May 02 2024 17:42:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Lanc

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
FreeTrack IR
joska
AB1_LEON napsal:
Ale pro RoF je dnes opravdu čtyřjádro nebo třeba gigová grafika naprosto standartní věc, abys nemusel stahovat detaily, natož když si ho chceš pustit ve vyšším rozlišení. Díváš se na to očima hráče stařičkého IL-2, který konec konců nevyužije ani to obyčejné dvoujádro. Dnes je doba ale trochu jinde a nároky her jdou Josko pořád nahoru, to nezastavíš Šklebící se Stejně tak můžeš s nostalgií vzpomínat na starý dobrý časy, jak jsem hrál na K6 III 400 MHz Crimson Skies, na Pentiu 200 MHz European Air War. A nebudeš tomu věřit, ale F-22 RETAL šlapal plynule dokonce na 486 SX Vyděšený A také nemůžu říct, že IL-2 musí být hrozně špatně optimalizovaná hra, když ji nerozjedu na sestavě, na které mi jedou plynule tyto starší hry, ostuda programátorů IL-2...

EDIT: Na druhou stranu netvrdím, že programátoři dnešních her si dávají s optimalizací kdoví jakou práci, při stále stoupajících výkonech současných PC...


Leone založ rodinu a uvidíš jak se dá i pokrok zastavyt. Kde jsou ty časy kdy jsem koupil jen CPU Nortwood P4 na 3.06GHz za 8 000kč a grafiku R 9700 za 12200kč. Při pař.akci chodily koukat kluci co to mám za mašinu.
SmutnýCool
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
 
http://joskapilot.webnode.cz/
WT_Horrido
Josko úplně jsi mě dojal, nechceš poslat nějaký příspěvek?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
 
clone9cz
AB1_LEON napsal:EDIT: Na druhou stranu netvrdím, že programátoři dnešních her si dávají s optimalizací kdoví jakou práci, při stále stoupajících výkonech současných PC...


Zase nesmysly o optimalizaci IL-2 Sturmovik 1946, v4.09m je optimalizovaná pro Perfekt mode @ 1024x768, 2-4xAA, 2-4AF a cca 15+ hráčů v multiplayeru. Beta 4.09 - mapa Slovenska - bug reporty.

Pro jednou si to pamatujte a šiřte to jako slovo boží, neb je to tak, jinak by se to testovalo pro jinou konfiguraci.
 
http://www.wwii-illusion.net
joska
WT_Horrido napsal:
Josko úplně jsi mě dojal, nechceš poslat nějaký příspěvek?


Něco k věci?
Snad odkaz kam sem dal pár foteček k stavbě freetracku....

http://joskapilot...togalerie/
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
 
http://joskapilot.webnode.cz/
joska
Ahoj napište mi prosím jak vám maká freetrack ode mě- na moje http://joskapilot.../ dík.Mrknutí
Joska

PS:Stále tam přidávám info. o Freetracku a kokpitu
Upravil/a joska dne 21-02-2011 10:30
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
 
http://joskapilot.webnode.cz/
LEON
Rozchodil někdo ve FreeTracku kameru PS3 Sony Eye z PlayStationa? Risknul jsem její nákup, protože má v popisu 640x480 60 FPS / 320x240 120 FPS, ve windowsu mi pracuje, sám sebe s ní vidím (nepříjemnej pohled Zamračený) ale aplikace jako Skype ji nevidí, pouze detekuje její mikrofon. FreeTrack ji najde, ale jakmile kliknu na START, spadne do Windowsu s klasickou chybovou hláškou Program přestal pracovat...
Díky
 
https://www.rcfree.eu
Fiks
AB1_LEON napsal:
Rozchodil někdo ve FreeTracku kameru PS3 Sony Eye z PlayStationa? Risknul jsem její nákup, protože má v popisu 640x480 60 FPS / 320x240 120 FPS, ve windowsu mi pracuje, sám sebe s ní vidím (nepříjemnej pohled Zamračený) ale aplikace jako Skype ji nevidí, pouze detekuje její mikrofon. FreeTrack ji najde, ale jakmile kliknu na START, spadne do Windowsu s klasickou chybovou hláškou Program přestal pracovat...
Díky


Mrkni na tohle http://forum.free-track.net/index.php?showtopic=2416
Ja nemužu rozchodit VX-2000 na 30 FPS.To co jsem tady našel nefunguje Smutný
 
LEON
To Fiks: Díky moc, s tím FIX souborem ta webka už ve Skypu maká, nabízí dokonce 75 FPS. Jen mi skrz ní FreeTrack nedetekuje mé infra LED, asi je tam infra filtr. Až seberu odvahu, tak tu webku kuchnu. Je taková subtilní, poloviční než VX-1000...
 
https://www.rcfree.eu
Fiks
Dej pak vědět.Zatím budu dál experimentovat s Microšvotem Mrknutí
 
LEON
To FIKS: Bohužel FreeTrack s PS3 Eye kamerou jsem nerozjel Smutný IR filtr odstraněn, před čip jsem dal kotouček z diskety, stáhnul driver a FIX patch pro FT. V CL Eye testu svoje IR diody vidím jako bílé body, v aplikaci FreeTrack ale vidět nejsou. Nelze tam ani nastavit parametry kamery, při pokusu hnout s nějakým posuvníkem to hodí chybovou hlášku o NTDLL.DLL. Testováno pro jistotu na dvou různých PC, chová se to stejně. Zkoušel jsem i tu úpravu registru, dle návodu. Docela mě to mrzí, ani ne kvůli těm prachům za tu kameru, jako kvůli té možnosti mít FreeTrack na 75FPS se 75° úhlem objektivu Zamračený Podle diskusí na ofic. FreeTrack fóru ale mnoha lidem tato webka fachčí, takže možná půjde pouze o nějaké špatné nastavení. Kdo by s touto kamerou chtěl také experimentovat, zde je pár odkazů:

