To rád slyším. Na M2C to taky chvíli trvalo, ale nakonec jsem se dočkal Já vím, že v té zaplavě věcí co je potřeba dodělat, může být tohle pro někoho prkotina, ale pro mně je to stejně důležitý jako IFF a AG mod radaru
Chyba na Harrieru. Pokud chcete použít IR Mavericky, vypněte DMT.
Folks, a new bug made it to the 2018.05.30 release. This bug makes Sensor Selection impossible so you cannot use IR Mavericks.
This bug always sets the active sensor to ARBS.
Fortunately there is a quick solution that you can use until the fix is released: Whenever you want to use the IR Mavs, turn the DMT off. The DMT switch is in the center console next to the INS rotary knob.
Do not forget to turn DMT back ON if you want to use ARBS.
Sorry about the bug, there are so many lines of code and sometimes stuff like this is overlooked, even by our beta testers, who were busy with something else.
Pár vzletů a přistání s Hornetem na letadlovku. Ten 1. se mi moc nepovedl. 2. a 3. už jsou celkem fajn. Jinak jsem zapomněl vypnout anti-skid a zapnout pásy.
Zdá se mi to, nebo jsi pokaždé krátký? Měl bys chytat třetí lano, právě proto co píše Magot. Ty chytáš druhé.
Mch ukazuje ten Balon? Mě se totiž zdá, že svítí furt stejně bez ohl. na tvou pozici, až už vertikální nebo horizontální.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
ano mělo by se chytat 3 lano, ale člověk je rád že chytí aspoň rýmu ..
btw oboustrannej sršáň
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Canada_Joins_the_Fight_Against_ISIL_141030-F-MG591-642.jpg[/img] is not a valid Image.
Ball funguje. Byl jsem lehce nízko. Když jsi dobře nebo vysoko, svítí bíle. Když jsi vysoko, svítí nad zelenou. Když jsi pod, tak oranžově nebo červeně. Když jsi hodně pod, tak bliká. Krátký jsem nebyl, protože jsem držel správně sestup 3 stupně. Na katapult se jede tak, že těsně před nim stiskneš klávesu U
Upravil/a AJaromir dne 31-05-2018 20:28
No on ten ball není vlastně vysoko nebo nízko (což jsem si původně myslel), je to úhel náběhu/ rychlost, což dokáže zmást když jsi po úrovní paluby a ball ukazuje že je vše OK
Uz viackrat sme to linkovali, a aj tusim Magz to mal vo videu, ako na Case I. Lietadlovka asi este nema tie svetla pre korektny lineup a meatball pre korektny glideslope, tak to este nie je uplne ono. Srsna nemam, skusal som len ten mod co je vo videu.
Až se naučíte nazpaměť všech 900 stran tak v sekci "PART X NATOPS EVALUATION" si můžete udělat malý testík se 170 otázkama.
Pokud máte 85% správně, prošli jste
Už jsem se zeptal i na foru, ale poptám se i tady. Když si chci přeprogramovat režim odhozu pásků a světlic jde mi to pouze ve vzduchu. Dokud jsem na zemi tak mi ALR-47 na strance EW stale hlasi Off a je přeškrtnuto, až když se odlepím a po chvilce ve vzduchu se to změní na Stby a pak už přes ARM můžu vesele programovat. Dělám něco blbě, nebo to tak prostě je..Stejně tak rušička. Stále mam ASPJ OFF i když ji zapnu na XMIT nebo REC.
Jo,a furt mi tam svítí ADV-RSET. Nevím, co to znamená. V manuálu to není. Letadlovku jsem dal na první pokus. Ikdyž nejprve jsem byl trochu vysoko podle signalizace. Nečekal jsem, že bude tak měkké.
ADV = advisory displays - jsou to řádky na DDI , kdy ti zobrazují varování, doporučení apod. Čili samotné AVD by mělo svítit furt, když máš autopilota na výšku svítí ADV- RALT,
AVD-BIT(RSET) musíš vyrušit v BIT page
Co není v manuálu pro DCS může být v manuálu pro reálného Sršňa
=MB2= 1.Flight - Falcon Flight; =UVP= Společné výcvikové centrum JTC; =AVS= Aliance Virtuální letek
Ball funguje. Byl jsem lehce nízko. Když jsi dobře nebo vysoko, svítí bíle. Když jsi vysoko, svítí nad zelenou. Když jsi pod, tak oranžově nebo červeně. Když jsi hodně pod, tak bliká. Krátký jsem nebyl, protože jsem držel správně sestup 3 stupně. Na katapult se jede tak, že těsně před nim stiskneš klávesu U
Dík. Mě se to zdálo jako kratší, ale asi jsem předposraný že bych hňápl do zádi lodi
A ještě jeden dotaz: Má Harrier udělaný hák (nejsem si bohužel jistý jestli jej v reálu měla ta verze AV-8 která je ve hře)? Nebo musí na letadlovkách přistávat jedině kolmo?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.