November 23 2024 14:54:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
AJaromir
Miro, to přiřazení na osu prý hodlají opravit.

Mira
AJaromir napsal:

Miro, to přiřazení na osu prý hodlají opravit.

To rád slyším. Na M2C to taky chvíli trvalo, ale nakonec jsem se dočkal Mrknutí Já vím, že v té zaplavě věcí co je potřeba dodělat, může být tohle pro někoho prkotina, ale pro mně je to stejně důležitý jako IFF a AG mod radaru Úsměv

Aces_Wild
magot napsal:

Btw F-18 páka nikde že? Myslel jsem že ji začnou prodávat s releasem Horneta ..

Na prototypu Wags odlítal většinu Hornet episod.

Edit: Wagsův joy profil pro Horneta.
Here you are, but I really don't think these will be useful to most. It's combination of real Hornet HOTAS and what works best for me. User beware.

Aces_Wild
RAZBAM Simulations

Chyba na Harrieru. Pokud chcete použít IR Mavericky, vypněte DMT.

Folks, a new bug made it to the 2018.05.30 release. This bug makes Sensor Selection impossible so you cannot use IR Mavericks.

This bug always sets the active sensor to ARBS.

Fortunately there is a quick solution that you can use until the fix is released: Whenever you want to use the IR Mavs, turn the DMT off. The DMT switch is in the center console next to the INS rotary knob.

Do not forget to turn DMT back ON if you want to use ARBS.

Sorry about the bug, there are so many lines of code and sometimes stuff like this is overlooked, even by our beta testers, who were busy with something else.

--------------------------------------------------------------

z připravovaného asset packu pro mapu Falkland:
i.imgur.com/5rum8cp.jpg

--------------------------------------------------------------

Magnitude 3 LLC - Development Update – May 2018

* MiG-21bis opraven pro použití na mapě Perského zálivu
* přidány efekty dešťových kapek pro MiG-21bis i Christen Eagle II
* obrázky a další info zde

YouTube Video

AJaromir
Pár vzletů a přistání s Hornetem na letadlovku. Ten 1. se mi moc nepovedl. 2. a 3. už jsou celkem fajn. Jinak jsem zapomněl vypnout anti-skid a zapnout pásy.

YouTube Video

petsild
Za moje první dvě přistání jsem musel dát mechanikům Úsměv basu piv, nevydrželo vždy pravé kolo. Třetí dosednutí už jsem mohl považovat za docela dobré.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
jakej je vlastně postup popojetí a znovupřipojení na katapult?

Btw jednou se mě zadařilo nechytit poslední lano a celkem bez problémů jsem zase odstartoval a udělal nový okruh, až mě to překvapilo ..

alfik
Zdá se mi to, nebo jsi pokaždé krátký? Měl bys chytat třetí lano, právě proto co píše Magot. Ty chytáš druhé.
Mch ukazuje ten Balon? Mě se totiž zdá, že svítí furt stejně bez ohl. na tvou pozici, až už vertikální nebo horizontální.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
ano mělo by se chytat 3 lano, ale člověk je rád že chytí aspoň rýmu ..

btw oboustrannej sršáň Šklebící se
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Canada_Joins_the_Fight_Against_ISIL_141030-F-MG591-642.jpg[/img] is not a valid Image.

AJaromir
Ball funguje. Byl jsem lehce nízko. Když jsi dobře nebo vysoko, svítí bíle. Když jsi vysoko, svítí nad zelenou. Když jsi pod, tak oranžově nebo červeně. Když jsi hodně pod, tak bliká. Krátký jsem nebyl, protože jsem držel správně sestup 3 stupně. Na katapult se jede tak, že těsně před nim stiskneš klávesu U
Upravil/a AJaromir dne 31-05-2018 20:28

magot
No on ten ball není vlastně vysoko nebo nízko (což jsem si původně myslel), je to úhel náběhu/ rychlost, což dokáže zmást když jsi po úrovní paluby a ball ukazuje že je vše OK Šklebící se

Kukuloo
Uz viackrat sme to linkovali, a aj tusim Magz to mal vo videu, ako na Case I. Lietadlovka asi este nema tie svetla pre korektny lineup a meatball pre korektny glideslope, tak to este nie je uplne ono. Srsna nemam, skusal som len ten mod co je vo videu.

