Ty kráso. Na co takovou obludu Potřebuju at je to malý, protože to mam pod hlavním monitorem. Takže maly 15ti palcový USB monitor byl ideální volba. Děkuji Apo za inspiraci. Old UVP forever
This is an academic lesson to demonstrate the delivery unguided bombs in Manual (MAN), Continuously Computed Imact Point (CCIP), and Automatic (AUTO) modes. This video is based on a pre-release, alpha version of the software. Note: I butchered the description of the CCIP Reflected Cue and called a delayed release cue.
Zkoušeli jste ten supersampling? Při nastavení 1.5 nemám na 1070 žádnou ztrátu FPS a obraz je takovej ostřejší ... asi ...
jsou někde nějaký porovnávací screeny či videa?
Zkoušeli jste ten supersampling? Při nastavení 1.5 nemám na 1070 žádnou ztrátu FPS a obraz je takovej ostřejší ... asi ...
jsou někde nějaký porovnávací screeny či videa?
Tohle je odvislé od tvého HW. Pokud máš dostatečně výkonnou grafiku, tak ti SSAA 1.5x výkon neubere, naopak se zapnutým Motion Blurem může i něco přidat. Ovšem porovnávám to s MSAA, které při přechodu na SSAA vypneš.
Kombinovat obě řešení sice jde, ale výsledek bude velký propad výkonu a kvalita špatná.
SSAA funguje na stejném principu jako Pixel Density pro VR, nebo DSR u nvidie. Obraz se renderuje ve větším rozlišení (dle násobku který vybereš) než máš nastavené pro zobrazení na monitoru.
Pro lidi, kteří hrají DCS v 1080/1440p a mají dostatečně výkonnou grafiku to může přinést lepší výsledky než MSAA.
This is an academic lesson to demonstrate basic employment of the AIM-7 Sparrow air-to-air, radar-guided missile. This video is based on a pre-release, alpha version of the software. Note: In a later addition, we’ll talk about other AIM-7 modes like FLOOD and HOJ.
YouTube Video
-------------------------------------
Edit: Z komentářů na FB ohledně IFF: Upravil/a Aces_Wild dne 29-05-2018 15:53
Mě pěkně naštvou jestli dnes vyjde. Jsem si zvykl na jejich spolehlivost jak na ČD. Takže pokud nebude mít zpoždění, tak se naštvu, že si kazí špatnou pověst a že mi kvůli tomu ujel vlak, protože výjimečně neměl zpoždění.
Upravil/a AJaromir dne 30-05-2018 10:47
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.