Videonávod k úpravě webky
http://nuigroup.c...read/4189/

Další návody pro úpravu webky PS3
http://www.peaupr...s-of-each/

Postup oživení webky ve FreeTracku, FIX patch...
http://forum.free...416&page=1

Další diskuse na FreeTrack fóru o této webce
http://forum.free...topic=1352

FreeTrack info na WikiPedii
http://en.wikiped...ack#Camera
Upravil/a LEON dne 12-06-2011 11:11
 
https://www.rcfree.eu
Fiks
Zatím jedu na WX 2000.V celku bez problémů i když mám IR diody jen 60 stupňů.
Lítám hlavně Histomod-Mig alley online kampaň.Časem se na to mrknu.
Předpokládám že to spouštíš ve win Vista/7 pod správcem.Jo a pokud máš ve Free tracku namapovaný nějaký tlačítka na joy tak ho musíš mít připojenej.Jinak to hodí taky chybovou hlášku.
 
LEON
Ten FIX je pro Win7-64bit, pouštím tam FreTrack jako správce, přesně podle návodu.
http://www.peaupr...s-of-each/
Podle tohoto linku se prodávají dvě verze PS3 Eye, jedna je použitelná na FT, druhá je problémová, poznají se podle vnitřní strany objektivu po rozdělání. Já mám bohužel tu špatnou, tak možná proto mi to nejde...
Standartně používám FT přes VX1000 bez problémů, tuhle PS3 webku jsem kupoval spíš ze zvědavosti, jestli bude těch 75 FPS a větší zorný úhel ve hře znát, oproti klasickým webkám.
Upravil/a LEON dne 12-06-2011 20:43
 
https://www.rcfree.eu
Mech
Mam takovej mensi problem s Freetrackem. Obcas se mi stava, ze mi prestane behem hry reagovat. Jen kdyz zmacknu a drzim centrovani pohledu tak je mozny se trosku rozhlizet, ale na nejakejch jinejch krivkach, protoze je to takovy linejsi.
Jediny co pomuze je restart Freetracku, ale to se behem letu dost tezko dela.
Vymazal sem vsechny klavesovy zkratky ve freetracku mimo centrovani pohledu, ale stejne se to cas od casu sekne. Rad bych tomu prisel na kloub protoze me to stve, ale zatim bez uspechu.

PS: Jedna se o WWIIOL.
 
LEON
Jakou máš kameru? Freetrack s IR nebo obyč LED? Jaký operační systém? Můžeš úplně vyloučit nějaké rušení světlem od slunce?
 
https://www.rcfree.eu
Mech
Notebook od Asus s interni webkamerou, Win7, 3x led dioda na sluchatkach.
Problemy se svetlem mam jen v odpolednich hodinach protoze mam kreslo proti oknu na zapad. Nicmene v tom problem neni. Kdyz strati Freetrack stopu, tak jak ji znovu zachyti tak rozhlizeni zase funguje. Jen je potreba znovu vycentrovat. S tim sem mel trosku problemy ale po vymene diod za vetsi(vyoperovany ze stary klavesnice) stracim stopu jen opravdu kdyz mi sviti slunce pres zavesy proti obliceji. To vyresi v pripade potreby filtr z diskety.
Ty vypadky o kterych sem psal se mi stavaji klidne i vecer kdy je svetelny ruseni uplne minimalni. Proste se sekne celej freetrack, ani ve freetracku se lebzna nepohybuje.
Abych to upresnil, dole mam tri zeleny body, ale lebzna se nehybe. Zastavit a znovu pustit kameru nepomuze, musim restartovat celej freetrack aby to zase slo.
Upravil/a Mech dne 26-08-2011 11:42
 
LEON
To co popisuješ se mi stávalo taky, ale ne nijak často. Mně se vždycky ozvalo 2x rychle po sobě to typické cinknutí Windows, najednou šel FreeTrack tak na 3 FPS a lebza ve FreeTracku se nehýbala, pomohl jen jeho restart. Ale nedávno jsem vyměnil kameru VX1000 za VX800 a problémy prakticky přestaly. Na to světlo jsem se Tě ptal proto, že u té VX800 se mi i přes filtr z diskety občas večer stává, že mám na zdi za sebou nějaký nepatrný odraz slunce, ale je v tak ,,šikovné" poloze, že je těsně na okraji zorného pole kamery, proto se na tom černém čtverci odraz nezobrazí, ale přesto tu kameru ruší. Taky mi to chvíli dalo, než jsem zjistil, co je za problém.
 
https://www.rcfree.eu
Mech
Mno to svetlo na pozadi by nevysvetlovalo proc to jde kdyz drzim tlacitko pro centrovani. Chyba bude zrejme nekde v nastaveni freetracku, zkusim na to prijit az vyreklamuju notebook..
 
SQF_Jirka186
lidi kde sehnat ty diody
 
311_Mart
http://www.tme.eu...ers%3D1%26
Tady, typ KP-3216F3C Mrknutí
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png
 
336thFS_Frank_CZ
Zdar panove, mam dotaz. Kdyz si delam verzi s odrazovou plochu musi se z te kamery vyndat ten filtr?
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,802,774 návštěv