April 27 2024 21:48:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
pSipi

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Invasion - vlákno na stížnosti
606_vencour
BigJoe ... je asi normální udělat chybu. ALE JE NORMÁLNÍ TUTO CHYBU OPAKOVAT rok co rok?
 
BIG JOE
Mrknutí to 606 VENCOUR: bez sebekritiky není pozitivního vývoje. Tak přece nemůžete chtít abychom jen mlčeli. A jestli ano. To pak zrušte toto vlákno na stížnosti. Nebudete pak muset zde aspoň nikoho urážet za jeho stížnost. Mrknutí
 
www.leteckepedaly.cz
606_vencour
BigJoe ... moji poznámku ber, prosím, jako radu od kamaráda, můžeš? A víc se v tom nemusíme šťourat.

Těšim se na Invazi 2012 ... doufam, že budu pořád lítat a ještě lepší v té době Úsměv
 
alfik
Oprava: Půltřetí hodiny. Od 16:00 do 18:30. Za tu dobu jsem přelétl jeden stroj, jednou byl přepraven (hned po restartu), a to je vše. Oboje zabralo cca 20 minut. Pak už jsem se nedostal do hry, a souč. přestal fachčit TS. A poté co jsem dostal pokyn přesunout se na záložní, nastalo to co jsem popsal výše.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
606_Temp
Já ihned po restartu fungoval bez problémů na herím serveru. S FPS jsem neměl problém ani před restartem (vyjma geniálních bocage) a warpování po restartu z 95% zmizeeli (objevovali se jen asi 20 min po restartu, kdy se lidi připojovali).
Kdo měl problém s FPS, tomu to spíš nestíhal jeho vlastní počíač a to buď vinou slabého HW, nebo špatného nastavení conf.ini. Nemám žádné extra dělo. Dualcore od intelu 4 roky staré, 4 GB ram DDR2, atinu (která není pro il2 ideální) 6850. V podstatě podprůměrný PC a jede mi to.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
 
http://no606.ic.cz/
alfik
Dovolím si ještě takovou úvahu na téma monstrozních speciálek. To abych mohl být veřejně upálen jako potížista Úsměv
Situace se opakuje. Loni se konala Palba. Ze začátku byla tvůrci presentována jako "fiktivní rekonstrukce obrany ČSR aneb /co by kdyby/".
Po nějaké (nepříliš dlouhé) době tvůrci zjistili, že toto nejsou schopni dodržet. A došlo k tomu, že na fóru Palba to dál běželo v tomto smyslu - a na fóru SVK se to začalo tlačit do pozice "je to jen specka, tak co". Výsledek? Ti kdo se přihlásili k obraně vlasti (byť virtuální) tak se odhlašovali (ne všichni, já např. zvážil a zůstal a další - jiní taktéž), načež byli zde uráženi za to že oni svá slova dodrželi, na rozdíl od tvůrců. Ti byli velebeni za to "že jsme si to užili".
Teď je situace prakticky stejná. Na začátku máme pozvání do speciálky pro 125 lidí, na 48 hodin.
Jak se ukázalo, tvůrci buď nejsou schopni posoudit možnosti jak našich kompů, tak netu a nakonec též programů samotných, nebo to věděli dopředu že to nejde a jen spoléhali na to, že nikdo nevznese požadavek na zátěžový test a pak holt už to nepůjde změnit, a konec konců ti co se přihlásili "tak už zůstanou páč kdyby ne tak je pomluvíme".
Posuďte sami co je horší.
Sám za sebe myslím, že konec téhle speciálky (myslím té na kterou jsem se hlásil, ne skutečné) nastal ve čtvrtek, kdy se ukázalo že to nepůjde, a tak se vytvořil systém "ptejte se svých velitelů jestli máte přidělený slot a můžete se nalogovat, jinak nesmíte vzlétnout i kdybyste jinak dodrželi pravidla".
To co píšu nemyslím ve zlém. Berte to jako konstr. kritiku. A na příště (třeba za rok) udělejte specku na takový počet lidí který je možný, s cíli které PC, síť a použité programy zvládnou. I kdyby to mělo být na Vanile!
Pevně věřím že si tuto speciálku mnozí užili. Já ne. Vstával jsem kvůli ní jak blbec abych si potom většinu doby četl knížku... a ve zbylé době jsem řešil problémy vzniklé v době kdy jsem nemohl nijak do dění zasáhnout. To je stejné jako v reálném životě. Tak proč to opakovat ve "hře"?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
606_Temp
Lidi co odešli z Palby neodešli kvůli "specce", ale proto, že pravidla pro ně byla příliš komplikovaná a naopak na historičnosti (většina z nich) právě nelpěla vůbec.

