April 16 2024 16:40:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,743
· Nejnovější pilot: Thehealthreviews23
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD SW help me
 Vytisknout diskuzi
Chyby běhu programu (před v1.11.20362)
clone9cz
AB1_LEON napsal:
Sem už z toho ladění PC zoufalý Zamračený
Mám I7 QuadCore 930 2,8GHz s 6GB DDR3 1600MHz, čistě nainstalovaný Win7-64bit.
S GTX260 mi jelo PC v pohodě, jen mi v IL-2 COD chyběl výkon, tak jsem pořídil GTX570. Najednou se mi začla v IL-2 COD a ROF vyskytovat zvláštní porucha, kdy se občas začla poškubávat grafika až na 3 FPS, začlo se ozývat v reprákách divné praskání a po chvíli hra padla buď do windowsu, nebo přišla rovnou ,,modrá smrt". Přičítal jsem to slabému 550W zdroji OCZ, tak jsem nelenil a pořídil jsem si 800W Xilence. Porucha se ale nahodile objevuje v ROF a IL-2 COD stále, akorát že po chvíli praskání v repro neklesá FPS jako dřív a PC nespadne, nýbrž se pouze vypne zvuk úplně. Ve dvou případech PC po chvíli toho němého létání spadlo do BlueScreenu.
Tak jsem zkusil dát zpátky svoji starou GTX260, takže kromě silnějšího zdroje mám PC v původní konfiguraci, na kterém mi vše šlapalo OK. Jenže ouha, ta chyba, kdy se po chvíli praskání vypne zvuk, se teď vyskytuje i na mé staré GTX260! Zamračený
Co se mohlo stát? Mohl jsem si přetížením toho 550W zdroje GTX 570 grafikou něco odpálit na desce? Nic jiného mě už totiž nenapadá, když před tím vším experimentováním s IL-2 COD vše šlapalo v pohodě. Příští týden jdu ještě do obchodu škemrat o zapůjčení nějakých pamětí, abych to mohl zkusit s jinými a vyloučit i je...


Valec napsal:
Leone v CoDu mi taky pada zvuk po poslednim beta patchi a ani po novem steam patchi to neni v poradku.Jen mi to nepada do modre smrti ale zvuk je pokazeny.RoF jsem dlouho neletel.


von Pavel napsal:
Pánové zkuste si tam dát nějaký dřívější patch. Mám v IL CoDu drobnou chybu s popiskami budíků, a když tam dám nejstarší patch 1.0.13915 tak to funguje správně. Tím vyloučíte chybu ve vašem PC!

Upravil/a clone9cz dne 27-11-2012 14:46
 
http://www.wwii-illusion.net
LEON
Valec napsal:
nejcasteji se to projevuje ze mi to zacne prerusovat zvuk a pak se vypne uplne potom to praskani a nekdy jak kdyz utne nic.Zkousel jsem preinstalovat sluchatka tak uvidime.Ale tuto chybu ma spoustu lidi u CoDa.


Tak to se mi do hledání mého problému (pády do bluescreenu nebo do Windowsu) s velkou pravděpodobností zamotala ještě ,,defaultní" zvuková chyba IL-2 COD (prskání a výpadky zvuku), to je pro moje hledání řešení problému poměrně zásadní informace, díky moc. Teď už budu svoje HW problémy odlaďovat raději pouze na ROF. Každopádně kdybys přišel na to, jak vyřešit i tu chybu výpadku zvuku v IL-2 COD, tak se určitě poděl, já bych možná testnul nějakou zvukovku, místo mojí integrované.
 
https://www.rcfree.eu
clone9cz
Tak, teď pokud se nepředpokládá .. prostě kdo má stejný nebo podobný problém, napíše sem sestavu (verze os, verze COD, HW) a jak se chyba projevuje. Dohadovat se tady o tom co jak komu nefunguje je bez toho zbytečné.
 
http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
Nainstaloval jsem steam verzi, párkrát mi to žuchlo, vyhledal nějaké doporučení ... podle něho přeinstaloval .NET4, DX a vcredist_x86.exe
a stále kvoká.

