May 05 2024 14:34:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Švédové proti Luftwaffe
Has
Jelikož se zde v poslední době roztrhl pytel s novými kampaněmi, tak i já přispěji svou trochou do mlýna. Vytvořil jsem fiktivní kampaň pro Švédy nazvanou ,,Švédové proti Luftwaffe", ve které budete zasahovat proti fiktivní německé invazi do této krásné severské země. Snažil jsem se maximálně využít možnosti pro švédské letectvo, které Šturm nabízí, tj. na J8A jsou zapnutá označení s krásnými švédskými roundely. Pro správný chod kampaně je zapotřebí pouze UP3. Hudba, která hraje v menu bude určitě dobře známa těm, kteří měli tu čest létat první díl této skvělé hry.


Tady sosejte: http://www.missio...ls&id=1044

[img]http://i1099.photobucket.com/albums/g398/jirpilot/swe1.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i1099.photobucket.com/albums/g398/jirpilot/swe2.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i1099.photobucket.com/albums/g398/jirpilot/swe3.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Has dne 14-01-2012 14:29
 
Koty
Hudba z prvního dílu... to jako to, co tam hrajou snad půl hodiny bubny a pak se ozve nějaká ta trubka a zní to celé tak nějak depresivně?!
Rien n'est parfait; c'est la vie!
 
Has
Přesně tak. Já si myslím že to do fiktivní situace ve které se kampaň odehrává skvěle pasujeÚsměv
Edit: podobný styl hudby je použit i ve švýcarské kampani, která se nedávno objevila na M4T
Upravil/a Has dne 06-01-2012 18:55
 
Cracken
Výborný nápad. Teď už jen zbývá zmapovat skutečné incidenty mezi Švédy na jedné straně a Němci a Američany na straně druhé.
 
Has
To by určitě nebylo špatné, jestli chceš můžeš se do toho pustit. Já teď k této kampani pouze dodělávám anglické překlady, abych ji mohl dál šířit a víc už se ní zabývat nebudu. V hlavě mám totiž další originální nápad na kampaň, ve které se také chystám popustit ozdu fantazie. Ale zatím na její realizaci nějak není čas.
 
Cracken
S tím časem to znám. Určitě to mám v plánu, jen ne teď - finišuju s updatem Strážců, a pak se musím vrátit do svého velkého projektu, tj. 14. stíhací skupina USAAF od Alžíru až po protektorát v letech 1943-45.

EDIT: Teprve teď mi došlo, co to je za hudbu, když jsem to poslechl... Proti gustu žádný dišputát, ale podle mě není ani tak depresivní jako spíš hrozná - přijde mi to, jak když hraje parta namazanjech Prušáků... Navíc mi to nějak ke Švédům nejde.

Nic ve zlým, ale už i ABBA by snad jako švédský motiv byla lepší. Ta hudba byla vůbec první věc, kterou jsem ve hře editoval, dávno před mody a před vrtáním se *.ini souborech.
Upravil/a Cracken dne 07-01-2012 01:28
 
Has
Tak ta hudba je asi každýho věc. Mě osobně se líbí, vždycky když jsem se díval na to pozadí se SAABy nebo si četl brífingy mi osobně hodně dopomálaha dotvořit atmosféru. Ale nevadí, v záloze mám ještě hudbu, původně určenou na nikdy nerealizovanou dánskou kampaň. Tu hudbu bych tam mohl přidat hned co dokončím anglické překlady, ať si pak každý může vybrat tu, která mu tam víc sedne.
Btw. ten tvůj projekt, kolik to má vlastně misí, smím-li se zeptat?

Edit: a co třeba tahle:
http://www.youtub...HcnzsyYdMc
Upravil/a Has dne 07-01-2012 14:32
 
Cracken
Jirpilot napsal:
Edit: a co třeba tahle:
http://www.youtub...HcnzsyYdMc


Určitě. Autentická hudba, ideální. Uznávám, že co se nelíbí mně, se může líbit někomu jinému a naopak. Ale buď jak buď, Olegovci hudbu odflákli.

