April 27 2024 11:36:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
LEON
To burnes: Odpovídal jsem Ti na PM, ale asi jsi to přehlédl Úsměv Na to TS může přijít samozřejmě každý, je to veřejný TS ROF server. Létáme v různou dobu, nejčastěji mezi 20h a půlnocí, klidně se stav Úsměv Scházejí se tam čeští hráči, které už nebaví dál létat sólo, je jedno jestli jsou z nějaké letky nebo ne.
Upravil/a LEON dne 29-10-2015 14:01
 
https://www.rcfree.eu
burnes
Ahoj tak včera první online polet (těch pár pádů na serveru Fl.Cirkus se nedá počítat) a SUPER sice sem hrál jak lama , ale užil sem si to. Také chci poděkovat za rady které sem dostal. Je to super hra, jen jediné co nechápu proč tam není testflight.
 
Rumcajs
burnes napsal:

Ahoj tak včera první online polet (těch pár pádů na serveru Fl.Cirkus se nedá počítat) a SUPER sice sem hrál jak lama , ale užil sem si to. Také chci poděkovat za rady které sem dostal. Je to super hra, jen jediné co nechápu proč tam není testflight.
Test flight? Jako testovací mise? No to tam přeci je. Nechoď na multiplayer, ale dej si obyčejnou misi. Tedy dole v tom menu dej "Mission", zvol letadlo, pod ním se ti rozbalí nabídka misí a tam asi budeš mít jedinou volbu "Fly now". Můžeš si zvolit jakoukoli obtížnost a na mapě jsou i cíle, na který můžeš útočit. Nicméně nemusíš a pokud nevletíš do combat zóny, ani po tobě nebude nic střílet. ... Tolik tedy pokud rozumím dobře tomu termínu testflight.
Non est specifica
 
LEON
Nebylo to zas tak zlé, Burnesi, Mavericka jsi nakonec sestřelil a úspěšnost střelby máš přes 12% Úsměv Já se na online v ROF rozkoukával půl roku, než jsem byl použitelný Šklebící se Přijď zas, jsme tam téměř každý večer...
 
https://www.rcfree.eu
olda Olde maly
Pokud testflightu rozumíš jako testovacímu letu, tak ano. Já tomu také tak rozumím. Úsměv
 
burnes
LEON napsal:

Nebylo to zas tak zlé, Burnesi, Mavericka jsi nakonec sestřelil a úspěšnost střelby máš přes 12% Úsměv Já se na online v ROF rozkoukával půl roku, než jsem byl použitelný Šklebící se Přijď zas, jsme tam téměř každý večer...

Mava mi vůbec nepřipomínej to byl trapas (pro ty co neví o co jde : Mav letěl domů s kouřícím letounem a prosil na TS o milost a já že ukončím jeho trápení a jak sem se tak snažil tak sem ho nakonec taranoval).
Přijdu určitě a možná ne sám ( momentálně lámu pár pilotů z WT )
 
burnes
Ten test flight jsem myslel proletět se v letadle které nemám zakoupené
 
clone9cz
Era jsem přesunul do Rise of Flight - výběr vhodného letadla.
Je ale k něčemu mapa kanálu ?

V minulosti jsem v shopu viděl prodávat rozlišovací stuhy a světlice, to zmizlo kam ?
 
http://www.wwii-illusion.net
magot
Mapa kanálu je výborná na lov ponorek a lodí ne? Čili Felixstowe. A s Brandeburgem se daj pěkně kulometem prostřelovat parní kotle u remorkérů.
Viz. tento mod:
http://www.rofmod...n/Ships_1/

Pravda je ale taková že bez zeppelinu není mapa kanálu domyšlená ...

A tady máš nějaký zdrojový soubory jestli to chceš prolinkovat:
http://riseofflig...ial-links/
 
LEON
To Clone: Mám dojem, že veškeré personální modifikace typu stuh a osobních zbraní jsou již zdarma přímo ve hře. Stejně tak polní modifikace jsou již zdarma pro Airco D.H.2, Albatros D.Va, Fokker E.III, Nieuport 17.C1 RUS a SPAD 13.C1.

