May 07 2024 09:38:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Zase Cyborg EVO Force.
MIKI
Zdar. Uz som sa na to pýtal ale bez odozvy.
Ide mi hlavne o nastavenie sil FF.V preklade navodu je to popisane ale nie som si isty ci to aj suhlasi.Hlavne ma vytaca chovanie paky pri strelbe.Je to dost neprirodzene ked to kope jak brokovnica.
Ked stiahnem ovladac Spring Gain tak je zas Joy plandavý .Potrebujem mat pri lete aj trochu odpor Joya.:confused:
 
AH_James_Gastowski
No mám ten samý joy a nic jsem neměnil (mám vše na 100%) a při střelbě mi to kopání tak hrozný nepřijde. Hodně to kope u I-16, ale jinak pohoda. Možná by pomohlo ubrat to Spring Gain, nastavit Default Spring na víc procent a zaškrtnout to políčko "Always on".
Jinak mě nic nenapadá (maximálně nějak přepsat soubory pro zbraně ve složce Feedback ve šturmovi, ale to netuším jak..)
 
Karaya
Zravím po delší odmlce jsem se opět zkusil létat, a ejhle.Saitek po zapojení, projetí os , kdy je podle kontrolního kříže vše v pořádku, po několika zakvrdlání má rozhozenu středovou osu.
Což se velice špatně projevuje při letu. Let v rovině není možný bez poměrně velké výchylky klacku.Opět pomůže odpojení, zkalibrování (projetím všech os), a za chvíly je to opět rozhozené.
Než se rozhodnu Joy reklamovat, rád bych věděl váš názor a jaké máte zkušenosti vy ?:rolleyes:
Upravil/a Karaya dne 12-02-2006 14:27
 
Karaya
Vlastně , jaký je podle Vás v součastnosti nejlepší Joy ??
 
AH_James_Gastowski
Mám Saitek Cyborg Evo Force a vždycky před letem (ještě na stojánce) musím provést menší rituál, že s ním projedu všechny mezní polohy, aby se zkalibroval a pak už lítám jak drak :sm20:
S tímto joyem jsem naprosto spokojen. Doma mám ještě Logitech Extreme 3D Pro, ale ten je dobrý tak maximálně na lety v bombardéru.

nejlepší joy nevím a ani mě to nezajímá (to bude nechutná pálka). Tento mi přijde supr, na to, kolik stál a jak se chová...
 
AH_Cutora
Ad nevycentrovani tohoto joye. Take se mi to stalo, ale neslo to zkalibrovat vubec. Pomohla reklamace joysticku. Sice se na me v AlzaSoftu koukali hodne skarede a trvalo jim to celych 31 dni co maji zakonnou dobu reklamace, ale vyreklamovali a novy joy opet funguje jak ma Úsměv

"Nejlepsi joy" je tema na flamewar. Ja osobne mam svou tabulku rozdelenou na skatulky:

- absolutne nepouzitelne ani na chvili - drtiva vetsina obyc. joyu za par stovek. Vcetne i vetsiny joyu od Logitechu a pulka saiteku.
- pouzitelne jen na chvili, tak 14 dni az mesic, nez se vydrou/rozsypou: sem patri zbytek logitechu, zbytek saiteku az na 2 vyjimky.
- za rozumne penize (do 3000,- Kc) rozumne pouzitelne: Saitek cyborg evo (zcela bez sil), Saitek Cyborg Evo Force Feed back (NEPLEST S RUMBLE!!!), Trustmaster After Burner, X45, par veci od CHcek.
- asi super joy za rozumne penize ale nesehnatelny: Microsofti force feedback joy nebo jak se to jmenuje.
- dobre joye za nemozne penize: X52, nektere veci od CHcek, Cougart po modifikaci na Uber NTX II nebo jak se to jmenuje, ...
 
MK_KaiN
X 52 není tak drahá,myslím kolem 3000
 
Noram
X52 3199,-

ale myslím že už sem někodo někdy dával odkaz na levnější
 
http://noram.youaremighty.com/
Karaya
Mám Saitek Cyborg Evo Force a vždycky před letem (ještě na stojánce) musím provést menší rituál, že s ním projedu všechny mezní polohy, aby se zkalibroval a pak už lítám jak drak


To je v pořádku. Jinak směrovka v neutrálu je naplno vychýlená v pravo. A vůbec osy nejsou v cajku. Ale musí to vydržet, ane po několika zakvrdlání ( pěkné slovo Šklebící se), vše opakovat.

Pomohla reklamace joysticku. Sice se na me v AlzaSoftu koukali hodne skarede a trvalo jim to celych 31 dni co maji zakonnou dobu reklamace, ale vyreklamovali a novy joy opet funguje jak ma


Je rozhodnuto a zítra pojede. Dám mu ještě šanci. Silně mě to začíná připomínat situaci s Logitechem 3D. ( 3krát reklamace).

Díky za reakci.
 
AH_Cutora
X52 za 3200? Asi se hnuly ceny od doby kdy jsem na to koukal posledne, to stal pres 4000,-. Je teda fakt, ze jsem na tu cenu tehdy koukal kdyz byl novinka. Timto ho teda prerazuju do kategorie za rozumne penize.

Karayo, tato zavada asi neni moc obvykla. Jsi asi teprve druhy clovek s touto zavadou tady a pritom je tu spousta lidi s timto joyem. Dost jsem tehdy rval po netu, snazil jsem se najit dalsi takto postizene lidi jestli ho jim nemam rovnou hodit na hlavu a koupit si neco uplne jineho, ale bylo velke ticho, byla to asi ojedinela zavada.

Jak dlouho ho mas ty? U me se tato zavada vyskytla po 3/4 roce letani. Ted mam ten vymeneny uz 3 mesic a je OK. Obcas nekdo pry zlomi nejaky cudl, ale to se da u takoveho kusu plastu ocekavat. Ja jsem zatim na nem nezlomil nikdy nic.
 
Karaya
Karayo, tato zavada asi neni moc obvykla. Jsi asi teprve druhy clovek s touto zavadou tady a pritom je tu spousta lidi s timto joyem. Dost jsem tehdy rval po netu, snazil jsem se najit dalsi takto postizene lidi jestli ho jim nemam rovnou hodit na hlavu a koupit si neco uplne jineho, ale bylo velke ticho, byla to asi ojedinela zavada.

Jak dlouho ho mas ty? U me se tato zavada vyskytla po 3/4 roce letani. Ted mam ten vymeneny uz 3 mesic a je OK. Obcas nekdo pry zlomi nejaky cudl, ale to se da u takoveho kusu plastu ocekavat. Ja jsem zatim na nem nezlomil nikdy nic.


V květnu to bude rok. Také jsem neslyšel o žádných problémech, ale já je přitahuji tak se ani nedivím, kdyby byl vadný jeden z tisíce tak ho budu mít já. Již po obdržení Joe od kurýra jel hned spátky na reklamaci. Nebyl funkční adaptér. ( měl jsem ho doma po dobu co se otevře balík a nainstaluje a opětovně zabalí).Šklebící se
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

34,830,424 návštěv