Mi je uplně všechno jedno, potřebuju jen větší dohled a rozhled.
Za prvé a za druhé taky aby bylo na všech "naších" mapách o rozměrech tisic krát tisíc kilometrů, vice cílů než současných: Průměrně 3,5 tanku jeden kus mašina a jedna mini manufaktůra!!!!
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl. Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju. Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně. Jenže to jsem zas víc lítal červený :-(
Už je naštěstí tady. Už sem se bál, že se nedozvim, že mu to funguje.
Upřímně se omlouvám, jestli jsem se tě dotknul. Pro příště pečlivěji zvážím, zda můj optimismus nebude někoho bolet. Třeba je zde místo jen pro nějaké to neštěstíčko.
Rumcajs napsal:
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl.
Jo, taky máme v letce kluky, co jim to neuškodilo. Jednoho dokonce, kterému to pomohlo (pozor, nemá žádný skvostný HW). Ale pořád to dobré polovině lidí uškodilo.
Rumcajs napsal:
Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju.
Doufat, že člověk zažije zbytečné či zhoršující kosmetické změny, může snad jedině profesionálně zdeformovaný programátor internetových bankovnicví
Rumcajs napsal:
Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně.
Tak to jsi chyběl opravdu dlouho. Sundat rusa bylo těžké v předchozím patchi. Docílit strukturálního poškození bylo takřka vyloučené, všechny sestřely se děly odejítím motoru (a tu a tam PK, častější než v před-předposledním patchi, abych byl spravedlivý). Nicméně současný patch je návrat ke starým pořádkům, rozhodně jsou rusové "měkčí" než doposud.
Rumcajs napsal:
Mám zjevně štěstí. Gameska mi chodí hladce, problém jsem neměl.
Jo, taky máme v letce kluky, co jim to neuškodilo. Jednoho dokonce, kterému to pomohlo (pozor, nemá žádný skvostný HW). Ale pořád to dobré polovině lidí uškodilo.
Rumcajs napsal:
Nové fonty a ikonky a jiné blbinky mě nechávají v klidu. Kosmetických změn jsem za život zažil dost a doufám, že ještě nějaké zažiju.
Doufat, že člověk zažije zbytečné či zhoršující kosmetické změny, může snad jedině profesionálně zdeformovaný programátor internetových bankovnicví
Rumcajs napsal:
Spíš mě štve, že ti červení se teď sundávaj hůř, než to bylo v dobách, co jsem lítal intenzivně.
Tak to jsi chyběl opravdu dlouho. Sundat rusa bylo těžké v předchozím patchi. Docílit strukturálního poškození bylo takřka vyloučené, všechny sestřely se děly odejítím motoru (a tu a tam PK, častější než v před-předposledním patchi, abych byl spravedlivý). Nicméně současný patch je návrat ke starým pořádkům, rozhodně jsou rusové "měkčí" než doposud.
Máš pravdu, hodně jsem lítal v době, když ještě nebyl BOM. To byli všící modří a lítali Befka. Sice červení měli ty vrtulníkové Jaky, ale to pak kucí vývojáři uznali, že to tak asi nebylo.
S tím zbytkem nevím. I tak děkuju za příspěvek, i když si myslím, že se tím veledílem chlubit nebudeš, páčto myšlenku jsi do toho nedal.
Rumcajs napsal:
S tím zbytkem nevím. I tak děkuju za příspěvek, i když si myslím, že se tím veledílem chlubit nebudeš, páčto myšlenku jsi do toho nedal.
Tak dar břitkosti jsi prokázal, což o to. Ale naprosto nechápu proč... To mi vysvětli, oč je tvůj příspěvek plěnjší myšlenky než ten můj :/
Tohle už bylo před patchem. Auťák mi hlásil rusa za zadkem, koukal jsem jako divý, ale nebyl tam. Objevil se až přesně v okamžiku zahájení palby, což bylo (dle ikony v tracku) ani ne 50 metrů, což je teda náhoda
Tohle už bylo před patchem. Auťák mi hlásil rusa za zadkem, koukal jsem jako divý, ale nebyl tam. Objevil se až přesně v okamžiku zahájení palby, což bylo (dle ikony v tracku) ani ne 50 metrů, což je teda náhoda
O to je to tragičtější, že to tedy ten patch neopravil a my můžeme létat v klidu s vědomím, že tě zase můžou dostat Klingoni.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.