Já sám si také myslím, že měl být proveden test alespoň týden předem a za tohle si myslím mohou opravdu někteří mazat máslo po hlavě. Nicméně specka samotná teď jede bez problémů, protože se vykopalo hodně věcí (za rychlost, kterou to bylo provedeno smekám). To že to teď není historicky úplně košér je jasné, ale nikdy nebylo u téhle akce napsáno, že bude. Už poměr ve vzduchu a samotné omezení zásob spojenců tomu napovídalo.
Upravil/a 606_Temp dne 04-12-2011 14:56
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
 
http://no606.ic.cz/
TozziFan
Myslím, tudíš ho*no vím. Ono dělat takovéto specky je dost náročné a ošemetné. Čas tomu věnovaný, hodiny a hodiny práce, která má nejasný výsledek a pak poslouchat co vše mohlo být lepší. Já obdivuji tým kolem INVAZE. Patří jim uznání a dík. To, že se nakonec něco nevyvede budiš ponaučením. Bohužel byly od začátku dvě chyby, které nasměřovaly specku tam, kde je.
První, postavit jí na UltrPacku, který je sám o sobě hodně zabugovaný a problémový. Mnohem spolehlivější by bylo vytvořit kompletní mod přímo určený na akci pomocí SAS aktivátoru. Dát tam věci, které jsou potřeba a funkční a celé to dát k dipozici na testování nějaké komunitě, která řekne je-li to jde nebo ne. To celé pak šoupnout na vanilu.
Druhá chyba souvisí s tou první. Vyhlásit specku, kdy nejsou ujasněná pravidla, nezná se funkčnost modu, respektive se na něm pořád pracuje a to celé pouhé dva měsíce do akce, je dle mého šílenost, která se opakuje z loňské PALBY.
Přesto všechno ještě jednou velké díky organiozátorům a tvůrcům. Snad se mi dostane šance zůčastnit se nějaké další speciálky v budoucnu, která vymaže veškré dosavadní hranice dané PALBOU 1938.
 
311_Tank
BIG JOE napsal:


Pokud udělám chybu přiznám to a omluvím se. Ano, udělal jsem chybu. Neuvědomil jsem si, že než jsem vypustil recenzní video, že jsem tam dal celou mapu i s trasami. Této misi jsem už nevěřil. Tak jsem o tom už neuvažoval. Teď vím, že jsem tam mohl dát pro ilustraci, jen její výřez. Videem jsem chtěl demonstrovat i tvůrcům mise, že kdyby se víc pracovalo nejdříve na hře, než na nepoužitelných "příslušenstvích", právě díky nefungující hře, bylo by lépe. První prioritou měla být fungující hra až na ni se mohly navěsit nástavby: statistiky, pravidla, mapové podklady atd.

Ano udělal jsem chybu se zveřejněním mapy s trasami. A za to se spojeneckým pilotům omlouvám. Omluví se i tvůrci za své chyby, kterémi otrávili plno hráčů ?? Naštvaný


Big Joe muzu te ubeztecit ze si akorat demonstroval jakej omezenej jedinec jsi.
BIS a vsechny jeho statisiky a funkce nejsou dilem tvurcu specky ale ciste dilem nas hracu konkretne lidi z HQ a velitelu(BIS je zalezitosti ciste RED) kteri nad tim stravili kurevsky hodne casu. Prilis mnoho na to aby zustali klidni kdyz to blbec jako ty takhle zverejni.
 
3BAP_Rohlos
Já už se teď neuvěřitelně těším na další speciálkový počin.. Pokud teda příjde a neuvěřitelně se těším, až BIG JOE už na žádné další speciálce nepoletí a nebude ji kazit ostatním...
Když už se teda podruhé přesvědčil, že to celé stojí za hovno, tak by, doufám, už přijít nemusel...
 
CSL1_Zmije
Specka byla stejně SUPERMrknutí, díky lidem , kteří na ni pracovali. At ti co remcaj udělají neco podobného a pak můžou kritizovat. Po boji je každý generálVyděšený
 
311_Tjurma
Já se jenom pořád divím lidem jako Bigjoe a alfik, vy jste věčně nespokojení, ale stejně vám to nedá a stejně se přihlásíte na tyto monstrozní specky a pořád jste z toho otrávení. Zkuste udělat něco vy, nápady, jak vidím máte (to nemyslím ironicky)

A k tomu zlepšení v sobotu odpoledne: Já měl do té doby pod 5 fps, stejně jako Upír od nás a kvůli tomu jsme nemohli létat, po tom očesání jsme měli 30 fps a to máme staré kraxny a ne počítače.

K tomu TS: to bylo čistě lajnou, že blbnul, večer se to pořešilo.

