November 24 2024 20:43:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 2
mha, CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
BOS videa
Baron
S tým sa dá iba súhlasiť.
Hals - und Beinbruch!

Lanc
Jasne ze je to citer v hejnklu. Viete mi vysvetlit preco je to u 20mm v He111 random chyba a u Pesky pali 20mm normalne? Ked ti to tam narvem z sestky v stihacke z 20mm, je to ok? Ci tiez citung? Tuto niekde niekto pisal, ze sa musime prisposobit tomu, ze princ Jason nerobi lietadla podla papierov ale vlastne tak ako chce. Tak si zvykajme.
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
606_Druindin
Lanc napsal:

Jasne ze je to citer v hejnklu. Viete mi vysvetlit preco je to u 20mm v He111 random chyba a u Pesky pali 20mm normalne? Ked ti to tam narvem z sestky v stihacke z 20mm, je to ok? Ci tiez citung? Tuto niekde niekto pisal, ze sa musime prisposobit tomu, ze princ Jason nerobi lietadla podla papierov ale vlastne tak ako chce. Tak si zvykajme.

Divej, to že dvacka (pokud to byla dvacka) ti ustřelí křídlo se stává. To že ti dvacka ustřelí křídlo, prdel, druhy křídlo je napraskly a po letadle je hromada dírek jak po zásahu 88kou flakem se nestává. Proto jsem v TSku řekl že to je číter.
Po kontrole statistik jsem zjistil, že mu ti střelci dávali poškození 100%
Jeden zásah dostal JD (1x100%) a druhej zásah já (1x100%). V tom videu to máš označeny červenym čtverečkem (čas 2:20)
A tady máš odkaz na jeho let.
https://taw.stg2....ritz-Faber

Posléze vyšlo najevo, že to byla chyba hry, kterou už opravili.

K té Peškofóbii se vyjadřovat nehodlám.

CSW_Cassius Chaerea
Lanc se potřeboval vybrečet. Úsměv

Voyk
YouTube Video

CSW_Cassius Chaerea
Jedna klasická finta za použití protiletecké aleje. A co myslíte přežil?
YouTube Video

Lanc
CSW_Cassius Chaerea napsal:

Lanc se potřeboval vybrečet. Úsměv

Ty si teda cicina. Nazvi to ako chces, to ze fantasy svet Jasona v tejto hre ti vyhovuje len pokial ide o tvoje masinky je fajn. Ked si zapicujem ja, tak sa na to vyser. Tvoj koment je len bohapusta podjebavka, ktoru beriem len ako vykrik od komanca
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
CSW_Cassius Chaerea
Lanc napsal:
Ty si teda cicina. Nazvi to ako chces, to ze fantasy svet Jasona v tejto hre ti vyhovuje len pokial ide o tvoje masinky je fajn. Ked si zapicujem ja, tak sa na to vyser. Tvoj koment je len bohapusta podjebavka, ktoru beriem len ako vykrik od komanca

[img]http://img24.cz/images/80063552692035473430.gif[/img] is not a valid Image.

magot
á pro Lance si přijde NKVD, takže pokud Lanc nemá černýho kocoura s vařičem primus, tak je v pr ..
YouTube Video

Upravil/a magot dne 28-12-2018 20:52

alfik
Njn jenže kde tak narychlo sehnat Kota Begemota? Primus bych měl, půjčit můžu Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

CSW_Cassius Chaerea
YouTube Video

Kukuloo
Vyber hudby skutocne katapultoval toto video na uroven namornych lekcii "leteckej latiny". Za umelecke prevedenie 10/10 Šklebící se
Letka_13/Kukulo

AJaromir
To byla celkem z prdele klika, žes nebyl rozebrán.

CSW_Cassius Chaerea
AJaromir napsal:

Jo. Úsměv To z té komunikace nebylo znát? Na druhou stranu let před tím jsem byl rozebrán v mnohém kontrolovanější situaci.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 29-12-2018 20:03

AJaromir
CSW_Cassius Chaerea napsal:

AJaromir napsal:

Jo. Úsměv To z té komunikace nebylo znát? Na druhou stranu let před tím jsem byl rozebrán v mnohém kontrolovanější situaci.

No, očividně s tím mám problém. Ale ty ne! A proto můžeš pomoci dceři mého kapelníka s bakalářskou prací tím, že vyplníš TENTO dotazník na téma: "Vliv osobnosti na vnímání emocí prezentovaných pomocí hudby". Zabere to asi 30 minut, je k tomu potřeba zvuk. Mrknutí

alfik
Hmmm té mluvené řeči jsem rozuměl mnohem lépe než slovům hudby... asi bych měl omezit chlast. Nebo přestat lítat! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

ukulele
Skvělé video

606_Druindin
Trochu propagandy:
YouTube Video

saldy
Napínavé útoky Po-2, mise z QMB

YouTube Video

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSW_Cassius Chaerea
YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,138 návštěv