To Magot: Mapa kanálu na serveru NW není použita, takže ji na online prakticky nevyužiješ. Letouny z ní se na NW ale používají, i ten Felix.
 
https://www.rcfree.eu
burnes
Slevy jsou Z5
 
Mira
Nevím či pan JG1 Rotermann je našinec a upřímně je mi to jedno, ba co víc doufám, že není, ale koukám že je v letce s některými pravidelnými přispěvateli na tomto foru a proto bych je chtěl požádat o jedno..bylo by možné mu vyřídit at se trochu krotí a nenazývá všechny kolem sebe nooby, ba je dokonce posílal jakožto nooby pryč ze serveru..bacha nemluví ze mne dotčenost, mne se to netýkalo..chápu, že je to velké eso s asi velkým egem, ale trocha pokory by rozhodně neuškodila. Každej nějak začínal a na to by neměl nikdo nikdy zapomínat. Tahle hra potřebuje nové hráče, kteří se začínají objevovat a toto chování tomu moc na reklamě nepřidá a těm novým to znepříjemní. Už tak stačí, že jsou těmto harcovníkům lehkými cvičnými terči. Moje poslední tři umrtí měl na svědomí taky pravděpodobně nováček ( na mé straně, s vařícím Albíkem ) který v honbě za sestřelem do mne narazil, ale nějak jsem to ustál a ušetřil se citových výlevů do chatu ( možná proto, že jsem taky ještě nováček Šklebící se ) jak je každej noob..raději napíšu na chatu at si klučina otevře radiator, než hned někoho " urážet " ..no a pokud je místní, doufám, že si toto přečte sám..Mrknutí Peace..
 
Tyler Durden
Game experience may change during online play.
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
pSipi
JG1 Rotermann nie je nasinec je z Jasty 11 co je jedna z nasich US jast.
Necudujem sa mu ze toho mal dost. Tiez som uz par krat vypenil ked ma zostrelil vlastny variaci albik.
 
AJaromir
Miro, toto je obecný problém v jakékoliv hře. Ti lidé se málokdy mění. Ale ve spoustě her se dá hlasovat o zablokování hráče pro nevhodné chování. Nevím, jak je to teda přesně v RoF. Ale z mnoha her vím, že se dá krom přístupu na onen server zablokovat kompletně celý účet. U mé odreagovačky Awesomenauts (MOBA skákačka 3v3) je například za opakovaný naschválný AFK dočasný ban a za další 2 varování je permban na celou hru. Stačí napsat vývojářům hry s doloženým záznamem, který se generuje automaticky, tudíž není nutné nic nahrávat na video a tak.
 
LEON
Nic si z toho Míro nedělej, asi mu stouplo to třetí místo JG1 v červnovém turnaji NW do hlavy Šklebící se Ono i jeho K/D=0,7 není úplně nejhorší, takže klidně ať machruje když na to má Šklebící se
Když bude mít nevhodné řeči i o víkendu, můžeme ho po slušném upozorněni ze serveru kicknout, to už se nás tam na to schází z letky dost…
 
https://www.rcfree.eu
Mira
A největší prdel byla, když těsně potom co tam zas komusi vynadal do noobů, mi jako největší nováček vletěl do mé palby ze zadního Lewise ( se kterou jsem si patřičně počkal ) Úsměv joska trošku zavrtěl kniplem a pán se poroučel na nouzák..nu což, stane se i ostříleným borcům..já nechci nikoho kickovat, ale tohle mi prostě vadí..jakoby nestačil ten zástup borečků, co se při sebemenším poškození hned odpojují ze serveru..já nikdy, nikdy, nikomu nenapsal že je noob, protože prostě se všichni učíme, ale asi to maj jinde jinak. A to jsem taky kolikrát u her vypěnil..
Upravil/a Mira dne 01-07-2016 10:27
 
Mira
Vyděšený jsem debil dám občas místo upravit citovat a pak musím psát tyto posty, protože nemohu svoje posty mazat..
 
magot
a hlavně používání dementního herního žargonu jako "noob" vypovídá o jakési nestabilní dětské figurce
 
Zifi
Miro. Někdo tě nazval Noobem a tebe to dostalo. On má prostě silnější realitu a vtáhl tě do ní. Buď prostě větší chlap a mávni nad tím rukou.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

34,769,419 návštěv