Ty voe, my sa rehoceme na TS pri takychto chujovinach a ty ze horka hlava a hned sa vytacas. A vidis to. Napisam klasiku na Spita a jak sa hned chytate a beres to osobne. Kua ked tam nedam smajlika to je tak tazke vidiet...no co uz. Svoj nazor mam na tuto hru samozrejme a kvoli tomu nebudem lietat v Stuke bo nelubim velmi tocit
Ty voe, my sa rehoceme na TS pri takychto chujovinach a ty ze horka hlava a hned sa vytacas. A vidis to. Napisam klasiku na Spita a jak sa hned chytate a beres to osobne. Kua ked tam nedam smajlika to je tak tazke vidiet...no co uz. Svoj nazor mam na tuto hru samozrejme a kvoli tomu nebudem lietat v Stuke bo nelubim velmi tocit
OK, nejseš horká hlava, všecko píšeš ze srandy, což je každymu jasny. Já su jako ovykle hned vytočenej a betonovyho spita asi teprv nafasujem. Nerad točíš, tak to vysvětluje tvý problémy s yakama. Takže už je mi to všecko jasny a su strašně rád, že jsme si to vyříkali a do budoucna už mezi náma nebude docházet k žádnejm nedorozuměním.
Zdravím,po troch mesiacoch čo som nehral Bos,som tiež dostal oznam "Aktivovaný produkt byl odstraněn z Vašeho účtu služby Steam". Kupované cez eshop XY za sumu 16,9€.Rád by som vedel ako dopadli ostatní.Ja som podal reklamáciu na eshop, tí to poslali dodávateľovi.
Ďakujem.
Co dělám blbě, že si odpálím motor na G14? Bud jsem tak šikovný, a nebo mi něco uniklo. MW50 přeci můžu používat 10minut v kuse, ne..Jenže, já ho nikdy tak dlouho ani nezkusil, protože dřív se mi ten motor poškodil
Co dělám blbě, že si odpálím motor na G14? Bud jsem tak šikovný, a nebo mi něco uniklo. MW50 přeci můžu používat 10minut v kuse, ne..Jenže, já ho nikdy tak dlouho ani nezkusil, protože dřív se mi ten motor poškodil
Po jak dlouhé době se ti motor poškodil? Neměl jsi zavřené nebo moc přivřené radiátory?
Po jak dlouhé době se ti motor poškodil? Neměl jsi zavřené nebo moc přivřené radiátory?
Radiatory na auto..do toho právě nesahám. A celková doba letu netrvala ani těch deset minut. Jen tak jsem si s tím blbnul. Jednou v DGF s Aičkovým Spitem a pak v solo letu. Hlídám si tlak směsi na budíku, zkusím si maximálku u země, nějakou zatáčku atd..a najednou černý kouř za mnou a engine damage..tobě se to třeba ještě nestalo ?
V offlinu jsem G 14 nikdy nezadřel, ale na Wingsech je mapa, kde jsem ji uhřál nabírajíce rychlost pro start
Potvrzuju Hienova slova - na WoL je nová mapa (moskevská podzimní), kde se letadla (tedy konkrétně FW190A-5 a G-14, ostatní nevím) přehřívají výrazně více než jinde (např. více než na letní Kubáni). Už na zemi v okamžiku startu motoru mají vyšší teplotu motoru než na jiných mapách. Holt moskevksý podzim je teplejší než kubáňské léto.
Při pohledu na reklamu RTX grafik, jsem si vzpomněl, jak tu někdo doporučuje ukroutit Spita Štukou.
Ve WT je to skoro v každé bitvě - a Gaijin tvrdí že "miluje realističnost" - tedy alespoň to před léty tvrdil...
Takže to prostě MUSÍ být podle pravdy. Nebo podle Pravdy. Alespoň jedno z toho
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.