Provádím experimenty s novým ReShade 4.0.2, modul vyhlazování SMAA je velice účinný.
Spousty rozšířeného nastavení a přitom hned základní vypadá pěkně a nežere výkon jako interní MSAA ve hře.
Já myslím že to za to stojí to za to, má to simulovány některé systémy jako AG radar atd.., ale má to nějaká omezení a jsou tam nějaké bugy opravení. FM je asi nejslabší část.
Kokpit je klikací, takže má náskok oproti FC srágorám. V kostce to ale funguje, můžeš naložit a bombardovat co hrdlo ráčí
Časem se budou přidávat ještě další systémy které tam zatím nejsou nasimulovány.
Upravil/a magot dne 23-11-2018 11:38
Včera jsem zrovna študoval jak letět poslepu kaňonem a nějak jsem to porád nemohl odladit
A ten horizontální sweep (AG mod) mě přijde takovej nedůvěryhodnej, občas funguje přesně, občas jakoby terén úplně ignoroval ..
The Gueneau helmet is still waiting to be scanned, we wanted to finish the pilot Body first to work out all the issues getting it in the sim.
We scanned a model and it was 7 + million polygons then re-topology it down to 4300 polys.
Meet Jacques,
The new member of Mirage force
Tim has been working hard scanning and modelling the most accurate pilot in DCS, until the Harrier one that is
Na DCS už bohužel nemám comp, ale dříve jsem si myslel, že je DCS takové jako Falcon BMS nebo jako tahle A4.
Netušil jsem samozřejmě, že je DCS asi všechno možný, jen ne seriózní simulátor.
Nezvládám až tak dobře mluvenou angličtinu, ale tohle vypadá vážně hezky.
Jen se musím přiznat, že jak na to koukám, tak si nedokážu vybavit jak se přesně zobrazuje odraz pozadí v zrcátku. Tedy nevím ani jak to má vlastně A4, ale ty zrcátka nemíří za letadlo, ale někam bůh ví kam.
Ale třeba je to v tom úhlu 45° správně.
Na DCS už bohužel nemám comp, ale dříve jsem si myslel, že je DCS takové jako Falcon BMS nebo jako tahle A4.
Netušil jsem samozřejmě, že je DCS asi všechno možný, jen ne seriózní simulátor.
Jen se musím přiznat, že jak na to koukám, tak si nedokážu vybavit jak se přesně zobrazuje odraz pozadí v zrcátku. Tedy nevím ani jak to má vlastně A4, ale ty zrcátka nemíří za letadlo, ale někam bůh ví kam.
DCS si můžeš stáhnout a vyzkoušet zcela zdarma. Obsahuje TF-51D - tréninkovou verzi P-51D Mustang, klikatelný kokpit, profesionální letový model, Su-25 - neklikatelný kokpit, profesionální letový model a lze jen doporučit nedávno uvolněnou komunitní A-4E, klikatelný kokpit, zjednodušený letový model.
Pro offline létání není potřeba žádná nabušená mašina, pro srovnání: jedu na A10-7850K, R9 380 4GB, 16GB RAM, SSD disk. Není to hitparáda, ale jde to.
Samozřejmě, že DCS chyby má, povětšinou u modulů označených předběžným přístupem, ale žádná chyba kvůli které by to bylo nehratelné.
Upravil/a Aces_Wild dne 24-11-2018 13:54
Saburo napsal:
DCS F-14 Gameplay Live Stream večer ve 20:00
FPS jim padá až na 13, well done
Ale jinak to vypadá dobře, už se na to těším. Doufám že to dodají pod stromeček/ yule/ chanuku nebo co to bude za ramadán ..
btw udělat zrcátka v DCS je všeobecně nadlidskej úkol, maj v nich dvě slunce ..
Upravil/a magot dne 24-11-2018 21:13
Až na Victory 1-1 jedou všichni ve VR. V chatu se omlouvali za občas nižší FPS a lagy způsobené právě VR+stream a ujišťují, že Tomcat je na tom z hlediska FPS stejně jako Hornet.
jj ve VR. Btw pokud VR způsobuje tak výrazně nižší FPS pak není důvod ho používat.
Sekanej i když plastickej zážitek je pro mne osobně dost nepříjemný. Už jen proto že člověk nevnímá okolí a o to je ta sekaná intenzivnější.
Ale jinak to může být ve VR super při 60 FPS+.
Upravil/a magot dne 24-11-2018 21:56
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.