To vypadá supr, díky moc, teď ještě domluvit těhotný ženě, že druhej kvadrant je vlastně výborná investice do budoucna a sem happy :-)
Tohle mě taky potkalo. Jako nejlepší se ukázalo najít si druhou práci, abych měl dostatek peněz na své hračky. Výsledek se dostavil záhy: Nemám čas na létání
Joo, zapomněl sem podotknout, že těhotný s dvojčatama.. To abych si našel dvě další práce, ne?
No jenže na tu posádku si budeš muset počkat. Zatím to bombardování přijde ve formě úkolů. ( možná i zasraných úkolů )
Na druhou stranu, celé tohle forum je plný takových, co si to již odkroutili, děti maj dospělé a konečně na důchod mají trochu klidu se tomu věnovat. Máš před sebou dobrou perspektivu.
No jenže na tu posádku si budeš muset počkat. Zatím to bombardování přijde ve formě úkolů. ( možná i zasraných úkolů )
Na druhou stranu, celé tohle forum je plný takových, co si to již odkroutili, děti maj dospělé a konečně na důchod mají trochu klidu se tomu věnovat. Máš před sebou dobrou perspektivu.
Těšim se na všechno, co se na mě chystá...
Tak to držím palce, mě to slálo čtyřletou pauzu v lítání
Ale stojí to za to!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.