November 24 2024 10:46:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
petsild
Ta P-47 je prd proti novému Velbloudu, ten dosahuje v horizontu Úsměv téměř dvoustovky.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

CSW_Cassius Chaerea
SepiaX napsal:

Pravda létal jsem do 1000m.
Asi máš lepší verzi P-47.

Vyzkoušeno ve výšce 300 metrů: Pátá minuta překročení boostu, sedmá minuta poškození a zadření motoru.

Ajvn
Ve světle letových charakteristik např. padžbána a dromedára se mi strašně líbí zdejší debata o křivkách kompresoru a oktanech. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Baron
Cassi, pozrel som si to tvoje videjko. Uprav manazovanie motoru, vrtule a zaluzii. Preto sa ti prehrieva. Ďalšia vec - turbokompresor a vrtula sa dajú sparovať s plynovou pakou (v settingoch ovládanie motoru posledné dve položky úplne dole).

Len upozornenie - na prístrojoch je zelenou farbou označeny bezpečny rozsah ovladania.
Upravil/a Baron dne 25-11-2018 11:56
Hals - und Beinbruch!

alfik
Ajvn napsal:

Ve světle letových charakteristik např. padžbána a dromedára se mi strašně líbí zdejší debata o křivkách kompresoru a oktanech. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

No tak aby aspoň něco bylo dobře... Vyděšený
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

SepiaX
Cassius Chaerea napsal:

SepiaX napsal:

Pravda létal jsem do 1000m.
Asi máš lepší verzi P-47.

Vyzkoušeno ve výšce 300 metrů: Pátá minuta překročení boostu, sedmá minuta poškození a zadření motoru.

Jj máš pravdu teď jsem to prubnul na offline a tentýž výsledek, zřejmě ten server kde jsem toho dosáhl měl zjednodušené ovládání motoru.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Ajvn
Něco asi jo. Doufám snad něco víc.Mrknutí

CSW_Cassius Chaerea
Baron napsal:

Cassi, pozrel som si to tvoje videjko. Uprav manazovanie motoru, vrtule a zaluzii. Preto sa ti prehrieva. Ďalšia vec - turbokompresor a vrtula sa dajú sparovať s plynovou pakou (v settingoch ovládanie motoru posledné dve položky úplne dole).

Len upozornenie - na prístrojoch je zelenou farbou označeny bezpečny rozsah ovladania.
Jsem rád, že mi Barone a Saburo chcete poradit jak ovládat motor, ale o tom to video nebylo. Bylo to o tom, že se dá zadřít. Mrknutí

Baron
Cassius Chaerea napsal:

Baron napsal:

Jsem rád, že mi Barone a Saburo chcete poradit jak ovládat motor, ale o tom to video nebylo. Bylo to o tom, že se dá zadřít. Mrknutí

Zadriet sa dá všetko Úsměv
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Někdy je dobré si diskuzi napřed přečíst, než do ní člověk vstoupí. Šklebící se

Rumcajs
Jsem si byl včera zas po čase zalítat online. No abych shlídnul ten pokrok a otestoval ty nový lítadla. Hned na mě juknul nějakej server, kde se chlubili, že už jako trénují na to Bodenplatte. Bylo to tedy někde v Rusku v zimě, tedy ale vzduch byl jasně závěrečnoválečnej. Tak jsem poprvé vlezl do 109 K4. Asi budeme kamarádi, se zdá. No legraci mi vzápětí pokazili dva s P47. Tak jsem si řekl, tudy ne, chlapci. Další let jsem se soustředil víc. No a samosebou jsem jsem zas potkal nějaký tyhle paviány s P47. Tentokrát jsem si dal záležet, abych to byl já, kdo má převahu výšky. A musím říct, že tuten džbán je super letadlo. Do máločeho se tak hezky střílí jako do tohohle cvalíka. Ono by se hezky střílelo i do Pešky, ale tam se do toho neustále motaj střelci. Zkrátka hezky se to identifikuje ve vzduchu, je to zdaleka vidět, jak je to stříbrný, neztrácí se to nad lesem, a fakt ale opravdu hezky se do toho střílí. Zas bych řekl, že to byl hezký začátek vztahu. Mě se to moc líbilo a ti dva hned na začátku mě taky moc rádi viděli.

1stCL_Jiricek
Barone, prosím tě, nevíš, jestli budou něco dělat s tím cukáním? Hlásí to dobrá polovina lidí...

CSW_Cassius Chaerea
A není to problém jen TAWu?

1stCL_Jiricek
Cassius Chaerea napsal:

A není to problém jen TAWu?

WoL, KOTA, některým i off-line.

No a ikdyby to byl problém serveru, tak s patchem se zhoršil. Tzn. patch přinesl "cosi", so stávajícímu "čemusi" nesvědčí.

P.S. TAW už běží nebo jsi myslel WoL?

606_Druindin
ladili, ladili, až to přeladili
Včera jak na TAWu, tak na WOL to dělalo psí kusy. Šedej start, nekonečny připojování, mikroškubání a dokonce časová díra (letiš ale přitom skoro stojíš na místě).
Jediny co jelo normálně byla Berloga Úsměv

Takhle si teda optimalizaci multiplayeru nepředstavuju Úsměv

magot
btw BOX servery nejsou rozděleny na beta a stable, že?
Takže je pěkné že na serveru XYZ běží BOS/BOM/BOK který dosáhli stavu "dokončení" ale co je to platné když tyto servery běží zároveň na nedokončeném BOB.
Co byste pak očekávali když si z vás dělaj testovací panáky ..

pSipi
606_Druindin napsal:
Šedej start, nekonečny připojování, mikroškubání a dokonce časová díra (letiš ale přitom skoro stojíš na místě).

Toto je predsa normalny stav na WOL.

Mira
Hlášení jednoho z adminů KOTA k současným problémům, které jsou prostě všude Úsměv
Because when KOTA is full, the dserver app is overloaded and crashed, bugged, game is unplayable with massive lag and mission stocked.

We can do anything, but it doesnt helps.

This was the same issue yesterday on WOL too. So, it's a Master Server issue.

Our server PC is good and has a good Internet connection, the problem is not on our side.

Developers need to rework Multiplayer section, because it's full with bugs.

Baron
1stCL_Jiricek napsal:

Barone, prosím tě, nevíš, jestli budou něco dělat s tím cukáním? Hlásí to dobrá polovina lidí...

Neviem Jirko. Pocas testu sa tie problemy neukazali - a to napriek napriek extremnej zatazi serverov, skusalo sa napr. ovela viac hracov ako 84, vacsie mnozstvo objektov a dalsie veci. Vsetko bezalo bez problemov. Problemy zacali az po vypusteni patchu. reportovane to maju prakticky od kazdeho testera. Teraz je to uz len na nich aby to dali do poriadku.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Jiricek
Baron napsal:
...Problemy zacali az po vypusteni patchu. reportovane to maju prakticky od kazdeho testera. Teraz je to uz len na nich aby to dali do poriadku.

Tohle zní nadějně. Díky za info.

j.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,994 návštěv