November 23 2024 13:14:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
Baron
Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

magot
rozmlácená devatenáctka
s25.postimg.cc/60l5q4mbz/image.jpg
s25.postimg.cc/60l5q4u1r/image.jpg

Baron
Móc pjekné Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Aces_Wild
Nineline reportuje, že FC4 bude FC3 úrověň stávajících modulů. Majitelé FC3 dostanou na FC4 slevu. Konkrétní letouny budou oznámeny později.

Hey guys, just to clarify as I got some new info on this, the additional aircraft will be FC3 level version of existing modules. Existing FC3 customers will get a discount towards this update. Which aircraft will be announced later.

Zdroj

magot
mod HMS Hermes ve verzi R12 (1981) Všimněte si té superčisté vody, lepší jak z kohoutku Šklebící se
[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/895/03.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 27-05-2018 00:39

Aces_Wild
Eagle Dynamics/Belsimtek F/A-18C Hornet - Episode 11: AIM-9 "Sidewinder" Air-to-Air Missile

This is an academic mission to learn about using the AIM-9L and M "Sidewinder", short-range, infrared-guided air-to-air missile. This video is based on a pre-release, alpha version of the software.

YouTube Video

Mira
Aces_Wild napsal:

Nineline reportuje, že FC4 bude FC3 úrověň stávajících modulů. Majitelé FC3 dostanou na FC4 slevu. Konkrétní letouny budou oznámeny později.

Hey guys, just to clarify as I got some new info on this, the additional aircraft will be FC3 level version of existing modules. Existing FC3 customers will get a discount towards this update. Which aircraft will be announced later.

Zdroj

Padlo tam něco o Mig21, F5, Mirage...ale na tohle nelze nic říct. Naštvaný Sorry, ale mně tohle přijde jako pěkný podraz, na všechny ty co zmíněné moduly už mají koupené.

Mira
Saburo napsal:

a moc se obávám, že se to bude týkat i těch možných WWII modulů úrovně FC3...

No..budou to čtyři stroje, tak proč ne zrovna tyhle. Nebo nějaká směs z jejich dílny. Těžko si představit, že by to byl stroj, který dělala třetí strana.
NineLina : " I kinda would love a FC3 version of the MiG-21, but I know of no products outside ED/BST. "
Upravil/a Mira dne 27-05-2018 07:43

Baron
Pockal by som na oficialnu spravu, zatial su to vsetko dohady.
Hals - und Beinbruch!

magot
pls můžete někdo vyzkoušet v betě jestli vám odstartuje AI harrier z Tarawy?
U mne stojí, kola se točí, mírně levituje a nic ..

// edit je to 100% bug, ufff to je děs ..
Upravil/a magot dne 27-05-2018 11:51

1stCL_Chroustall
Nevíte jestli někdo dělá MFDčka s displayem?

magot
Chroustall napsal:

nejlevnější je nacpat tam 8"TFT LCD, ideálně nějakej šunt z číny
Případně zkusit 8.4 8"TFT LCD
https://www.youtu...Z4muY0YvlA

Aces_Wild
Mira napsal:
Padlo tam něco o Mig21, F5, Mirage...ale na tohle nelze nic říct. Naštvaný Sorry, ale mně tohle přijde jako pěkný podraz, na všechny ty co zmíněné moduly už mají koupené.

Vidím to stejně. Vůbec se mi to nelíbí.

magot napsal:

pls můžete někdo vyzkoušet v betě jestli vám odstartuje AI harrier z Tarawy?
U mne stojí, kola se točí, mírně levituje a nic ..

// edit je to 100% bug, ufff to je děs ..

Vyzkoušel jsem tu tvojí misi a mám stejný problém. Zkoušel jsem i změnit parkovací pozici, to se Harrier nenačte vůbec, změnit výzbroj a taky nic.

Chroustall napsal:

Thrustmaster MFD Cougar Pack

YouTube Video

YouTube Video

1stCL_Chroustall
Tohle sem našel taky no, mně šlo o to, jestli to přímo někdo neprodává. Já na to asi nemam čas se v tom vrtat a bojím se , že bych asi ani nezapojil Šklebící se.

magot
Aces_Wild napsal:
Vyzkoušel jsem tu tvojí misi a mám stejný problém. Zkoušel jsem i změnit parkovací pozici, to se Harrier nenačte vůbec, změnit výzbroj a taky nic.

jj už jsem to napsal na forum
https://forums.ea...p?t=209660

Aces_Wild
Chroustall napsal:

Tohle sem našel taky no, mně šlo o to, jestli to přímo někdo neprodává. Já na to asi nemam čas se v tom vrtat a bojím se , že bych asi ani nezapojil Šklebící se.

https://joysticky.heureka.cz/thrustmaster-mfd-cougar-pack/#

magot
Chroustall napsal:

V tom se nemusíš vrtat, normálně dáš do portu pro monitor, v DCS nastavíš podporu více monitorů, nastavíš rozlišení a fertig Úsměv
A hlavně kdyby se to prodávalo all in one, tak by to bylo velmi drahé. Takhle si můžeš zvolit koupit to nejlevnější ..
Jen musíš mít na grafárně více portů pro monitory.

magot
Aces_Wild napsal:

Chroustall napsal:

https://joysticky.heureka.cz/thrustmaster-mfd-cougar-pack/#

To jsou jen rámečky Úsměv

Hele celá tahle diskuze by měla být někde v lítacím HW

magot
Mira napsal:
NineLina : " I kinda would love a FC3 version of the MiG-21, but I know of no products outside ED/BST. "

Tak si snad ta Nina koupí ostrou verzi Mig-21, nastaví si vše zjednodušené a arcade a je to snad + - to samé ne? Na co potřebuje kopii téhož?

Aces_Wild
magot napsal:
To jsou jen rámečky Úsměv

Jednoduše propojte ovladač s PC pomocí USB, vložte jednu ze tří předtištěných předvoleb a poté se již nerušeně oddávejte oblíbené hře.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,929 návštěv