-ANO lights on MBR2
- DM meshes in MBR2 pit
-fixes on External model MBR2
- Fix data transmission of events about the dumping of rocket boosters on the He-111-H16
zarazilo mne, že jsem v jiném vlákně četl, že se nějaký server povýšil na 4.14, ale o vydání patche jsem nikde nic neviděl
a tady koukám, že proto, že jsme tohle nejdůležitější vlákno minul
takže DT, děkuji ti vřele, žes nás neposlal do zadele a ten patch dodělal :)
teď ještě ty drobné opravy :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Oživen projekt z r. 2009 Bf-110 G4 NJ - A/B/C/D s radary Fug-202 a Fug-220 a s pozemním radarem Würzburg. (Freya prozatím není)
Aktuálně se zadařilo implementovat Fug-220 pod kód 4.13.4 a dochází tím k problému další implementace pod 4.14 protože na tom dělali nezávisle dva lidi.
Takže není jisté zda to ofiko vyjde.
Pár screenů z testování.
Fug-202
Verze A (Fug-202)
Verze B (Fug-202+220)
Verze C (Fug-220)
Verze D (Fug-220)
Würzburg trackuje formaci B-17 (a navádí 110tky k formací - lze se dotazovat pomocí order menu)
Fug-220 Formace B-17 zachycena ve vzdálenosti 10 km
tady ve vzdálenosti 4km Upravil/a magot dne 13-05-2019 01:10
Paráda, tyhle fičury by měl být směr do další aktualizace. Stejně jako v minulusti, kdy přišly řízené sřely, fragmentační bomby nebo pokročilé ovládání bombardovacích zaměřovačů...
Paráda, tyhle fičury by měl být směr do další aktualizace. Stejně jako v minulusti, kdy přišly řízené sřely, fragmentační bomby nebo pokročilé ovládání bombardovacích zaměřovačů...
Btw any news about the 343 kokutai and the pe8 campaigns?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.