Zdroj stáhnutí  Code
Aplikace: Launcher.exe
Verze Framework: v4.0.30319
Popis: Proces byl ukončen z důvodu neošetřené výjimky.
Informace o výjimce: System.AccessViolationException




Zdroj stáhnutí  Code
Název chybující aplikace: Launcher.exe_Launcher, verze: 1.0.0.0, časové razítko: 0x4d6e3d08
Název chybujícího modulu: d3d10core.dll, verze: 6.1.7600.16385, časové razítko: 0x4a5bd9a3
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00025b2c
ID chybujícího procesu: 0x84c
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cc254e2b4a2a6f
Cesta k chybující aplikaci: c:\program files\steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe
Cesta k chybujícímu modulu: C:\Windows\system32\d3d10core.dll




U mě zatím dlouhodobě nehratelné, z většiny padá v menu briefing. Asi to přepnem na DX9. DX9 nepomohlo, sletělo to ve vzduchu, vracím zpátky 10.



Kvízová otázka: "co se stane když ... se z ničeno nic sníží FPS na 5 ?"
.
.
.
Váš systém odesílá zprávu o chybě přes službu zasílání zpráv o chybách systému.
Upravil/a clone9cz dne 08-06-2011 00:13
 
http://www.wwii-illusion.net
SVK_Mechan
No mne +- to dělalo taky, ale zjistil jsem že jsem nějak mel bez mého přičinění přetaktlý procesor I7 2600 na 4,5 Gh a v základu má jet na 3.5 či tak nějak. Asi se to hodně přehřívalo, v tom vidím asi problém. Ram mám 16 giga, grafárna GF 570, zdroj 600w.
Ale stejně někdy to hodí, ale né už tak často, samorestartNaštvaný
 
clone9cz
Možná jsem na něco přišel, ale je to jen dohad. Od doby co mi to padá přímo při lítání tak točim několik misí a z 90% to skončí v černý obrazovce, když začnu pronásledovat Velouše v misi Free Hunt (v kurzu sever na východní straně Londýna). Buď je něco se severovýchodem od Londýna nebo s Veloušema.
 
http://www.wwii-illusion.net
LEON
Mám překvapivě problém v CODu, od posledního patche (datováním si na 100% jistej nejsem, páč COD zas tak často nepouštím) mi přestal ve hře fungovat FRAPS, jak na zobrazení FPS, tak na screenshoty. V menu hry ještě šlape, pak skočím do kokpitu a číslo FPS zmizne a nejdou dělat screenshoty. Zkoušel jsem instalovat nejnovější i starší FRAPSy, v jiných hrách to šlape. Přestalo mi fungovat típání screenů i samotnou hrou, i když je tam klávesa nastavená správně.
Dělá to i někomu jinému, nebo je problém pouze v mém PC?

Mám Win7 64-bit.
Upravil/a LEON dne 11-07-2011 17:57
 
https://www.rcfree.eu
313_Paegas
Funguje normálně, dělá mi fotky i video.
 
LEON
Tak jsem vyhodil litr pro zjištění, jestli za výpadky zvuku v IL-2 COD opravdu může integrovaná zvukárna a pořídil si Asus Xonar D1 PCI 7.1.
Result: Integrovaná zvukovka za ty výpadky nemohla, blbne to i s PCI zvukovou kartou.
 
https://www.rcfree.eu
Baron
Leo tu som nasiel vyriesenie tvojho problemu - zadarmo Šklebící se Ci funguje neviem idem to este len vyskusat Pff

Opitz napsal:
Nevím jestli to tu zaznělo a zda vůbec ještě někdo hraje tuhle hru online, ale na banana foru píšou, že pokud si dáte Trees OFF, tak vám zvuk nevypadne... Potvrdilo to tam několik lidí.

Next gen sim prostě... Vyděšený


EDIT: Vyskusal som, zvuk vypadava aj tak a zem vyzera este hnusnejsie ako predtym Zamračený Takze navrat k lesom, serem na zvuk Šklebící se
Upravil/a Baron dne 20-07-2011 23:19
Hals - und Beinbruch!
 
WT_Horrido
No čistě mezi náma, tenhle Asus není zrovna nějaký zázrak... Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
LEON
To WT_Horrido: Já Horrido kupoval tu zvukárnu POUZE za účelem zjištění, jestli se ten bug vyskytuje i s neintegrovanými zvukovkami a za tento pokus jsem opravdu víc jak litr dát nechtěl, protože si jinak naprosto vystačím s tím integrovaným šumítkem na desce. Kvalitní muziku na PC neposlouchám a na to ,,ratatatata" ve hrách také kdovíjak kvalitní zvukovku nepotřebuju.

