More South Atlantic work in progress stuff, this is really very early and probably will be ready when the map is, not to be a part of it as a flyable asset thou, but as a full fidelity module, once again..this is far in the future (actually I share this info since there has been some worries about not 82 era, pertinent to this particularly conflict are available or planned)
In an upcoming update we’ll be expanding the tracking ability of the AIM-9X out to 90 degrees. So, once you snag a lock (boresight or SEAM), it will hold on to the lock at High Off Boresight (HOBS) angles. However, even with a HOBS lock, you will have to account for the ability of the AIM-9X to still make the turn in time to intercept the target / retain energy to run the target down after bleeding a lot of energy in the turn.
This video show some internal tests of what is to come.
Once the JHMCS in integrated (our current new-feature priority), you’ll be about to snag locks just using the helmet at 90 degrees off. When combined with VR: Nirvana.
YouTube Video
Edit: Oprava odkazu na video.
Upravil/a Aces_Wild dne 23-08-2018 01:11
Od 5. do 30. 9. balík všech vrtulníků za cenu 70 doláčů.
DCS World Helicopter Autumn Sale Pack
Starting September 5th, 2018 and lasting until September 30th, 2018, we are offering all four DCS World helicopters for just $69.99! Normally a $199.96 value; this is a 65% saving on each helicopter. DCS World offers some of the most realistic helicopter simulations available on the PC, and nothing compares to the helicopter combat environment that DCS World offers.
Největší sranda je s výsadkama pěchoty, když za kopcem vysadíš tým s RPG, a pošleš je na tanky, tak si s nima občas i poradí.
Pak je zase naložit a hurá na základnu na pivo.
Chce to ale mít CA, CTLD a MIST skripty, plus připravit v FMB zóny naložení a vyložení.
Mám pocit že to ale stále neumí váhu.
CTLD váhu umí, ale mám tušení, že je záměrně vypnutá, protože v online hře to může způsobovat pády. Dá se to zapnout přepsáním jedné hodnoty v lua souboru, na kterou si teď nevzpomenu.
Největší sranda je s výsadkama pěchoty, když za kopcem vysadíš tým s RPG, a pošleš je na tanky, tak si s nima občas i poradí.
Chce to ale mít CA, CTLD a MIST skripty, plus připravit v FMB zóny naložení a vyložení.
Dobrá technika... na jakou nejdelší vzdálenost vysazení mravenci útočí?
Dobrá technika... na jakou nejdelší vzdálenost vysazení mravenci útočí?
Na jakou chceš, v taktické mapě je označíš a pošleš kam chceš. Třeba za sedmero hor
Co jsem se dočetl, tak ten raytracing je založený na DirectX12 (tedy potřebujete W10) a machine learningu, tedy na strojovém učení. Více méně systém hádá, jak má být scéna nasvícena, ale dělá to s vysokou výslednou pravděpodobností. Podobně třeba teď funguje Steam Spy, který taky více méně pouze hádá statistiky o prodejích na steamu.
Upravil/a AJaromir dne 23-08-2018 15:53
No, co to znamená, fake efekt? Na deep learningu funguje milióny věcí. Třeba detekce úsměvu při focení ve tvém mobilu. Detekce SPZ, automatické vyhledávání lidí na fotografiích,.... Ono je to více méně hodně vylepšená aplikace fuzzi logiky.
Do chatu pište ovladač, který není v seznamu a vyvarujte se psaní těch, co jsou v seznamu. Výsledky hlasování ovlivní "předmapování" nejpoužívanějších joysticků ve hře.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.