November 24 2024 22:25:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
Mira
Tak je potřeba přiznat, že EDčkům se tento krok " zkus si nás zadarmo " povedl. Vím už o dvou lidech, kteří díky němu ušetří 50 dolarů Šklebící se

petsild
Zaletím tam Úsměv, kde to najdu?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
Cože ty nevíš kde leží mešita šajcha Zajda bin Sultána Ál Nahjána! Tak to nejsi dobrý sunnitský muslim Šklebící se
https://tools.wmf...e:landmark

petsild
Tahle nádhera není ani moc daleko, zítra tam přistanu na náměstí a pomodlím se, jak správný Úsměv muslimák, dík.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
vydaj prohlášení kdy vyjde officiální prohlášení Šklebící se

Mira napsal:
Tak je potřeba přiznat, že EDčkům se tento krok " zkus si nás zadarmo " povedl. Vím už o dvou lidech, kteří díky němu ušetří 50 dolarů Šklebící se

Jak můžou ušetřit když by se to stejně nikdy nekoupili?
Upravil/a magot dne 29-09-2018 11:11

Aces_Wild
RAZBAM Simulations MiG-19P

The MiG-19P's radar scope is almost ready.

i.imgur.com/CAksncm.jpg

ukulele
Myslím, že ten Hornet za ty prachy stojí. Už jen ty zvuky jsou o třídu výš než ostatní moduly

LesniHU
AJaromir napsal:
No, je to dobrý model pro vývojáře. Nemusíš lítat vše naráz. Ale vývojáři díky tomu mají stálý cash flow, takže díky tomu je neomezuje nasycení trhu. Právě u simulátorů je relativně malý zájem. Trh se rychle nasytí, a vývojáři zjistí, že jim nevystačilo dost peněz na další projekt. Takto by měli stálý přísun a nemuseli by se starat o to, že jim dojdou peníze. Spočítej si to. Kdyby to bylo 100 kč měsíčně, tak je to 1200 ročně. Žádná hrůza. To je přibližná cena jednoho addonu.
Jako by ti nestacilo, ze uz ted si modul nekupujes, jen pronajimas po dobu, nez producent zkrachuje :-(.
Ale zkusime trochu matematiky, takove male studio, 4 grafici, dva programatori, jeden odbornik na letadla, jeden sef/organizator/tester, to mame osm lidi po 80k czk mesicne (vyvijime na vychode, kde je prace levna), k tomu licence, hw a prostory, to je minimalne milion mesicne. Opravdu myslis, ze se najde 10000lidi krat pocet dostupnych modulu, aby se o tom dalo jen uvazovat? Vsichni vzhlizeji k Blizzardu a WoW, coz je (byla?) dojna krava, ja vim, ale Blizzard umi udelat hotovou hru. To jest *hotovou* a *hru*, ne prubezne updatovanou a vylepsovanou betaverzi bez jednodusse pristupnych hodin a hodin zabavy.

Horneta jsem zkusil a ocenil na deset dolaru, az bude dodelan, tak mozna patnact, a kdyby kolem nej byl nejaky ekosystem, tak mozna i dvacet. Kazdopadne to potvrdilo moji zasadu nekupovat early access.

ukulele
Srovnávat kvalitu HC simulátoru a kvalitu blbosti pro masy je naprosto mylné. Jsou to velikostí diametrálně odlišné trhy. To je problém. Prostě už na základních školách se musí děti naučit ovládat knypl. Jinak pro nás nebude jiné cesty než za ty moduly platit stále více. A lidí co dokáží na vše plivat je taky víc než dost. Tito lidé mají taky většinou silnější hlasivky.

Nepa
LesniHU. Pobavilo. A povedz nam co ze si uz len otestoval za ten kratky cas na hornetovi? Predpokladam ze si tam max zvladol cold start a to je tak vsetko .

ukulele
Člověk kterého Hornet očaroval to sem nenapíše. Šířit negativa je velmi snadné. Ale je jasné, že nadšenci už Horneta mají. Tohle demo je způsob, jak to ještě někomu prodat za plnou cenu. O vánocích nás čekají velké výprodeje

LesniHU
Hehe, vidim, ze jsem pichnul do srsniho hnizda :-)

Naletal jsem, ne v tomto poradi, ale celkem: zhruba dva zakladni tutorialy plus pokus o tacan tutorial, ktery dejove zamrzl, asi jsem neco zmacknul blbe a text mezitim zmizel. Asi 4 pristani na letadlovou lod, kompletne "na oci", protoze tacan jsem nenaladil ani podle nejakeho youtube videa, takze ten okruh nebyl presny. Mozna jeste neco. To, ze jsem nenaladil tacan, nepovazuji samozrejme za chybu hry ci modulu. Chyba je to, ze ten text v tutorialu mizi, a hlavne to, ze to za tech ~10 letu zhruba ctyrikrat spadlo. Seanci jsem skoncil, kdyz nenastartovala mise a musel jsem cely DCS zaslapnout.