To WT_Pedropan: Já už všechna letadla v ROF koupená mám, takže teď můžu vyhazovat peníze i za zbytečnosti Šklebící se
Upravil/a LEON dne 21-07-2011 21:09
 
https://www.rcfree.eu
LEON
Opitz napsal:
Nevím jestli to tu zaznělo a zda vůbec ještě někdo hraje tuhle hru online, ale na banana foru píšou, že pokud si dáte Trees OFF, tak vám zvuk nevypadne... Potvrdilo to tam několik lidí.

Next gen sim prostě... Vyděšený


Tak to vypnutí stromů byla zatím nejúčinnější věc, který tento bug u mě sice neodstraní úplně, ale výpadky zvuku se mi rapidně snížily, dnes jsem ohluchl pouze dvakrát a to ještě jen asi na 5 vteřín, pak to zase naskočilo. Ještě experimentuju, jestli musí být stromy vypnuté opravdu úplně, nebo to zvládně nějaký very low nebo low, protože ta krajina bez stromů je opravdu docela ošklivá.
DíkyMrknutí
 
https://www.rcfree.eu
WT_Pedropan
Uplne. Les tlumi zvuky a hluk. To vi prece kazdej trouba... Šklebící se

Teda ti tomu CLODu davaji na prdel...Zamračený
 
http://www.wtigers.org/
Baron
... Osobne mi ale na CLoD najviac vadí to zas.ané vypadávanie zvuku. Vypnutie stromov nepomohlo, zaujímavé je, že zvuk vypadne spravidla vtedy, keď sa objavia nepriateľké stroje (na serveri Repka). Teda hlavne zvuk motora, streľaba a Flaky sa zatiaľ držia
Upravil/a clone9cz dne 25-07-2011 01:06
Hals - und Beinbruch!
 
LEON
Mně když vypadne zvuk, tak je hra úplně němá, neslyším ani motor, ani střelbu, ani flaky. Nejčastěji mi vypadne zvuk, pokud začne kvákat řídící z letové věže do vysílačky, protože už během jeho hovoru je jeho řeč zvláštně rozkouskovaná.
Já v podstatě také na on-line moc lidí z SVK na CODu nepotkávám, akorát Válce z 3.IAP/3.BAP a pak Langmastera z 311.RAF. Nebo tam mají lidé jiné nicky...
 
https://www.rcfree.eu
Baron
Vcera sa mi stala zaujimava vec - neviem ci je to bug alebo co... Ked sme lietali spolu s Valcom a Langom, zrazu mi zacala kazda klavesa robit screenshoty. Zamračený Stalo sa to uz niekomu?
Hals - und Beinbruch!
 
LEON
Malá poznámka k tématu, použití JAFA SoundModu ten bug s vypadáváním zvuku neřeší. Stále musím mít nastaveno Forrest na LOW...
 
https://www.rcfree.eu
LEON
Soustavně mi zlobí zvuk střelby z kulometu u Spita a Hurrika, už přes několik patchů. Drtivá většina výstřelů není slyšet, zvuky střelby fungují pouze při externím pohledu. Je ten problém pouze u mě, nebo je to nějaký obecnější problém? Případně, dá se to řešit nějakým modem s vylepšenými zvuky střelby?
(Zlobí mi to se SoundModem 1.1 i bez)
 
https://www.rcfree.eu
310_cibule
AB1_LEONe,

testoval jsem včera jen chvíli, pár desítek minut. Přišlo mi, že všechno běhá, jak má.

A teď ta nepříjemná zpráva/rada.

Vřele všem doporučuji kompletní reinstal hry (tedy smazání všech adresářů v dokumentech i programech, kromě uloženýho nastavení klávesových povelů, máte-li, a config.ini, kvůli porovnávání).

Pár lidí to opakovaně psalo na 1C. Všechny ty bety, mody a tak původní instalaci dost zaprasily. Tohle se fakt vyplatí. Mně to teda nyní běhá velmi pěkně, včetně zvuků, které mi v betě občas blbly.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads googe teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF.

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

02-02-2024 12:17
Nj, na rozdíl ode dneška tehdá ještě nešetřili.

29-01-2024 14:14
Dej vzorek.

29-01-2024 13:41
Rád bych tu napsal pár chemických vtipů, ale bojím se reakcí...

29-01-2024 12:29
Phantom bolševické promo Úsměv https://youtu.be/.
..

34,706,760 návštěv