November 23 2024 10:14:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
AJaromir
Jenom to má háček. DCS A-10C vznikl původně jako trenažer pro národní gardu.
http://www.thebat...

Trolicek
Ale nevznikl z ničeho, ale vznikl již na nějaké platformě (ať to byl LockOn, nebo DCS Ka50). A co to má být za háček? Zkrátka a dobře, aby byla hra dnes úspěšná, musí graficky nějak vypadat a srovnávání s nějakými armádními simy (kde je úplně u prdele, jak budou vypadat textury) je úplně mimo.

media.giphy.com/media/vQqeT3AYg8S5O/giphy.gif

Aces_Wild
Trolicek napsal:

Ale nevznikl z ničeho, ale vznikl již na nějaké platformě (ať to byl LockOn, nebo DCS Ka50). A co to má být za háček? Zkrátka a dobře, aby byla hra dnes úspěšná, musí graficky nějak vypadat a srovnávání s nějakými armádními simy (kde je úplně u prdele, jak budou vypadat textury) je úplně mimo.

Úplně mimo jsi ty. Ale klidně se dál ztrapňuj, je zábava vidět frustrovanýho toxíčka co si založí druhý účet jenom kvůli trolování fóra. Mrknutí

petsild
Ještě nedávno tady panovala dobrá nálada... pojďte spíš diskutovat třeba na téma, povolení SSAA a jeho dopad na výkon.
Rád bych prubnoul pořádný déšť, jenže i když dám bouřku nepadne ani kapička?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

alfik
Co? Benzin pod flejmík? Už běžím!
Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Aces_Wild
petsild napsal:

Ještě nedávno tady panovala dobrá nálada... pojďte spíš diskutovat třeba na téma, povolení SSAA a jeho dopad na výkon.
Rád bych prubnoul pořádný déšť, jenže i když dám bouřku nepadne ani kapička?

SSAA jsem zkusil, vypadá to náramně, ale ten dopad na výkon je brutální, resp. moje GPU to nedává.
Máš v nastavení DCS zapnutou volbu Rain Droplets?

--------------------------------------------------------

RAZBAM Simulations

i.imgur.com/1XZHfwM.jpg

i.imgur.com/aGVZVYn.jpg

Nepa
trolicek tebe musel niekto ked si bol dieta strasne ublizit. Ale to neznamena ze nie si riadny KOKOT.

Mira
Když jsme u toho..Peto už máš Horneta ? Já pro jistotu koupil i Hormuz Úsměv Trolíček je aspon kadr co si stojí za svým ( teda předpokládám ) Já si na DCS taky každý den postěžuju, ale pak si stejně koupím všechno co z nich vyleze Šklebící se
Upravil/a Mira dne 25-05-2018 12:58

magot
Trolicek napsal:
kde je úplně u prdele, jak budou vypadat textury

No zcela jistě to není u prdele není páč tam simulují i optické resp. CCD a IR systémy, mpcd, zaměřování pozemních cílů, JTAC postupy apod. Věrně zobrazená krajina, zástavba, infrastruktura je požadavkem ..
Např kvůli rozeznání maskovaného cíle na mpcd apod ..
Upravil/a magot dne 25-05-2018 14:16

AJaromir
Petsilde, zkus nastavit nižší tlak vzduchu, to většinou spustí déšť ve hře. Když je tlak moc vysoký, tak prostě nezaprší. Jinak někde jsem četl, že ED chce počasí nějak překopat.
Upravil/a AJaromir dne 25-05-2018 13:03

Trolicek
Aces_Wild napsal:

Úplně mimo jsi ty. Ale klidně se dál ztrapňuj, je zábava vidět frustrovanýho toxíčka co si založí druhý účet jenom kvůli trolování fóra. Mrknutí