Pokud jde o to, ze jsem to ohodnotil na deset dolaru, to se primo odviji od soucasneho stavu plus to, jak moc me to letadlo zajima, coz je v tomto pripade velmi malo. Patnact je, az to nebude padat a neuvidim tak casto na mfd slovo "placeholder". Dovedu si predstavit modul, za ktery bych vysypal tech padesat a mozna dokonce i ve fazi vyvoje, v jake je ted F18.

A pokud jde o sireni negativ, tak jednak, kdyz budou vsichni pochlebovat, tak nikdo nic nezlepsi, no a hlavne, pokud mate v simech delsi pamet nez deset let, tak zjistite, jak se vse opakuje, jen v hiresu. Cest vyjimce, to jest DCS, ale i tam povazuji absenci obsahu za neco, se proste zkritizovat musi. Protoze obsah je to, co to proda sirsimu publiku a ziska dalsi penize na vyvoj, ne presnost radaru na tri procenta pri pohledu doprava dolu behem uplnku.

ukulele
Mě to spadlo jednou. Překročilo mi to 16 GB RAM. Což jsem napravil úpravou stránkovacího soubru

Mira
LesniHU nejseš v tom sám...Já jsem nadšenec, Horneta mám ( kdyby jenom Horneta ) a přesto plně souhlasím s tvým názorem..

magot
Ono je všeobecně trochu mimo nabízet zdarma otestovat v autosalónu auto, kterému chybí jedno kolo, nefungujou blinkry a nastartovat jde jen občas ...
Mapa a arkádový suchar, budiž, proč ne .. No ale že to padá jak listí na podzim je všeobecný problém.

Ať tak a nebo tak, pokud si chce člověk zalétat s hornetem, tak to jde prozatím jen v DCS a Prepar3D/FSX tam to stojí 60 USD. (Nepočítaje výdaje na Prepa3D, který ani není pro veřejnost)
Takže výběr moc není.

Kukuloo
Miro, vedel by si to trocha rozviest? Nerypem, len ako fanusika palubnych operacii ma zaujima tvoj nazor. Aj Lesnika.

Nakoniec sa mi to o podarilo nainstalit. Stiahol som updater a frcalo to. Stihol som par Case I, dobre to rozmlatil, ziarlivo odohnal detska od knipla a pokracoval v rodinnom zivote.

@Saburo
Ak to spravne chapem, Kocur sa blizi a to vyrazne zvysuje moj interst o dcs (Srsan ho uz vyrazne zvysil).
Letka_13/Kukulo

magot
Bronco update
i.postimg.cc/cLxxWzm0/image.png

Mira
Kukuloo pokud chceš znát muj názor raději pošlu PM, protože se bojím, že by mne zdejší Hornet boys utloukli Úsměv Ale letadlo je to hezký. Jen mne bohužel strašně mrzí absence A/G radaru, ale potom co jsem kdysi dostal vpáleno do ksichtu " proč mi vadí že to nemá A/G režim " ( pobavilo, holt každému se nezavděčíš ) tak už držím hubu. Tak hlavně že bude HARM. Já bych sice raději AGM45, ale to by asi nebylo tak easy. Ale předpokládám, že F14 bude v daleko kompletnějším stavu.

ukulele
Protizemní radar není v plánu? Pokud je, tak opravdu nechápu tvé rozhořčení

Mira
Si představ, že by to udělali naopak a vydali Horneta s funkčním A/G radarem, ale bez A/A režimu. To by bylo křiku a rozhořčení že Šklebící se Já třeba bláhově myslel, když jsem to kupoval, že A/G režim bude jedna z hlavních priorit..a ono, těsně vedle. Předpokládám, že letos to určitě nebude.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,626 návštěv