November 24 2024 19:32:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
mha

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
1stCL_Jiricek
Tak asi to nesmysl není, když to píše, ne?

Tady to vždycky někomu funguje, ať už náhodou nebo díky HW, a má ty, kterým to nefunguje, za pitomce...

Já nevylučuju, že jsem pitomec. Ale to neznamená, že není pravda, že nám to nefunguje, ani že si za to můžeme Úsměv

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_Jiricek napsal:

Tak asi to nesmysl není, když to píše, ne?

Tady to vždycky někomu funguje, ať už náhodou nebo díky HW, a má ty, kterým to nefunguje, za pitomce...

Já nevylučuju, že jsem pitomec. Ale to neznamená, že není pravda, že nám to nefunguje, ani že si za to můžeme Úsměv
reakce byla na poslední větu, nikoli na bugy.

ringlett
Mě se tedy tzak opravdu hrubě nelíbí nové fonty, ikony na mapách a nové rozhraní výběru užitečného nákladu mne taky dost znechutilo ... Smutný

Ajvn
Mi je uplně všechno jedno, potřebuju jen větší dohled a rozhled.
Za prvé a za druhé taky aby bylo na všech "naších" mapách o rozměrech tisic krát tisíc kilometrů, vice cílů než současných: Průměrně 3,5 tanku jeden kus mašina a jedna mini manufaktůra!!!!

magot
"Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí." Úsměv

Rumcajs
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl. Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju. Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně. Jenže to jsem zas víc lítal červený :-(

1stCL_Werner
Už je naštěstí tady. Už sem se bál, že se nedozvim, že mu to funguje.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

CSW_Cassius Chaerea
Úsměv

AJaromir
2 kB/s

Rumcajs
1stCL_Werner napsal:

Už je naštěstí tady. Už sem se bál, že se nedozvim, že mu to funguje.
Upřímně se omlouvám, jestli jsem se tě dotknul. Pro příště pečlivěji zvážím, zda můj optimismus nebude někoho bolet. Třeba je zde místo jen pro nějaké to neštěstíčko.

magot
BOX je super
[img]https://i.gifer.com/9iZw.gif[/img] is not a valid Image.

1stCL_Jiricek
Rumcajs napsal:
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl.

Jo, taky máme v letce kluky, co jim to neuškodilo. Jednoho dokonce, kterému to pomohlo (pozor, nemá žádný skvostný HW). Ale pořád to dobré polovině lidí uškodilo.

Rumcajs napsal:
Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju.

Doufat, že člověk zažije zbytečné či zhoršující kosmetické změny, může snad jedině profesionálně zdeformovaný programátor internetových bankovnicví Šklebící se

Rumcajs napsal:
Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně.

Tak to jsi chyběl opravdu dlouho. Sundat rusa bylo těžké v předchozím patchi. Docílit strukturálního poškození bylo takřka vyloučené, všechny sestřely se děly odejítím motoru (a tu a tam PK, častější než v před-předposledním patchi, abych byl spravedlivý). Nicméně současný patch je návrat ke starým pořádkům, rozhodně jsou rusové "měkčí" než doposud.

Mira
Tady máte Part 1 rozhovoru s Jasonem. Je to engliš takže netuším o čem se tam píše, ale třeba se dozvite něco nového :
https://stormbird...PauVse1nts

Rumcajs
1stCL_Jiricek napsal:

Rumcajs napsal:
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl.

Jo, taky máme v letce kluky, co jim to neuškodilo. Jednoho dokonce, kterému to pomohlo (pozor, nemá žádný skvostný HW). Ale pořád to dobré polovině lidí uškodilo.

Rumcajs napsal:
Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju.

Doufat, že člověk zažije zbytečné či zhoršující kosmetické změny, může snad jedině profesionálně zdeformovaný programátor internetových bankovnicví Šklebící se

Rumcajs napsal:
Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně.

Tak to jsi chyběl opravdu dlouho. Sundat rusa bylo těžké v předchozím patchi. Docílit strukturálního poškození bylo takřka vyloučené, všechny sestřely se děly odejítím motoru (a tu a tam PK, častější než v před-předposledním patchi, abych byl spravedlivý). Nicméně současný patch je návrat ke starým pořádkům, rozhodně jsou rusové "měkčí" než doposud.
Máš pravdu, hodně jsem lítal v době, když ještě nebyl BOM. To byli všící modří a lítali Befka. Sice červení měli ty vrtulníkové Jaky, ale to pak kucí vývojáři uznali, že to tak asi nebylo.
S tím zbytkem nevím. I tak děkuju za příspěvek, i když si myslím, že se tím veledílem chlubit nebudeš, páčto myšlenku jsi do toho nedal.

CSW_Cassius Chaerea
Báli jste se že už to nebude? Tvůrci nám to vrátili do hry:
YouTube Video

1stCL_Jiricek
Rumcajs napsal:
S tím zbytkem nevím. I tak děkuju za příspěvek, i když si myslím, že se tím veledílem chlubit nebudeš, páčto myšlenku jsi do toho nedal.

Tak dar břitkosti jsi prokázal, což o to. Ale naprosto nechápu proč... To mi vysvětli, oč je tvůj příspěvek plěnjší myšlenky než ten můj :/

1stCL_Jiricek
CSW_Cassius Chaerea napsal:

Tohle už bylo před patchem. Auťák mi hlásil rusa za zadkem, koukal jsem jako divý, ale nebyl tam. Objevil se až přesně v okamžiku zahájení palby, což bylo (dle ikony v tracku) ani ne 50 metrů, což je teda náhoda Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_Jiricek napsal:

CSW_Cassius Chaerea napsal:

Tohle už bylo před patchem. Auťák mi hlásil rusa za zadkem, koukal jsem jako divý, ale nebyl tam. Objevil se až přesně v okamžiku zahájení palby, což bylo (dle ikony v tracku) ani ne 50 metrů, což je teda náhoda Šklebící se
O to je to tragičtější, že to tedy ten patch neopravil a my můžeme létat v klidu s vědomím, že tě zase můžou dostat Klingoni.

1stCL_Punkey
Tady evidentně mnozí nepřeinstalovali Windows.....

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_Punkey napsal:

Tady evidentně mnozí nepřeinstalovali Windows.....
Na co?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,770 návštěv