I starý Luftwaffe Commander je lepší: http://www.youtub...snShjTa8Hk

Nebo EAW: http://www.youtub...re=related

14. FG bude mít asi až 40 misí, myslím, že za 2-3 týdny by mohla být venku první část mapující roky 1942-43.
 
Has
Tak s tou hudbou nastaly určité komplikace. Prolezl sem celej net, ale nikde ji nemůžu najít volně ke stažení. Buď po mě požadují koupení si celého alba nebo registraci na stránky, kde by údajně měla být ke stažení zdarma. Takže tam asi šoupnu tu, co jsem tam chtěl dát původně, tedy tu určenou pro Dány.
Na tu kampaň se těším a určitě ji dohraju až do konce, i když spíš než Američany preferuji jejich nepřátele z Regii Aeronautici. Mc 205 má prostě svoje kouzlo.
Upravil/a Has dne 07-01-2012 21:34
 
Cracken
Už jsem to dohrál, líbilo se mi to.

Připojím pár komentářů:

Vím, že s tím nic nenaděláš, ale i tak je škoda, že není nikde švédský speechpack. Sice bych asi dal jako náhražku speechpack finský (z důvodu úzké spolupráce v Zimní válce), ale tvé volbě rozumím.

I jsem pochopil, proč mají Junkersy na zemi východoněmecké znaky - těžko se útočí na Luftwaffe, když jak Luftwaffe tak Švédi jsou na straně modráků. Nicméně, jistá možnost existuje - u statcionárního letadla vybereš "modráky", ze zemí vybereš Luftwaffe a pak se vrátíš na úroveň "červení-modří-žádní", zvolíš "žádní". Tím letadlo nepatří do žádného nepřátelského tábora, ale přesto má na sobě znaky Luftwaffe. U jiných zemí se to taky dá takhle udělat.

Co jsem dost postrádal, byly autentické švédské medaile. Nemusíš být žádný grafik (podobně jako já), abys udělal aspoň trochu solidní medalpack. (Já taky vytvářel medaile u Severních Korejců a pro ČSLA.) Tady tyhle obrázky se dají stáhnout a udělat z nich medal pack prostým nahrazením: http://www.medals...n-text.htm

A poslední věc, readme by mělo obsahovat aspoň minimální údaje, tj. pro který modpack to je, ne každému to musí být hned jasné.

Taky bych asi použil víc různých skinů, ale jak je komu libo.

Takže jinak pěkná zábava, akorát to Reggiane je proti messounům fakt plečka, o Gladiatoru ani nemluvě.Šklebící se Takže všechno, co pilot-masochista potřebuje.Šklebící se

EDIT: Hudba z YT není až tak problém: Tady si to normálně stáhni z youtube: http://www.listen...utube.com/ Prostě tam zkopíruješ link, ono to z toho udělá mp3, pak to stáhneš.

Tahle šikovná věcička http://www.4share...emp3.html? z toho zase udělá *.wav, takže to pak jen pojmenuješ sw.wav. A pak už víš, co a jak.

Já mám ze všech Američanů nejradši ty středomořské, protože ti mohli kromě nudných a nezáživných Němců taky sundávat Taloše a všechny ty další "malé Osáky", tj. Bulhary, Rumuny, Chorvaty, Maďary, Slováky. Někteří z nich se i u mě objeví. (Resp. všichni kromě Slováků, protože s těmi měla tu čest pěkně zatočit 82. Fighter Group (a taky 52. Fighter Group).
Upravil/a Cracken dne 07-01-2012 21:45
 
Has
Dík že se líbilo.
S těmi pozemáky je to trošku složitější, protože pokud dáš letadla jako armádu nikoho tak AI na ně neútočí. Původně jsem to tam tak měl, ale protože jsem byl jediný kdo na ně střílel rozhodl jsem se nakonec pro NDR. Taky strašně moc děkuju za ty medaile, zítra se dám do práce. No s tím finským speech jsem to zkoušel, ale protože mám Finy rád, tak jsem se nakonec vrátil k tomu původnímu. A navíc, švédština je stejně víc podobná němčině než finštině. Tak ještě jednou dík za uznází a za všechno ostatní. Zítra kampaň ještě domakám a pak to šoupnu někam na M4T.
 
Has
Upraven link na stáhnutí. Nyní jsou tam pravé švédské medaile a anglické překlady brífingů.

Edit: a samozřejmě změněná hudba v menu
Upravil/a Has dne 14-01-2012 14:31
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

34,820,252 návštěv