

FK_Stern
Ty bys nám to udělal zdarma?

magot
Stavba kokpitu He-177 (tedy jen ta hlavní část bez střelišť s vyjímkou toho předního) by trvala jako "side project" tedy při hlavním zaměstnání jak to dělá většina grafiků 6 - 9 měsíců. Jako práce na hlavní prac. poměr min. 3 měsíce.
Jako příklad uvedu Létatelný Pe-8, tedy všechny pozice včetně střelišť kde stavba trvala zhruba 16 měsíců.

clone9cz
Z toho jasně plyme, že je první variantu zbytečné uvažovat.
3 měsíce ano, ale bez připomínkování a předělávek. Z toho důvodu bude potřeba úpná dokumentace a vysledky rozhodnutí jak a co udělat ve chvíli, kdy chybí. Kokpit má přece jen více funkčních částí než celé letadlo. Hoper má pravdu.

magot
Na full time job, na 95% nikoho neseženeš (myšleno modelářu co mají zkušenosti s IL2/CLOD/Rof) ... verze "side project" je šance o něco málo lepší ...

Jako 1. krok je sehnat komplet podklady a zrevidovat zda pokrývají vše potřebné, od výkresů, tedy jak namodelovat tvary trupu a věcí,
po detailní popis a zobrazení jednotlivých přístrojů. Taktéž budou potřebný fotografie a barevné kresby.

Krok 2. uvažovat reálně - s požadavky a najít člověka který přijme požadavky a namodeluje to.

Pokud by jsi to chtěl skutečně jako full-time job aby to bylo rychle nehledě na peníze, teoreticky by bylo možné objednávku i u některého herního studia jako je BI nebo tak něco .. ale ty zase nemají zkušenosti s low poly kokpitama ... i když možná částečně jo.
Takový auta ... umí.

Každopádně se poptám ... ale všichni jsou co vím vytížení BoS/RoFem a DCS ...

krok 3. pokud by to byl člověk neznalý modelování kokpitů pro IL2, doporučuju vzít ho do 3rd party DT, kde by se mohl ptát a kluci by mu tam dělali podporu radama a ukázkama. Ono namodelovat kokpit aby se vešel do 10 000 polygonů a vypadal k světu je dost těžká a specifická práce, dost nepodobná modelování pro jiné hry či renderování ...

Pokud se chceš zapojit aktivně do hledání Clone, doporučuju procházet fora kde se modelují High-poly vojenské modely, tanky, letadla apod ... takových for existuje mnoho. Tam by se možná mohl někdo objevit.
Jako příklad uvedu třeba Alina na foru Rhino.sk, (ten je registrován i zde), člověk co umí letecké modely - ví co dělá.
Ale to je jen příklad ... dříve či později se někdo objeví ...
http://www.rhino3...hp?p=13635
Upravil/a magot dne 21-02-2013 23:35

Hoper
FK_Stern napsal:

Ty bys nám to udělal zdarma?

Varle, teda Sterne, za prvé jsem si pozorně přečetl Cloneho první post.
A za druhé znám SVK komunitu již nějakou dobu takže vím, že otázka peněz na (relativně) "dobrou" věc není problém.
Takže znovu - nejsou v tuto chvíli důležitější podklady, než zde psát, co kdo může dát (když za půl roku to může být úplně jinak) ?

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Co Stoupa, nešel by do toho ? ;)
A nebo tihle ? Tam by to mohlo být poměrně rychleji (nic proti Stoupovi :) - http://precise3dm...

ed: sakra, ještě jsem zapomněl - oni všichni lidi, co dělali na BoB dělají na BoS ? Nějaký volný nezůstal ? (asi 3D modeláři byli schopní víc než ti programátoři)

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
(asi 3D modeláři byli schopní víc než ti programátoři)

A nebude to tím že základ mají a je třeba modelovat do toho nové věci?? Než všechno od začátku programovat? To víš po posledním fiasku na to maj jen štipec času než předtím těch drahně let. Mrknutí

FK_Stern
Promiň Bratře Náčelníku jestli jsem se Tě dotknul.Pouze mi otázka financí přišla stejně důležitá jako vše ostatní.
Varel Frištenský

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,181,189 návštěv