Mise jsem stáhnul, dokonce to udělalo v Training složku Su-33, ale je prázdná.
Abys mohl viděl mise v menu, musí soubory .miz obsahovat i soubor lessons.lua, který určuje název a základní popis.
Tady jsou Training mise SU-33 kompletní https://www.dropb...aining.zip cesta: C:\xxx\DCS World 2.5\Mods\aircraft\Flaming Cliffs\Missions
on tam asi ale nemá tuhle strukturu \Flaming Cliffs\Missions
to jsou ty jejich vynálezy prodávat jednu věc ve dvaceti verzích a nejsou ani schopný to korektně distribuovat ..
Mise si můžete uložit do složky "%userprofile%\saved games\dcs.openbeta\missions" - ve hře je pak najdete ve složce "moje mise" nebo "my missions" Ono je jedno, kde je uložena. Hlavní je ji otevřít.
Upravil/a AJaromir dne 16-03-2019 13:49
Jsem tankoval za letu na aerobatics germany.
Vypl jsem 7.1 zvuk, což trochu zapříčinilo distorzi zvuku.
Jinak Bomb mode se pro tankování doporučuje, aby se neměnil profil křídla. Díky tomu se nemění chování stroje a nezačne náhle stoupat nebo klesat.
F-14 je první stroj, kde je nasimulován úplav (jetwash) Je to hodně drsný, když se dostanete za motor.
magote, soundtrack je taky uložen přímo ve hře. Shift+M pro zapnutí walkmana. Jde tam pustit i vlastní skladby, nicméně musí být v kontejneru .ogg
Hmm... doslova akademické tankování Jaromíre, velice chválím a navíc ten krásný render zrcátek, to musí dodat letu autentický pocit.
No když je tady tolika nadšenců kocoura, co mi pls udělat video zrcátkový speciál?
Pomocí Trackir napolohovat základní pohledy děkuji.
Zase na to tankování tak pyšnej nejsem. Je zajímavé, že třeba u KC-135 MPRS, kterou udělal RAZBAM, je tolerance pro trefení se do košíku mnohem přísnější. Tady jsem se mírně netrefil a začal jsem pozdě klesat do zatáčky. Ono taky by konečně mohli naprogramovat tu hlášku, že jde tanker do zatáčky.
Upravil/a AJaromir dne 16-03-2019 21:27
Teď jsem byl línej nahazovat trackir/ 6dof pohyb a zjistil jsem že není možný dokončit cold start.
Hydraulic emer flight control se snažím přepnout na low/ auto ale to nelze protože to je 100% zakryté krytkou v pozici high i když je otevřena.
A nenašel jsem to v namapování ... prostě to tam není, že bych to obešel přes klávesu ..
to je asi chyba v tom checklistu, záložní gen. nemá pozici test
Na voliči BIT testů je test záložního generátoru. Je to 5. poloha od off. Ono to jde špatně vidět, protože oskenovaný model F-14 z blíže nejmenovaného muzea zřejmě vykazuje známky stáří, kde je půlka nápisů smazaná, zrezlá, a tak.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.