Já používal androidovou obdobu přes local server na A-10C nav pult (šlo tam dát cokolov MFD atd..). Ale s příchodem 2.5 to ztratilo podporu ..
iPad nemám a ani neplánuju ale může to být šikovné ;-)
Akorát bacha jak tam budeš cpát jakýkoliv výstup z kamer, tak ta android verze způsobovala lagy či zhoršení FPS (na Padu/ tel.).
Takže ideální byly přístroje nebo MFD/ DDI bez použití kamer. Ale třeba je tady ten přenos lépe dořešen ..
Upravil/a magot dne 05-10-2018 19:05
Já používal androidovou obdobu přes local server na A-10C nav pult (šlo tam dát cokolov MFD atd..). Ale s příchodem 2.5 to ztratilo podporu ..
iPad nemám a ani neplánuju ale může to být šikovné ;-)
Akorát bacha jak tam budeš cpát jakýkoliv výstup z kamer, tak ta android verze způsobovala lagy či zhoršení FPS (na Padu/ tel.).
Takže ideální byly přístroje nebo MFD/ DDI bez použití kamer. Ale třeba je tady ten přenos lépe dořešen ..
Tak jsem to stáhnul a zprovoznil. Můžu vřele doporučit.Bál jsem se odezvy... přeci jenom to jede přes wifi nejspíš, ale jsem mile překvapen.... funguje to skvěle . Problém MFD s obrazovkou vyřešen jednou pro vždy..
Používáš to i na iphonu? Přemejšlím jestli to má význam instalovat, pár hejblátek v hornetu by to mohlo pobrat ten "malej" displej (mám iPhone 6S)
Myslím si, že je to jenom "only iPad appka" , ale třeba se pletu. Nicméně přes žádný kamery to nejede, má to vlastní grafický rozhraní. 3 záložky ( 1 - skoro všechny switche 2 - 2x DDI 3 - MFD a UFC )
Používáš to i na iphonu? Přemejšlím jestli to má význam instalovat, pár hejblátek v hornetu by to mohlo pobrat ten "malej" displej (mám iPhone 6S)
Myslím si, že je to jenom "only iPad appka" , ale třeba se pletu. Nicméně přes žádný kamery to nejede, má to vlastní grafický rozhraní. 3 záložky ( 1 - skoro všechny switche 2 - 2x DDI 3 - MFD a UFC )
Kamery jsem měl na mysli např. když v harrieru aktivuješ v MPCD (MFD) TV nebo FLIR a živě promítá obraz scény do MFD. Tam DCS engine nebo appka měla krapet problém ..
Fungovalo to ale FPS kamery bylo tak na 1/3 oproto FPS ve hře ..
To nebude release toho 7.10.? To bude jen nějaký otravný stream?
To jako dávaj 10 let dopředu datum kdy vydaj nějaký video o něčem co teprve později vyjde beztak ještě s beta-přístupem nedodělaný a jen verze B že ano?
To se mě jen zdá
Upravil/a magot dne 06-10-2018 17:13
To nebude release toho 7.10.? To bude jen nějaký otravný stream?
To jako dávaj 10 let dopředu datum kdy vydaj nějaký video o něčem co teprve později vyjde beztak ještě s beta-přístupem nedodělaný a jen verze B že ano?
To se mě jen zdá :P
Už od začátku hlásili, že to nebude vydání. Třeba ale kecaj.
Asi nám ukážou otexturovanýho kocoura v akci včetně JESTER AI (RIO), k tomu snad možná asi letadlovku a třeba oznámí datum předprodeje/vydání. Vodítek je víc, např. ten odpočet na stránkách Heatblur. Vzpomněl jsem si na The Final Countdown :), v tom případě Zero jako AI potvzeno nebo to bude předoslava 21. prosince 1970, což je možná příhodnější datum k vydání. :P
No vzhledem k jejich super-perfekcionismu který vedl u migu-21 k tomu že museli kokpit dvakrát předělávat aby se to vůbec hejbalo a zde se bude do paměti načítat double-kokpit místo jednoho, tak to jsem taky zvědav .. ale snad se poučili. Většinu té "krásy" jsou zřejmě naštěstí jen kvalitní textury. Polygonové peklo se už snad nebude opakovat ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.