Já se alespoň držím tématu a diskutuji o DCS. Kdežto ty ve všech příspěvcích v reakci na mé neustále diskutuješ jen o mě Úsměv Z toho vyvozuji 2 závěry - Zaprvé jsi v začarovaném kruhu, páč když tvrdíš, že jsem trol, jistě víš, že základní poučka zní "nekrmte trola", nicméně ty mne krmíš o sto šest, takže zřejmě nemyslíš, že jsem trol, ale zároveň tvrdíš, že jsem trol, jistě víš, že základní poučka zní "nekrmte trola", nicméně ty mne krmíš o sto šest, takže.... (Hádám, že to chápeš Šklebící se Navrhuji ti mentální cvičení - nekrm mne Šklebící se ). A za druhé - mám u tebe v hlavě letní byt s terasou a bazénem, takže nemusím řešit bytovou situaci Šklebící se

#Nepa - ty brďo, taková hluboká myšlenka. Nech si poradit od dr. Zifiho Úsměv

media.giphy.com/media/GDp7LycxkT3LG/giphy.gif

Aces_Wild
Ten příspěvek nedává smysl, ale to je asi v pořádku.

ukulele
Už se ví co konkrétně bude následovat po F/A- 18C? Případně jaké budou priority?

AJaromir
No, BST by měl dělat na MI-24P, Leatherneck nebo jak se teď jmenují na F-14, plánuje se Flamming Cliffs 4, ve kterém by měly být cca 4 nové stroje, časem si vzpomenu další. Potom chtěli, jak jsem psal, celkově předělat počasí. Chtěli by přidat takové věci, jako písečné bouře na pouštích. Také se chtějí zaměřit na onen dedikáč, že prý má u vývojářů vysokou prioritu.

Trolicek
Aces_Wild napsal:

Ten příspěvek nedává smysl, ale to je asi v pořádku.

Nedá ti to, co? Že ty mě ve skutečnosti máš rád? Vyděšený
media.giphy.com/media/Z21HJj2kz9uBG/giphy.gif

Trolicek
AJaromir napsal:

Také se chtějí zaměřit na onen dedikáč, že prý má u vývojářů vysokou prioritu.

To měl již léta Páně 2010 Šklebící se

media.giphy.com/media/Il1dji926Y7qo/giphy.gif

Mira
Zifi napsal:

Už se ví co konkrétně bude následovat po F/A- 18C? Případně jaké budou priority?

Předpokládám že vytasí z rukávu další esa :
F-16 a dynamickou kampaň Úsměv

Aces_Wild
AJaromir napsal:

No, BST by měl dělat na MI-24P, Leatherneck nebo jak se teď jmenují na F-14, plánuje se Flamming Cliffs 4, ve kterém by měly být cca 4 nové stroje, časem si vzpomenu další. Potom chtěli, jak jsem psal, celkově předělat počasí. Chtěli by přidat takové věci, jako písečné bouře na pouštích. Také se chtějí zaměřit na onen dedikáč, že prý má u vývojářů vysokou prioritu.

Teď se jmenují Heatblur Simulations. Letherneck dělá na Christen Eagle II, ED na Jak-52, Ugra-Media na mapě Sýrie, Belsimtek ještě na F-4E, RAZBAM na MiGu-19P a potvrdili mj. Sea Harrier FRS.1, pak mapu Falkland s nějakou tou jednotkou k tomu a čeká se BO-105 (programování FM se údajně ujme jedna ze stávajících třetích stran - nebylo ještě oznámeno kdo). F-15 a F-16 po dokončení Horneta a Jaka-52.
Asi to nebude zdaleka vše, zkusim ještě něco najít. Úsměv

Nepa
trolicek zacinas ma bavit cim dalej tym viac. Napis este nieco nech sa pobavim.

Trolicek
Nepa napsal:

trolicek zacinas ma bavit cim dalej tym viac. Napis este nieco nech sa pobavim.

Dívej na Wilda, už to pochopil a nereaguje na mě Úsměv Apropo, já tu diskutuji o DCS a výše uvedená diskuze je výsledkem (třebaže pro někoho nepěkným). Ale ty jsi sem teď přišel jen a pouze cíleně kvůli mě a začal mlet o mě mimo téma Úsměv Takže, aniž bych si snad dovolil podobnou diagnózu, jakou jsi tu ublinknul ty, trol tu bude asi někdo jiný, než já.

media.giphy.com/media/l3vQX7w6TFhGPphV6/giphy.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,524 návštěv