YouTube Video

Letka_13/Kukulo

magot
Original manuál US Navy F/A-18 A/B/C/D (v roce 2008 měl ještě status classified)
https://info.publ...CD-000.pdf

Až se naučíte nazpaměť všech 900 stran tak v sekci "PART X NATOPS EVALUATION" si můžete udělat malý testík se 170 otázkama.
Pokud máte 85% správně, prošli jste Šklebící se

zde verze F/A-18 E/F
https://info.publ...EF-000.pdf

Jedna z příloh manuálu "FA-18 Tactical Manual Pocket Guide (2001)"
https://file.wiki...-guide.pdf
Upravil/a magot dne 01-06-2018 00:36

Mira
Už jsem se zeptal i na foru, ale poptám se i tady. Když si chci přeprogramovat režim odhozu pásků a světlic jde mi to pouze ve vzduchu. Dokud jsem na zemi tak mi ALR-47 na strance EW stale hlasi Off a je přeškrtnuto, až když se odlepím a po chvilce ve vzduchu se to změní na Stby a pak už přes ARM můžu vesele programovat. Dělám něco blbě, nebo to tak prostě je..Stejně tak rušička. Stále mam ASPJ OFF i když ji zapnu na XMIT nebo REC.

Baron
Po poslednom patchi mi pri zasvieteni pozicnych svetiel robi grafika hovadiny. Deje sa to aj vam?
Hals - und Beinbruch!

MB2 PauraCZ
AJaromir napsal:

Jo,a furt mi tam svítí ADV-RSET. Nevím, co to znamená. V manuálu to není. Letadlovku jsem dal na první pokus. Ikdyž nejprve jsem byl trochu vysoko podle signalizace. Nečekal jsem, že bude tak měkké.

ADV = advisory displays - jsou to řádky na DDI , kdy ti zobrazují varování, doporučení apod. Čili samotné AVD by mělo svítit furt, když máš autopilota na výšku svítí ADV- RALT,
AVD-BIT(RSET) musíš vyrušit v BIT page

Co není v manuálu pro DCS může být v manuálu pro reálného Sršňa
=MB2= 1.Flight - Falcon Flight; =UVP= Společné výcvikové centrum JTC;
=AVS= Aliance Virtuální letek

Mira
K ADV-RSET od Wagse :

Already marked as a known issue. We'll look into it.

Ale pokud to jde i jinak..

Deschain
To je komentované video od RL pilota hornetu, má jich víc
YouTube Video

alfik
AJaromir napsal:

Ball funguje. Byl jsem lehce nízko. Když jsi dobře nebo vysoko, svítí bíle. Když jsi vysoko, svítí nad zelenou. Když jsi pod, tak oranžově nebo červeně. Když jsi hodně pod, tak bliká. Krátký jsem nebyl, protože jsem držel správně sestup 3 stupně. Na katapult se jede tak, že těsně před nim stiskneš klávesu U

Dík. Mě se to zdálo jako kratší, ale asi jsem předposraný že bych hňápl do zádi lodi Úsměv
A ještě jeden dotaz: Má Harrier udělaný hák (nejsem si bohužel jistý jestli jej v reálu měla ta verze AV-8 která je ve hře)? Nebo musí na letadlovkách přistávat jedině kolmo?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Aces_Wild
RAZBAM Simulations F-15E Strike Eagle

Mudhen potvrzen.
Od Prowler111:
Expect news regarding this from July on, it's coming

Video z roku 2012.
A blast from the past.....And a sign for the future

YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,688 návštěv