Když jsem se díval na to video, co postoval Killer, skočilo mi na YouTube tuhlencto. Je to dost tématické, tuhle to tu řešil Lesník, jak se krásně rozhlížíme kolem sebe na 8mi G a jsme v pohodě v těch našich simech. Tak tohle jsou záběry na lidi, kteří skutečná Géčka zažívají. Dost poučné to je. No a ukazuje to, jak moc nerealistické jsou ty naše mnoha Géčkový přesný míření a sestřely a kroucení hlavou a vůbec.
U nás v práci se "spotřebuje" cca 50 tun páry za hodinu.
u "nás" v kasárnách se párou třebas i čistily kotce (mmj)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Rume, na těch videích to ale vypadá, že nemají anti-G hadr. Bez něj člověk sotva vydrží 4G.
A kdy byly anti-g obleky zavedený? Po druhý světový? Navíc mi nejde do hlavy, proč by zkoušeli 8g bez anti-g obleků. Ale nevyznám se v tom, já byl na centrifůze jen na pouti a tam nám tolik nenakládali, tam bylo tak možná 2g.
Anti G gatě začali piloti USAAF používat někdy v polovině roku 1944.
A co ostatní armády? Mám to chápat tak, že vlastně většinu války kluci odehráli bez anti-g pomůcek. Že maximálně tak poloha víc ležmo v Befku pomáhala, jinak to holt museli vydržet?
Díky HU, přečetl jsem si to a podle toho dokumentu to vypadá, že Britové za války nenasadili operačně prakticky nic. S vyjímkou tý severní Afriky, kde ale měli zákaz lítat s tím nad nepřáteslkým územím, což v té fázi války prakticky znemožnilo jakýkoli bojový test.
Jinak mě na straně 68 zaujal i tento text.
The coming of war
Little RAF work was conducted on the problems of high G flying
in the years preceding World War II, as the Air Staff believed that the
speed of modern aircraft would make dogfights outdated.
Před časem jsem zde dostal za uši, když jsem prezentoval tenhle předválečný úzus. Ten postoj totiž vedl k některým konsekvencím, ze kterých se vojenské letectví v průběhu války léčilo. Jeden z nich byla konstrukce stihaček, kde se nepočítalo s bojem proti jiným stihačkám a nepředpokládala se nutnost výhledu dozadu. Vše se dělalo pro dosažení maximální rychlosti, proto trupy navazovaly plynule na překryt kabiny. Zlepšení v tomto směru přinesla až válka a kapkovité kabiny. Součástí této teorie byly i bombardéry operující bez stíhacího doprovodu. Obojí se celkem rychle ukázalo jako omyl stejně jako celá představa, že už nebudou dogfighty.
Jako bych se vrátil o těch šest let zpátky, kdy jsem si při poslední misi (tuším) v bé pětadvacítkách coby velitel skupiny omylem při startu vypnul jeden motor a zabil sebe i nic netušícího Tjurmu místo abychom zničili cíl, který na pobřeží už prakticky neměl kdo chránit.
Byla to úžasná akce. Teď, když bude coopka v BoX, tak by se dalo zase něco (třeba menšího) zkusit. Že bych si po létech offlinu zkusil zase někdy vypnout motor online :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
v tom článku je rovnou odkaz na originální zdroj. Je toho víc, co je v tom nařízení. http://www.europa...parliament
Je tam ochrana menšin před nenávistí a poškozující reklamou.
Omezení objemu reklam v čase od 6:00 do 18:00 na 20% času. Od 18:00 do 0:00 taky na 20% času.
No a prostě takový všelijaký vopičárny. A krom toho těch 30% z EU a podpora EU tvorby.
Anglicky tomu říkají:
Enhanced protection for children and minors from harmful content
Quantitative rules on advertising
30% of European content in video on demand platforms’ catalogues
To je jednoduchý, americký video z-edituješ na evropský serveru. Napíšeš tam třeba tečku navíc.
Bude to dílo z EU? Bude, protože jeho velmi malá část vznikla i v evropě.
Proti debilitě se musí bojovat debilitou.
Btw ta EU mi začíná připomínat rakousko-uhersko. Taky bylo se svou byrokracií tak "oblíbené" ..
To je jednoduchý, americký video z-edituješ na evropský serveru. Napíšeš tam třeba tečku navíc.
Bude to dílo z EU? Bude, protože jeho velmi malá část vznikla i v evropě.
Proti debilitě se musí bojovat debilitou.
Btw ta EU mi začíná připomínat rakousko-uhersko. Taky bylo se svou byrokracií tak "oblíbené" ..
A věříš, že v EU jsou fakt takoví idioti? Chci říct, opravdu rozumíš tomu nařízení, a fakt chápeš, o co v tom nařízení jde a na koho to nařízení skutečně dopadne?
Nebo ještě lépe, rozumíš tomu, že na tvoje (kohokoli z VWings) videa to nemá vůbec žádný vliv a to ani kdyby ses fakt snažil?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.