Jasne ze je to citer v hejnklu. Viete mi vysvetlit preco je to u 20mm v He111 random chyba a u Pesky pali 20mm normalne? Ked ti to tam narvem z sestky v stihacke z 20mm, je to ok? Ci tiez citung? Tuto niekde niekto pisal, ze sa musime prisposobit tomu, ze princ Jason nerobi lietadla podla papierov ale vlastne tak ako chce. Tak si zvykajme.
Jasne ze je to citer v hejnklu. Viete mi vysvetlit preco je to u 20mm v He111 random chyba a u Pesky pali 20mm normalne? Ked ti to tam narvem z sestky v stihacke z 20mm, je to ok? Ci tiez citung? Tuto niekde niekto pisal, ze sa musime prisposobit tomu, ze princ Jason nerobi lietadla podla papierov ale vlastne tak ako chce. Tak si zvykajme.
Divej, to že dvacka (pokud to byla dvacka) ti ustřelí křídlo se stává. To že ti dvacka ustřelí křídlo, prdel, druhy křídlo je napraskly a po letadle je hromada dírek jak po zásahu 88kou flakem se nestává. Proto jsem v TSku řekl že to je číter.
Po kontrole statistik jsem zjistil, že mu ti střelci dávali poškození 100%
Jeden zásah dostal JD (1x100%) a druhej zásah já (1x100%). V tom videu to máš označeny červenym čtverečkem (čas 2:20)
A tady máš odkaz na jeho let. https://taw.stg2....ritz-Faber
Posléze vyšlo najevo, že to byla chyba hry, kterou už opravili.
Ty si teda cicina. Nazvi to ako chces, to ze fantasy svet Jasona v tejto hre ti vyhovuje len pokial ide o tvoje masinky je fajn. Ked si zapicujem ja, tak sa na to vyser. Tvoj koment je len bohapusta podjebavka, ktoru beriem len ako vykrik od komanca
Lanc napsal:
Ty si teda cicina. Nazvi to ako chces, to ze fantasy svet Jasona v tejto hre ti vyhovuje len pokial ide o tvoje masinky je fajn. Ked si zapicujem ja, tak sa na to vyser. Tvoj koment je len bohapusta podjebavka, ktoru beriem len ako vykrik od komanca
[img]http://img24.cz/images/80063552692035473430.gif[/img] is not a valid Image.
To byla celkem z prdele klika, žes nebyl rozebrán.
Jo. To z té komunikace nebylo znát? Na druhou stranu let před tím jsem byl rozebrán v mnohém kontrolovanější situaci.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 29-12-2018 20:03
To byla celkem z prdele klika, žes nebyl rozebrán.
Jo. To z té komunikace nebylo znát? Na druhou stranu let před tím jsem byl rozebrán v mnohém kontrolovanější situaci.
No, očividně s tím mám problém. Ale ty ne! A proto můžeš pomoci dceři mého kapelníka s bakalářskou prací tím, že vyplníš TENTO dotazník na téma: "Vliv osobnosti na vnímání emocí prezentovaných pomocí hudby". Zabere to asi 30 minut, je k tomu potřeba zvuk.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.