Nineline reportuje, že FC4 bude FC3 úrověň stávajících modulů. Majitelé FC3 dostanou na FC4 slevu. Konkrétní letouny budou oznámeny později.
Hey guys, just to clarify as I got some new info on this, the additional aircraft will be FC3 level version of existing modules. Existing FC3 customers will get a discount towards this update. Which aircraft will be announced later.
This is an academic mission to learn about using the AIM-9L and M "Sidewinder", short-range, infrared-guided air-to-air missile. This video is based on a pre-release, alpha version of the software.
Nineline reportuje, že FC4 bude FC3 úrověň stávajících modulů. Majitelé FC3 dostanou na FC4 slevu. Konkrétní letouny budou oznámeny později.
Hey guys, just to clarify as I got some new info on this, the additional aircraft will be FC3 level version of existing modules. Existing FC3 customers will get a discount towards this update. Which aircraft will be announced later.
Padlo tam něco o Mig21, F5, Mirage...ale na tohle nelze nic říct. Sorry, ale mně tohle přijde jako pěkný podraz, na všechny ty co zmíněné moduly už mají koupené.
a moc se obávám, že se to bude týkat i těch možných WWII modulů úrovně FC3...
No..budou to čtyři stroje, tak proč ne zrovna tyhle. Nebo nějaká směs z jejich dílny. Těžko si představit, že by to byl stroj, který dělala třetí strana.
NineLina : " I kinda would love a FC3 version of the MiG-21, but I know of no products outside ED/BST. "
Upravil/a Mira dne 27-05-2018 07:43
Mira napsal:
Padlo tam něco o Mig21, F5, Mirage...ale na tohle nelze nic říct. Sorry, ale mně tohle přijde jako pěkný podraz, na všechny ty co zmíněné moduly už mají koupené.
Aces_Wild napsal:
Vyzkoušel jsem tu tvojí misi a mám stejný problém. Zkoušel jsem i změnit parkovací pozici, to se Harrier nenačte vůbec, změnit výzbroj a taky nic.
Tohle sem našel taky no, mně šlo o to, jestli to přímo někdo neprodává. Já na to asi nemam čas se v tom vrtat a bojím se , že bych asi ani nezapojil .
V tom se nemusíš vrtat, normálně dáš do portu pro monitor, v DCS nastavíš podporu více monitorů, nastavíš rozlišení a fertig
A hlavně kdyby se to prodávalo all in one, tak by to bylo velmi drahé. Takhle si můžeš zvolit koupit to nejlevnější ..
Jen musíš mít na grafárně více portů pro monitory.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.