Takže se tímto vám dvěma omlouvám, že jsem udělal zkurvenou mapu a svým dílem přispěl k problémům, které nastaly.
Upravil/a 311_Tjurma dne 04-12-2011 17:35
 
1stCL_Ziza
Tjurmo!!!! nenech se pls otrávit!!!! myslím že naprostá většina účastníků si to hodně užila. A to namyslím jen samotnou specku ale i ty měsíce příprav a tréningů!!!! Patří vám obrovskej dík za to co děláte a jak to děláteMrknutí S! a těším se na další podobnou zkurvenou mapuCool
Upravil/a 1stCL_Ziza dne 04-12-2011 17:56
 
http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
swt
Jakkoliv chápu, že se stavíte ne příliš nadšeně k postojům BigJoe a Alfíka, rád bych z Alfíkova příspěvku vypíchl, vytrhl a velmi zdůraznil jednu část, kterou by měli všichni zúčastnění a zejména organizátoři velmi seriózně zvážit, a zkušenosti z Palby a Invaze to dost prokazují. Já s tím rozhodně zásadně souhlasím.

"... udělejte specku na takový počet lidí který je možný, s cíli které PC, síť a použité programy zvládnou. I kdyby to mělo být na Vanile!"

Chápu ambice tvůrců, chápu touhy účastníků, ale lepší bezproblémová realistická akce než problematické megalomanství.

I tak jsem si nicméně akci relativně užil (zejména v neděli) a děkuji organizátorům i zúčastněným pilotům.

SWT aka Hamster

PS: Snažte se pls o diskuzi k věci a bez zbytečných emocí
 
Letka13TD_Luky
Pre mňa kopa nových skúseností a zopár nových virtuálnych kamarátov. Za to a aj za neuveriteľne rýchlo a vcelku dobre zvládnutú improvizáciu v odstránení problémov a všetku prácu okolo invázie ďakujem.Mrknutí
TriDuby Luky
 
Letka13TD_Luky
Omylom som to poslal dva razy , môžete byť radi, že som to já neorganizovalŠklebící seMrknutí
TriDuby Luky
Upravil/a Letka13TD_Luky dne 04-12-2011 18:43
 
alfik
Tjurmo: 1) s čím máš problém? S porozuměním psanému textu, nebo se vztahovačností? Ukážeš mi prosímtě kde nadávám na mapu?
2) Asi nelítáš šturma moc dlouho protože mě neznáš. To k tomu že aby ti do toho nekecali neobeznámení.
3) To myslíš vážně, že uděláš mapu do specky a zakážeš někomu (třeba mě) se přihlásit???
Aby bylo jasno. Na specce jsem BYL, a byl jsem i na TS. Zkoušel jsem to i dneska, ačkoli jsem to včera ukončil. Není opravdu mojí vinou, že většinou jsem nic neslyšel a nebyl slyšet a že jsem dlouhé desítky minut (a jednom případě před restartem 1,5 hodiny a v dalším po restartu ještě déle) čekal až se dostanu na server.
4) Ještě jednou si uděláš z huby prdel a budeš mě srovnávat s Bigjoem a zařadím si tě nadosmrti na blblist. Myslím že to co jsme udělali bylo u každého jiné, z jiných důvodů a každý to jinak udělal (viz video atd.)
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
alfik
A víš co? Příště to udělám jinak. Přihlásím se pod jiným nickem, vyseru se na to abych k tomu přistupoval zodpovědně, vykašlu se na tréninky a vše ostatní, a budu si na specce dělat co se mi zlíbí a kdy se mi to zlíbí, a na konec k tomu nic neřeknu - ani pozitivního ani negativního. Spokojen?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
606_Vocko
Do restartu děs a utrpení (některé situace byly opravdu vtipné Šklebící se), po restartu i se svým 5 let starým počítačem absolutně bez problémů. FPS okolo 30, žádné warpy, od nastartování šturma do 3 minut na stojánce. Pravda, test měl proběhnout a začít se mělo s už osekanou mapou, náprava ale přišla a organizátorům děkuju.
PS: BIG JOE, oprav si to video, nedal jsi tam reklamu na pedály Mrknutí
 
SQF_Jirka186
Nechci vám kecat do toho jak to udělaly ale tu kritiku byste si měly všichni nechat Až někdo z vás dokáže aspoň z poloviny to co dokázal organizační tým ať pak kritizuje.Jinak ať je každej zticha líbá klukům pr**l.Měly stí spousty práce a starosti a za to jim patří můj dík

A ke každý akci takovejdlech rozměru patřej nějaký dětský nemoci (přece jenom ty počítače a programy jsou nevypočitatelný)Mrknutí


Takže moje jedina stižnost je že takový akce nejsou častějš
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

34,771,105 návštěv