Docela by překvapili, kdyby tam byly třeba 2 kusy nějakých "zjednodušených" bojových helikopotvor. Ale jelikož mají v následujících dvaceti letech v plánu udělat jak Kobru, Hinda, tak Apače ve formátu DCS, tak mě teda nenapadá, co by to mělo být, aby to vůbec někdo létal...
Btw ale třeba to budou nějaké větší stroje - přecejen je nesmysl investovat miliony do podrobné simulace nějakého tankeru, který bude létat pět a půl lidí, ale udělat ho zjednodušený ve formě FC by mohlo být zábavný. Stejně tak třeba AWACS, nějaký transportní stoje atp... Nebo to musí být vyloženě stíhači?
Asi ty ruské stroje ke kterým nebudou data jako Mi-28 či Ka-52 by za to stáli.
A nákladní obludy určitě taky na výsadky, který narozdíl od BOXu se nedají realizovat ...
Případně něco na ponorky, ale tam tuším že engine zatím nemá dosah aby řešil akustiku apod..
Upravil/a magot dne 25-05-2018 17:59
Baron napsal:
Tipol by som si prave Vietnam. Ale uvidime, moyno prekvapia a bude Korea
Více o Vietnamu se prý dozvíme ke konci tohoto roku. FC4 jsou 4 další letadla. Můj tip je něco jako Su-17, Su-34, MiG-23, MiG-25, MiG-27, F-15E, F-16, apod.
Baron napsal:
Tipol by som si prave Vietnam. Ale uvidime, moyno prekvapia a bude Korea
Více o Vietnamu se prý dozvíme ke konci tohoto roku. FC4 jsou 4 další letadla. Můj tip je něco jako Su-17, Su-34, MiG-23, MiG-25, MiG-27, F-15E, F-16, apod.
Mnamozne typy. Obzvlast Viper je moja krvna skupina.
Ty vyhlídky se mi opravdu líbí. Je jasné, že to všechno bude běh na dlouhou trať. Ale mám v plánu se tomu začít více věnovat, tak za 10 let.... takže se těším
Já si právě myslím, že ty moderní letadla F15E,F16 atd. to nebudou. Nedovedu si představit ovládat jejich složitou avioniku a pozemní radar a nemít při tom klikací kokpit. Na foru byla taková menší anketka mezi lidma a já osobně hlasoval za Panavia Tornado GR4. Ale kdybych si měl tipnout - tak něco jednoduchého..Korea max. Vietnam období.
Petsilde, zkus nastavit nižší tlak vzduchu, to většinou spustí déšť ve hře. Když je tlak moc vysoký, tak prostě nezaprší. Jinak někde jsem četl, že ED chce počasí nějak překopat.
Při rychlé misi start ve vzduchu déšť ne, z dráhy už prší správně.
Chudák Spit... ten dopad hůř než je po aktualizaci obvyklé.
Skáče při pojíždění naprosto nesmyslně, později dočetl že jde o bonusovou chybu.
Kolik napočítáte defektů na obrázku?
[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/11/11057/11057247_45659f63d9764a3a52746cec332994fd/images/Screen_180525_162326.jpg[/img] is not a valid Image.
This is an academic mission to learn about using the M61A2 20mm gun in the DCS: F/A-18C Hornet for air-to-air. This video is based on a pre-release, alpha version of the software.
Dvojí kvalita textur a materiálu na mapě Perského zálivu celkově působí nekonzistentním dojmem. Toto u Nevady nebylo ..
Hi-res i low-res textury jsou vedle sebe naplácaný! To není nastavení.
hi-res s renderováním detailního tvaru
low-res bez renderování
detail stanice city train Upravil/a magot dne 26-05-2018 00:44
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.